Sveriges sötaste hund

Tävlingen som aftonbladet hade, dit skickade jag in Lillemor. Men inte vart vi med heller! Bara fula hundar nästan, ingen av dom är en värdig vinnare när man vet hur världens finaste Lillemor ser ut!
Jag och Jessican drack vin igår, det var himla trevligt, och det bästa är att jag inte ens känner mig bakis! Hur trevligt och bra som helst, och nu har jag dessutom henne som negerslav och tvingar henne att laga mat åt mig. Fy rackarns vad jag kan mycket saker!
Nu måste jag snart släpa mig och onding foten ut i vedbon igen, det är 15 grader inne, så Tårdan fryser. Jag däremot har vänjt mig så jag tycker det är ganska lagom.
Ikväll ska jag lägga mig i tid, hålla om min man och berätta hur värdefull han är.
Det känns som att det var 1000 år sen, fast det var i förrgår.
Nej, nu är jag hungrig som sjutton!


Vinkväll!

Jag var bjuden på tjejkväll hos Jessican, men det orkade jag inte med. Så efter mormorfirandet räjsade vi över till det Rosingska residenset och hämtade upp lilla Jessican. Så vi dricker vin, varsitt helt glas har vi petat i oss. Så sjukt duktigt. Vi ska snart halta ut och hämta ved, då min fotled strejkar, för ovanlighetens skull, så är den duktigt lindad, tårna börjar bli blå och jag går som Quasimodo. I Love It.
Så är det någon av er som vet någon som vill köpa ett bättre begagnad fotled, höger sida, one size fits all, så är det bara att slänga in ett bud. Jag kan även gå med på vissa byten, så som nageltrång, framfall, mjäll, eller vad annat trevligt ni har. Kan även skänkas till rätt person.
Nu ska vi fnittra karlar och vänta på att Madälän kommer ut på msn.
Rickarden sover, och han ska jobba förmiddag, så jag kan inte ens gå upp och antasta honom sen.
Ibland är livet bra drygt, då tar man till vinet så blir det ljusare och vackrare.
Kom ihåg bara, att mig är det synd om, för alla bara tänker på sig själva, det är bara jag som tänker på mig!


Bad things

Ja, inte är det så rackarns kul att vakna och hitta mobilen i smådelar under sängen. Att jag dessutom nästan var för fet för att komma åt den gjorde mig sjukt irriterad!
Att den vägrade starta gjorde mig inte gladare. Så nu står jag här utan telefon. Jippikajej.
Nåt roligt istället då, Ida lyckades klämma ut lilla Hugo-Mirakel igår!!! Jag vart så glad, speciellt att dom fick en liten Hugo! Och som vi har väntat dessutom!
Nåt annat roligt är att vi ska på middag hos Mormor Inga idag, jag gissar att vi får stek. Det har vi fått förut, och inte är det äckligt alls de inte!
Nåt som ocksp är ganska roligt är att jag drömde sådär galet igen, eller jag gör de varje natt, men inatt är det nåt som är lite kul att berätta. Jag var på grillfest hos killen jag var ihop med när jag var 12-13 sådär, Alex, och hans familj ute i Laggarbacken. Pappan grillade helstekt val i en gammal eka.
Herregud, vart får jag allt ifrån liksom?
Som häromnatten då jag drömde att en bekant tog banklån för att hon köpt 5 kilo sten på tradera.
Men det är ganska roligt att vakna skrattande för att huvudet bakar hop så mycket.


Städning

Ja, det är vad dagens liv handlar om, ganska roligt faktiskt. Eller det va de innan jag åt, för jag fick paltkoma nu. Men det går nog över.
Jag ska ta mig i kragen och fortsätta i köket sen, alla bänkar igen, Rickard krångelsson vill ju självklart fixa skafferiet just idag då jag ahde lite lust och energi att göra allt annat. Men jag gör nog aom han vill, han har ju skottat hela dagen han.
Igår kväll somnade jag väldigt ovaggad, jag la mig på kudden, grejade lite och slockande som ett ljus!
det var fantastiskt härligt.
Jag funderar på om jag ska ta tag i släktforskningen ikväll också, vor så himla roligt att skriva lite känner jag. Sen är det skönt att bara sitta också.
Imorgon så är det fredag, och för första gången på mycket länge känner jag den här häliga helgkänslan. Jag är ledig, fattar ni? LEDIG! Hela helgen! Självklart är jag superuppbokad med middagar och ett hem som ser ut som hejkomochhjälpmig, men det fixar jag. Isa fixar biffen!
Och nedräkningen är startad, det ska bli så himla spännande de här, i löööv itt!
Nej, nu ska jag ta och svara på lite mail, nysa färdigt och dra igång spotyfi och städningen igen.
Roger över, Roger ut.


Snygging!

En sån är inte jag idag, herregudars vad jag börjar bi sliten. Men det är så roligt, och jag är så glad! Äntligen börjar allting vända, livet ser ljust och vackert ut, och det kommer bara bli bättre.
Nu måste jag nog tvätta min brillor, det ser ut som det snöar inomhus.
Idag va vi och firade mormor Inga som fyller 85 år idag, grattis grattis! Gott fika var det och roligt att träffa släkten, dessutom var underbara Lillemor fantastiskt duktig. Jag vart så stolt så stolt.
Sen drack maken min en kopp kaffe hos bästaste Ia och sen for vi hem för att laga mat. Nu peppar jag för Morden I Midsomer och sen ska jag krypa ner under filten och krama på världens bästa.
Och jag vill bara tillägga att snart, då smäller det!


Äntligen!

Äntligen börjar livet vända, allt är ljusare och vackrare. Det ordnar sig! Mitt mantra fungerar, allting ordnar sig, bara man orkar vänta.
Jag har väntat, stått ut, försökt och nu äntligen så börjar skälen tippa åt rätt håll! Jag säger bara såhär: Jippikajejmatherfakker!


Bastning!

Oh, jag är så mätt på hemgjorda hamburgare och coleslaw att magen står i 17 hörn!
Och jag är fortfarande helt vimsig i huvt, nytt jobb får mig att bli kanon förvirrad. Heeelt galet!
Imorrn ska jag till läkarn, hoppas det går bra, jag vill INTE ha nåt mer krångel med de där delarna av mig nu. Det räcker så, tack.
Imorgon ska jag, som jag känner nu, vara en duktig kvinna och gå till jobbet. Har jag tur lyckad jag lura upp Rickard och får skjuts. Fan vad det är fint att åka saab igen förresten.


Fullt ös, medvetslös

Ungefär så kommer jag nog må på söndag. För innan dess hinner jag inte vila tror jag.
Jag är så sjukt irriterad, och har vart det hela eftermiddagen, jag ror det är för att jag är så trött att jag mår illa och ska köra hela natten. Sen är det bara att hasa sig upp imorgon för ett dygns jobb. Men det går det med, jag är ju ledig hela söndagen och på måndag blir det 2 jobb igen.
Hur latmaskIsa ska orka? Ja just nu så är det lönespecen för ett par månaden fram som peppar mig, annars ahde jag lagt mig på soffan och inte rest mig förrens måndag morgon.
Sen måste jag tillägga att mitt hat mot rapar bara blir värre och värre, jag blir så sjukt irriterad på äcklet!
Och lite onödig information, min man fyller år på samma dag som Harry Potter, den du!


Få se här nu

Undrar om det här fungerar.. Lagar på lite met, makaroner och pesto, idag igen, fan va najjs!


Mör i hjärnan

Ja idag är jag verkligen helt mör, så himla mycket att tänka på hela dagen. Bara att inte gå vilse var ett fullstort jobb för mig. Men jag skötte mig tydligen bra, och jag hade fantastiskt trevligt! Arbetskamrater är så himla härligt att ha! Nu orkar jag knappt hålla huvudet uppe, och det är en låååång dag imorgon, så det kanske ska taktikvilas lite? Imorrn är det utflyttarfest för Jimmy, innan dess är det jobb, jag ska köra och dessutomn upp och jobba lördag. Sen har jag fått lite extrajobb i ett par veckor, så jag kommer antagligen jobba ungefär dygnet runt. Rickard kommer inte se mycket av sin fru, vem vet, han kanske gillar upplägget?


Kommentar!

Jag blir lite varm i hjärtat när ni kommenterar. Speciellt när jag läste Karins kommentar nu. Jag vill alltid jobba hos H, det är så himla himla roligt! Tack för att ni finns allihopa, jag kastar lite kärlek på er!


Italienskt

Ja, nyss åt jag lite Italiensk mat, himlarns vad gott det är! För er som undrar kan ni få receptet här. Ni kokar upp lite makaroner, lagom mängd beroende på hur pass hungriga ni är, sen häller ni av vattnet, öppnar en burk pesto och tillsätter lagom mägnd av det. Rör ihop, ät med sked. All bra mat går att äta med sked! Jag har ganska nyss kommit från jobbet, och jag ska jobba imorgon igen. Komemr bli en omställning att jobba varje dag nu, särskilt när jag ska ha flera jobb, om jag får bestämma själv. Och jag tror då att jag får det. Eller hoppas kanske man ska säga.

Rantaruntinen

Det är Ingvar de, herregud vad han är dryg när han fattar att man ska åka ifrån honom! Jag blir fullständigt galen! Men, det är tydligen sånt man får ta, Lm ligger istället som ett plåster mot låret på mig och bara sover istället. Jag ska alldeles strax ner och skicka i mer ved innan jag stänger igen tvättstugan och kollar så källaren är klar för att hundarna ska kunna sitta där. Dom får göra de när dom blir själva när vi jobbar ibland, inte direkt ofta. Lm blir sur om hon blir själv för länge och äter upp saker och Ingvar ylar om dom får vara uppe. Nere är det varmt, skönt och ingenting dom kan stressa upp sig för. Mina vaktvalpar gillar ju annars att kolla fönster. Och eftersom dom kom till grannarna en gång när vi var där, genom att öppna ett fönster själva så litar jag inte sådär super100 på att dom inte ska göra de igen. Nu ska jag packa ner datorn, stickningen och en bra bok och gå till bussen. sen är det jobb för hela slanten som gäller! Det ska bli så himla roligt, men jag kan sätta en 5:a på att jag kommer vara lite trött imorgon. Därför är det fantastiskt skönt att vara riktigt utvilad idag! Igår kväll gick vi upp och la oss halv 9, jag sov klockan 9. Det enda som är synd med det är att det börjar alltid så mycket bra på tv senare än så, men där kommer webb-tv.nu in och räddar situationen. Jag ska nog börja lägga mig tidigare, det var ju så himla skönt att vakna klockan 1 inatt och känna att jag fick sova mer, även om jag inte var sådär jättetrött jag brukar vara när jag vaknar. Och framförallt va det fantastiskt skönt att nu på morgonen inte ens känna att det var tungt att gå upp!

Sova?

Jag har lite sömnproblem. Vilken dag som helst ska det bli bättre har jag lovat mig själv. Men kanske inte inatt, efetrsom jag var vaken tills Rickard åkte till jobbet klockan halv 6 imorse, och sen några timmar till. Nu har jag sovit 2 timmar på soffan, så jag är tröttare än någonsin! Men snart kommer mitt hjärta hem, då ska vi duscha och äta nåt gott. Sen ska det göras ärenden, sen ska det mysas under filten i soffan. Ingen av oss har sovit som nån prinsessa direkt. Så vid 7 ikväll slockanr Rickard kan jag tro. Och imorgon jobbar jag dygn, det ska bli så skönt att jobba igen! Jag som är stans lataste älskar att jobba emellanåt. Sen så ska jag maniskt börja kolla postlådan, för nu börjar det dra ihop sig!

Rensning!

Nu jäklar har vi varit duktiga här hemma! Nu är det nytt datarum fixat, skrubbarna rensade och strukturerade, garaget rensat! Det känns helt fantastiskt, och jag ahr inte ens vart i närheten så slö och lat som jag brukar vara, trots att jag är trött och har mensvärk har jag gjort massa nytta! Idag är den stora frågan om jag ska ta och åka in till Tea i Hedemora och socalisera mig ltie, just nu vet jag inte om jag är sådär lverdrivet pepp. Men det kan ju ändras fort det där. Snart har vi flyttat på alla grejer vi har känns det som, och jäklarns vad bra det blir! Man märker verkligen hur stort vi har, och hur stora möbler vi har. Som lilla datarummet kom vi på skulle lätt kunna svälja en dubbelsäng.. Huset är nog mindre i kvadrat på papperet än på golvet bara för att det är massa snedtak överallt. Nu ska jag ha lite paltkoma och pussa på Rickard, och sen ska jag nog göra nån nytta igen, men det blir senare.

Ommöblering

Vi gör ett nytt datarum här hemma, så fransing och gäster får eget rum, som vi inte behöver i vanliga fall. Jag har kommit på att vi har otroligt stora möbler, och väldigt mycket hus. Datarummet, det nya alltså, tillexempel, det är egentligen en skrubb, på kanske, 15 kvadrat. Den räknas inte ens i boytan. Den ska även bli barnrum någon gång i framtiden. Och den kändes å liten å liten innan vi strukturerade upp. Dessutom har vi ett rum i källaren som är i princip tomt. Jag är en gnällig kärring, jag vet. Men efter veckans problem känns det bra med lite ilands istället. Och jag har skrivit 2 andra inlägg idag som bara försvunnit, det ena hysteriskt bra. Jag får försöka skriva om det imorrn när jag är lite piggare och inte måste möblera frankans rum. Ögonen står i kors nu känner jag!

Aaaafs

Jag skrev nyss ett fantastiskt jätteroligt inlägg, och det försvann. Mitt bästa nånsin var det. Garanterat. Nu är jag sur! Men bloggen är snygg, min man ligger i soffan med mig och jag är trött. Så nu ska det mysas!!

14 år på nytt!

Det känn som att jag är 14 igen, världens pms och jag får gkädjebesked och tråkiga besked om vartannat. Igår ringde kvinnokliniken, först fick jag en annan tid för cellprovet, sen bad hon om ursäkt för att dom glömt bort att sätta oss i kön för utredningen, och gav oss första möjliga tid! Jag vart så lycklig! Och jag klöpp mig igår, det vart ursnyggt! Och idag börjar dagen med att få veta att mazdan är jättetrasig antagligen. Jag blir så jäkla matt! Men, nu hoppas jag att Ida kan klämma ut bäbben snart, så har jag nåt roligt också. Dessutom har jag sjukt ont i en nackkota, ingen aning om vad det är. Men gör skitont och har gjort det sen igår. Mest troligt så har jag ett starkt anfall av hypokondri igen.

Jag hatar idag!

Dagen började ganska bra, jag vaknade, var på bra humör och började ringa samtalen jag var tvungen att ringa. Sen hämtade jag posten, och sen dess har det gått utför. För ett halvår sen fick jag veta att jag hade cancerartade cellförändringar, jag åkte till kvinnokliniken i Borlänge, träffade en kvinnlig läkare jag tycket var bra och proffsig som tog ett nytt, djupare cellprov. Vi pratade även om att sätta upp oss för en fertilitetsutredning, och läkaren sa att hon skulle sätta upp oss. Dagen efter åker jag in till akuten med magsmärtor, får en manlig läkare som konstaterar att jag ahr fårr en infektion i livmodern och ena äggstocken efter cellprovet. Antibiotika 10 dagar och sen vart jag bra. Jag hemskt ont och varade hela tiden jag gick på behandlingen, men sen vart jag bra. Idag fick jag ett brev från kvinnokliniken, ringde upp för att höra varför jag fått en kallelse, kan det vara utredningen kanske? Men nej, det är ytterligare ett cellprov. Och jag har inte världens största förtroende för läkarna där, men jag ska iallafall få en annan den här gången. Jag frågar även hur det går med våran köplats för utredningen. Den oerhört otrevliga sköterskan svarar med frågan "Vilken köplats?". Då har den första läkaren jag haft inte satt upp oss för utredning, när sköterskan läser min journal står det att vi ska sättas upp för utredning, och sen har människan inte gjort det. Trots att jag frågat en extra gång att det är gjort. Sen fick jag ett brev till, vi är kallade på årsmöte för vattnet här i byn, det är självklart resten av byn också, för vi kanske ska dra in komunalt vatten istället för byvattnet vi redan har. Det kostar mellan 10 och 30 000, beroende på vem man frågar. Och den utgiften ovanpå att vi ska gräva om grunden i vår plus att mazdan står sönder i Orsa känns inte roligt alls! Jag vill bara lägga mig under en filt och grina!

Skit!

Jag försökta lägga upp en länk lite snyggt sådär som många gör har jag sett. Men jag fick tillslut inse att jag är så totalt ohändig att jag inte kan. Jag ägnar mig åt det jag kan istället. Lyssna på Pink, tala på msn, se på tv. Ja såna där grejer. Jag har stickat ganska mycket på Idas benvärmare idag, dom blir, om jag lyckas, jäkligt snygga! Jag hoppas verkligen att hon blir nöjd! och det roliagste kommer bli när jag ska få på Rickard ett par rosa och vit rutiga benvärmare för att se om dom är lagom på henne. Haha, jag kommer dö av skratt! Han ställer upp för mig min man! Nu ska jag ställa upp lite för Jessica och se på csi. Sen blir det medium, det är bra som sjutton de!

Käraste Vänner!

Du vet väl om att du är värdefull, att du är älskad för din egen skull. För ingen annan är som du. Det behöver varje människa tänka på varje dag. En av grabbarna i GSI är ganska het, ingen aning om vad han heter. Men lite het är han. Johanna ska tydligen vara med nu, det är ju hennes jobb, "hennes" hotell dom är på just nu, kändisen då. Höhö. Nej intressera sig och kolla om man ser hennes vackra ansikte.

Kärlek!

Hittade den här på datorn när jag kollade igenom lte grann, taget dagen före julafton. det där är ren kärlek för mig. Ingvar, den bästa hunden i hela världen! Gud vad jag älskar honom! Min bil är i orsa, och den vill tydligen inte hem. Den ligger på bajslistan nu. Men jag ska sitta framför tvn och engagera mig i projekt runway och sen en annan del av köping. Det är fantastiskt vad jag älskar min tv.

Get Smart!

Ja, den är på tv just nu. Och då började jag tänka på dig. För det är vad du behöver. Maten jag och Jessica gjorde igår var undebart och fantastiskt god! Kycklinggryta med pasta, och blåbärspannacotta till, då kan man inte klaga alls! Eftersom att jag fått höra av alla att det är roligare att läsa när det är bilder med så tänkte jag slänga ut en på mig på nyår. För er som är lite trögare än andra kan jag berätta att jag har otroligt roligt åt något jag inte vet i dagsläget vad det var för något. Därav de snygga rörelserna med händerna och de enorma framtänderna som står en meter ut ungefär. Vi hade roligt på nyår vi.

Waiting!

Nu väntar jag på lilla Jessican som ska komma hit, vi ska mysa, prata sims, laga god mat och ha kvalitetstid. Den här gången ska vi garanterat inte dricka vin. Trots att det är lördag och allting! Imorse när jag kom upp vart jag förvånad över att det var så varmt och skönt inne, så jag slängde ett getöga på termometern och såg att det va hela 14 grader. Så jädrans varmt är inte 14 celcius, men jag är nog lite härdad nu efter de här veckorna. Jag väntar även på Idas bebes som ska komma, det sla bli så roligt och spännande! Och ikväll ska vi åka till svärmor jag och min man, jag måste springa ut och sätta i kupévärmaren i volvon snart. Annars finns det inte en sportsocka att den startar! Allting utom vattnet har frysit tror jag, och massor av människor vi känner har inte ens vatten. Hur vart det egentligen med den globala uppvärmningen va? Någon som sett till den de sista veckorna?

Illa

Jag mår lite illa, tror jag har mensvärk. arför ska man vara kvinna alla veckor i månaden? Jag vaknade redan 6 imorse av Rickard och illamående, och inte har det blivit bättre heller. Jag tröstar mig med att mitt absoluta tvprogram börjar på måndag, familjen annorlurna och att det är Morden i Midsomer ikväll. Så jag är lycklig iallafall. Det är fantastiskt skönt att vara ensam hemma idag känner jag, fast om någon är sugen på att komma hit och bära ved är ni välkomna, jag kan öppna källarfönstret så behöver jag inte ens se er! Det vore perfekt! Jag är väl för snäll jag! Nu ska jag ta och försöka se om naveln går att få lite större med en rejäl pillning och bara njuta av ensamheten. Snart börjar jag ju sakna mitt hjärta, en time max. Sen har jag tråkigt utan honom. Jag är inte riktigt riktig, jag vet.

Årets Make!

Det priset går garanterat till världens bästa, alltså min. Jag är så stolt över att han bara är helt överbäst på, ja allt, och det mesta faktiskt! Idag funkar mitt c på datorn igen. Och jag har kolalt upp en ny lite värre som nog blir inhandlad relativt snart. Och bilplaner sprutar ur öronen på mig. Men, det är ignet ni får ta del av än. Då blir det bara fel. Jag gjorde iallafall världens godaste soppa idag. Recept, varsågoda. Lite potatis Lite blomkål lite hackad lök Lite mjölk 1 buljongtärning Skala och skär upp potatisen i lagoma bitar, dela upp blomkålen, ta bort det äckliga i mitten. Fräs på blomkål, potatis och lök i en stekpanna, typ 1-2 minuter. Ha en kastrull med mjölken och buljongen på en platta bredvid, kasta i grönsakerna, ha mjölk så det täcker ungefär. Koka ihop, låt det puttra tills grönsakerna är mjuka och kör med stavmixer och krydda. Till denna himelska skapelse kanpersteker du bacon, och strör ovanpå och steker lite bröd i trekanter och äter till. Du blir INTE missnöjd. I promise!

Selektiv hörsel

Det är det minsta man kan säga att lilla Lm har. Och selektivt minne. Hujedamej! Hon skulle behöva en extern hårddisk, så om nån vänlig rik själ vill köpa en snygg rosa eller turkos till mig så ger jag den till henne. Okej? Min man har vart hemma från jobbet och varit sjuk, nu är han bättre, så då är han nipprig istället. Mer rastlös människa får man leta efter. Men han blir effektiv, snart är saaben lagad, och det va på tiden! Han är händig han, jag förstår inte hur människor kan vara med nån som inte kan nåt alls. Jag skulle kräkas på honom! Men nu kan jag bara dela kärlek åt min man! han kan allt han!

Hummel Mummel!

Ja, vad ska man säga. Patetiskt. Men du gör som du gör, och jag gör som jag gör. Nu ska jag äta kvällsmacka och gå ut och hämta ved med min man. Vi älskar varandra, trots att han slutat rök. Han har inte grävt ner mig i källaren, han har knappt skrikit på mig. Jag är sjukt stolt över honom. Jag vill ju tillochmed gräva ner mig i källaren, ganska ofta faktiskt. Men det är en annan historia.

Kulet!

Ja lite kulet är det inne, vi har vedeldning, och när det har vart -20 grader i flera veckor så börjar man tröttna på att elda. Trots att det är mest maken som får jobba. Imorgon börjar han jobba igen, känns lagom kul att han vart dyngsjuk nu ända tills han ska jobba igen. Kan det vara så att han helt enektl inte tycker om mig längre månntro? Imorgon ligger alltså allt ansvar på mig, eldning, hundar, matlagning och alla dessa små söta hemmafrusysslor som jag älskar så himla mycket. Eller inte just nu, just nu är jag nämmeligen ganska bitter och vrång. Jag vill boka mig en splash-resa till solen och sen vara kvar där. Jag vill inte ha några måsten och dessutom skulle jag vilja ha ett par miljarder jag fick göra som jag ville med. Men helst av allt vill jag nog egentligen jobba... Jag har vart hemma alldeles för länge nu. Jag bävar inför imorgon bitti då jag måste gå upp och elda och dona, direkt då jag vaknar. Ska jag vara hemma vill jag vara lat! Sen är jag oerhört bitter eftrsom det inte har gått att vara utomhus, så mina promenader jag längtar efter har inte blivit av. Inte ens Ingvar vill vara ute, och då är det bannemig kallt!! Nu ska jag se på när Rickard och Frans spelar backgammon, sen är det väl bara att natta ner sig. Usch,och ja, jag inser att jag inte direkt muntrar upp er med mitt tråkiga liv. Men de bjuder jag på!

Tacoskväll

Nu har vi ätit tacos, det va gott så jag höll på att äta ihjäl mig. Sen att det vart fikabröd efter, det blir inget bantar år iår heller. Men jag är nöjd ändå! Nu ska jag ta hand om maken som är förkyld och min lilla bror Waftilaini. Prata skit och ligga i varsitt hörn, det är trevligt de!

Tacos!

Idag ska vi bjuda Kent och lillebror på mat, tacos vart beställt. Kent har aldrig ätit så vi hoppas han tycker om. Kent är för er som kanske inte riktigt hänger med i min familj, min döda mammas sambo. Min styvfar, eller bomullspappa eller vad man nu gillar att säga. Jag gillar honom. Det är en sak som är säker iallafall! Vi ser på Fred Claus innan vi ska åka och handla mat, tokrolig komedi om Jultomtens lite halvelaka bror. Jag som älskar hela tomteköret gillar den här med! Undrar om jag ska lura lillebror att baka lite imorrn, det vore kanske lite gott med en kladdkaka? Idag ska det gås 10 000 steg, jag ska vara en duktig Isa! Kom igen och peppa mig nu. Det kanske är enda chansen att det går vägen det här!

Mysdag och dikeskörning

Ja, igår så tog vi med Minis till Garpenberg, leker lite i snön, släpar ner henne till sjön. Och där tar orken för tösen slut. Allt var fel, bara att släpa upp henne igen, störtgråtande och ont överallt. Det varierade från armen, till magen, till benet, till foten och dessutom så ville hon inte åka pulka. Och bäras, det va tråkigt det med. Treåringar är väl för härliga! Men vi hade det fantastiskt trevligt innan hon vart vrång. Hon är ju världens bästa unge. När alla var lagom kalla gick vi till pappa igen, där spelades det Risk, självklart fick jag stryk. Tärningsspel är inte min grej, men jag gillart! Vi packar tillslut in oss i bilen, hundar, pulkor, ja allt helt enkelt. Styr kosan mot Gustafs igen, och PANG! Så sitter vi i diket. Bara ringa lilla pappa-gubben så fick han använda stora pickisen för att dra upp oss. Mycket glad vart far-kär, Rickard hade ångestkepan på och jag ont i nacken. Men det gick bra. Idag ahr vi haft 14 grader inne mest hela dagen. UNDERBART! Nu är det duschen som kallar, sen ska jag se på MacG tills Rickarden somnar och sen byta till Läckberg på svt-play. I love Life!

Barnvaktsmys!

Inatt är vi barnvakt, så himla härligt! Hon är den emst fantastiska unge som finns tror jag, mycket kärlek ryms det i mig nä det gäller henne. Och Rickard har hon lindat 12 varv kring fingret med. Imorrn ska vi till Gaprneberg och åka pulka, gullungen ska med, det gillas skarpt! Då kan pappa gullunge ligga hemma och kurera sig och vi får ha roligt. Jippijej! Nyår vart bättre än alla förväntningar, oerhört trevligt och roligt, så jag är nöjd! Men jag tror det finns dom som är ännu meer nöjda, mohaha, men den historian tar vi en annan gång. Snacka om att jag blir överbeskyddande när jag har barn här, minsta ljud så springer jag upp och kollar, Trots att jag vat mycket väl att ungen i fråga har lungor så det räcker och blir över när hon vill det! Jag är helt färdig idag, var vaken till 7 imorse ungefär och har dessutom varit bakis, jag drack faktiskt hela 4 glas champagne och ett halft glas vin. Som Anders, bror min, uttryckte sig, att fjortis inte är en ålder utan ett begrepp, och det är panschis med, och jag har bara hoppat från fjortis till panschis. Pang bom på 3,5 år. Supning är inte min grej längre, och jag som kunde festa flera dagar i sträck förut, men, de var ju när jag var ung och fräsch. Och det gick ju över.

RSS 2.0