Finnig och tacofull

Alltså, helleguuud så gott det är med tacos! Men, det är inte lika fint med finnar. Jag MÅSTE sköta huden bättre! Vi i familjen har myskväll, hur härligt som helst! Frans farmvillar sig med Rickard över axeln, Rickard är ju farmville pfoffset här hemma, haha. Imorrn blir det jobb, härligt härligt. Och nu tänkte jag roffa i mig lite chips, dricak lite läsk och fortsätta mysa på.

Anna Anka

Inatt så kollade jag på webb-tv innan jag somnade. Jag kom på att jag kanske skulle försöka mig igenom ett avsnitt av Svenska Hollywood fruar. Herregud!!!?? Finns det människor som vill vara sådär? Alltså, leva deras liv skulle jag inte vilja göra en enda dag av mitt liv. Vilka pinsamma patetiska människor. Såg dom ens ut att må bra?! Hon Agnes-Nicole verkade vara den "bästa", men helt seriöst, är man så opererad, så ja..? Visst, jag skulle också kunna operea mina bröst, men kanske inte precis hela människan. Och hon Maria verkade så urbota korkad att hennes man kunde lika gärna vara gift med en plastbit. Och Anna Anka, om Paul vill ha en snygg ung tjej kanske han skulle byta? Alla dessa kvinnors släktingar här i Sverige borde skämmas, herregud!

Jag blir galen!

På min lillebror. Är det nåt med 14 åringar att dom bara inte fattar vad man säger? jag vill bara ge han en fet smäll så han fattar att jag menar allvar och inte bara leker runt. Livet handlar om mer än att spela dator pch gå i mjukisbyxor!!! Ahhhh! Men va gott som tusan med fika hos Currisen och Micco. tack för den!

Hem till gården, födelsedag och Pass

Jajjemen, idag är det mycket som vill göras. Jag ska se klart på hem till gården, sen göra lite eld. När elden tagit sig ska jag ta min räserMazda till blänge och fixa mitt nya pass. Eftersom jag är cool och heter Evert istället för tråkiga tråkiga Petterson. Sen är det hemåkning, kasta sig genom duschen och ta volvosen och räjsa in till Hedemora och hälsa på Curre-Gubben som fyller år idag! Och dessutom så har vi lovat familjen att det blir thaimat idag, för är det nåt som både jag och maken och lillebror älskar så är det thaimat. Och, efter att ha blivit bortskämd med pappas gamla tants kinamat så duger det inte med "Svensk" asiatmat. Asiatmat ska göras av asiater. Punkt.

Mätt i puberteten

Ja, jag är nog i en andra pubertet, tuttarna gör ont och jag är mycket lättirriterad och svår att leva med. Men Rickard älskar mig ändå. Himlarns tur. Vi har nyss sålt skräpSuzukin, fick massor pengar som ska gå på resan är planen! Gudars så härligt det ska bli! Måste upp och fixa passet imorrn, skulle gjort det idag, men va i Aspeboda och mös och åt god mat. Stekt svamp och jag kan gifta oss vilken dag som helst, samma med banan och kardemumma muffins. Dom älskar mig också. Nej, nu ska jag mysa på med Rickard och jaga på Frans med oxpiskan. Han är nog latast i stan. Spela krysslåda lär jag nog offra mig på med..

Små lätta moln, ser jag på min himmel

Min himmel som är blå Nja inte idag då, molnen har skingrats, men just nu är det faktiskt mörkt. Jag ska ta mig ett glas vin och fundera på vad jag är hungrig på. Måste kanske äta mer än en macka om jag ska vara vaken efter mitt glas vin. Och jag gissar att mina kära vänner blir lätt upprörda på mig annars. Imorrn, då blir det en underbar dag. Och fantastisk dessutom. Jag är helt säker. Älski kommer vara hemma hela dagen med mig. Han älskar mig han.

Letar

Jag försökte hitta datasladden till kameran igår, men nejdå. Heeelt borta. Och jag som tänkte göra eran dag lite vackrare med lite bilder. Men vi får ta det en annan gång. Jag har febern, det betyder att det är huuur synd som helst om mig. Väldigt synd om mig. Så idag ska jag inte göra nåt annat än spela sims och vänta på Rickard. För imorrn blir det solvarbo marknad, och den får man Inte missa. Hör ni det? Dessutom så får man hälsa på sin favoritIsa om man ändå är i Solvarbo. Vi bor ju ungefär en kvart därifrpn, om man går. Och vem gör det till Solvarbo? Så räkna på tre minuter, max. Så komsikomsi nu alla köra vänner imorrn. Ni får fira min födelsedag redan då, om ni vill. Jag vet att ni vill. Mohaha

Nöjdare

Jag är ganska nöjd med mig själv nu. Jag har ont i halsen och snorar, men jag ska ändå till jobbet. Och dessutom har jag städat uppe. Och dessutom lagat mat. Allt som vi kvinnor klarar även om vi ligger för döden med andra ord. Just nu sitter jag i soffan under täcket och fryser, Rickard gick ut med hundarna en sväng. Nu är det väääldigt nära tills vi åker till Kreta, jippijej! Jag hoppas jag får brevet B nästa vecka, det är hemskt att vänta!

Frukostmys

Jag sitter i soffan med datorn i knät och ser på hem till gården. Dricker lite the, äter en macka och bara myser till det. Jag har ont i halsen och kallsvettas, men jag ska jobba en natt till innan jag blir ledig en hel massa dagar. Det ska bli skönt, skönt som sjutton! De sista dagarna har vi storstädat hemma, nu är det så fint så jag blir alldeles lycklig! Vi möblerade om sovrummet igår och jag ahr bytt lite gardiner och grejer. Jag har världens finaste hem! Jag ska försöka få upp lite bilder bara jag tar någon och skickar in på den här datorn. Nej, upp och damsuga och torka golven nu då, sen byta lite mattor och gardiner.

IKEA

Ikea kommer till borlänge. Nu vart lilla Isan lycklig, det här KAN inte bli en dålig dag!!

Home Sweet Home

Igår hade vi storstädning, vi var lediga bådda tvcå och passade på. Att vi dessutom köpt nya möbler gjorde inte saken mindre rolig;). Vi har köpt två sängbord i furu, vi har letat i, ja kanske 2 år för att hitta några som passar till sängen, och hittade ett par på blocket i förrgår. Gissa vart dom fanns? I Nordanberg, det ligger kanske en kilometer härifrån. Helt undebart! Och eftersom vi sålt Opeln till Hudiksvall så tog vi och köpte min 50-tals sittgrupp jag suktat efter så länge. Så nu står den och är snygg i datarummet. Jag älskar den, den är grön och rutig och i svart skinn. Helt underbar. Så jäklarns Retro. Och Retro är det jag älskar nästan lika mycket som Rickard ibland.

Mysigt!

Jag ligger i sängen med datorn i knät, Rickard gick upp vid 7 imorse, men jag fick sova mer, han älskar mig han! Småänglarna, alltså hundarna ligger här nu, så det är lite dåligt med plats. Jag tror maken har gjort kaffe, kanske bäst att masa mig upp..

Bitterhet

Ja den klär mig inte. Så jag skiter i den istället.

Alltså.

Egentligen borde jag gå och lägga mig, men jag har världens panikattack, hjärtat pumpar i 200 och jag är kallsvettig. Just nu är jag lite bättre eftersom jag kan skriva. Men fifasiken så kasst det är annars. Och varför? Ja jag har ingen aning. Det har vart en hemsk dag, jag sliter ut mig. Mitt arbete jag skicakde in har inte kommit fram, jag måste läsa bibeln, och 3 böcker till och lyssna på 7 föreläsningar. Och dessutom ska jag jobba 36 timmar till den här veckan. Jag är hungrig, men mår illa. Rickard mitt hjärta gjorde låda åt mig, Wok. Det är det och Korvstroganoff han är kung på. Då springer jag ur köket i ren lycka för jag vet hur gott det är. Nu vet jag varför jag mår som jag gör, jag har glömt att jag ska till PSykologen imorrn, och jag jobbar ju!! Fan fan fan! Och Rickard är inte hemma. När jag mår såhär behöver jag dig mest. På lördag blir det Avesta och sjukhuset där, det hoppas jag verkligen går bra. Annars blir det ett mental breakdown. Och det har jag inte tid med.

Gaaah!

Just nä'r lviet började bli så enkelt och härligt. Opeln är såld och jag har hittat en soffa att köpa istället, jag är ledig. Ja det mesta rullade på kände jag igår. Då vaknar jag med världsont i magen idag. Jag tog en alvedon och vill fortfarande bara dö. Så jävla ont gör det. USchaimej.

Ser dessutom

Att jag har några sötjäklar som håller statistiken uppe för mig, även om jag ahr varit dålig på att blogga nu. Men nu jäklarns blir det ändring på det! Snygga nya designen gör att jag vill blogga hela hela tiden. Yihaaw. Jag spelar farmville på Fb och kollar på lillebror som är trött och jobbig. Det är rart med barn ibland. Sen är jag sjukt irriterad på människor som skulle behöva få lite bättre verklighetsuppfattning. Och, du lilla söta anonyma kommentator. Jag är personlig assisitent, jag jobbar antingen 12 eller 24 timmars pass. Sen pluggar jag nu teologi på distans. Jag har att göra när jag vill med andra ord. Haha. Aj lajk It.

1 månad kvar

Sen så åker vi på bröllopsresa, så jäklarns underbart! Jag längtar så! Det blir jag och Rickard, sen Folke och Meléa. Alltså min bror och hans tantelutta. Aj lavv dem! Det ska bli så himla roligt att bo på all inclusive hotell, mysa vid polen och UMGÅS. Få träffa Folke och Meléa ordentligt, och för första gången någonsin vara LEDIG. Inte behöva ta hand om hemmet, hundarna eller jobba. Utan bara mysa på. Lovely och underbart.

3 År!

3 år har gått sen den dagen han blev mig, min Älskade Rickard. Jag brädade henne med stort S (S för SUBBA), och fick prinsen, kungen av mitt hjärta, han som skulle kunna sälja min själ på loppis om han ville. Men det vill han inte, han vill ha mig. Jag blir fortfarande förvånad, nästan varje dag faktiskt. Att han som är det bästa på denna jord älskar mig så fantastiskt mycket att han står ut´. Med vad han står ut? Ja, mig. Mina mjukisbyxor, mitt kontrollbehov, mitt stök, mina konstiga idéer. Varför han står ut? Jo, han säger att det är för att han äslakr mig, och att jag älskar honom. Och det gör jag. Så fröken S, synd för dig, du kommer ALDRIG ALDRIG ALDRIG hitta nån så bra som min Rickard. Och han är min. Mihihiihih. Nu är vi dessutom gifta, så kolla på bilderna på facebook och se hur snygg han är, min man och mitt liv. Hur ska vi fira detta? Jo, vi ska jobba, båda två på varsitt håll. Jag är helt färdig efter nattens jobb. Men det var det värt när jag fick komma hem till Rickards famn och sova med hans arm runt mig, precis som jag ska göra imorgon när jag kommer hem. Maggan har dessutom pendlat på att vi kommer vara ihop i massor av år! Och om hon pendlar så är det sant!

Tumpebum

Med orsaken att jag skriver utan brillor så kommer jag stavat ovanligt mycket fel, kanske? Jag kan inte sova och längtar efter att få in nya bloggdesignen, då kommer jag bannemig i min själ att ta tag i bloggen! Imorrn ska jag ta tag i mig och göra mitt arbete som jag ska skicka in, grupparbete med mig själv, ibland blir man imponerad! Men teologi är sjukt rolligt att studera! Nej, nu ska jag se unga mödrar, tyvärr lägger inte rövhjärnorna på femman ut de jg verkligen vill se, de danska avsnitten, jag får stå ut med norrmän att somna till. Krama om maken och lyssna på Lillemors snark, det är livet på en rak jävla pinne de!

Lördag

Idag är det lördag, idag ska tydligen min "kusins" dotter döpad. Ja, vi är inte bjudna, men det finns ju facebook, and I love it. Grattis eller vad man säger, iallafall till Danne och Linda som fått det söta lilla livet! Jag sitter just nu och väntar på Christer, Erika och Flora, dom ska komma och plcoka krikon här idag. Och älsko har jobbat natt så han får sova till 12 ungefär har jag bestämt. Sen hoppas jag att Ia, Johan, Mirabelle och min favorit Kevin kommer. Jag och Kevin är lite kära i varandra, men säg inget till någon bara;). Kanske jag skulle käka lite frukost? ja vad vet jag, men jag åt så mycket igår så egentligen borde jag klara mig en vecka. Men jag är ju kroniskt hungrig, bäst jag klämmer en macka! Kärlek <3

Träningsvärk

Men det går över. Lyxfällan nu, så jag ahr inte riktigt tid=) Pöss häjjs

Nu är vi på G

Nu börjar det hända grejer. jag har lite ork kvar att göra annat än bara gråta. Går till psykologen och allt börjar ordna upp sig lite grann. Jag talade med ett av mina hjärtan idag. Fan vad jag saknar dig! Vem du är tänker jag inte ta upp då vissa säkert är här och läser och int ehar ett dugg med det att göra. Jag har bart otroligt oense med en annan kär människa, men jag har bett om ursäkt och vet inte vad mer jag kan göra. Jag trivs som fru Ewert iallafall, det kanske är huvudsaken?

RSS 2.0