Tråkigaste dagen!

Jag har precis betalat räkningarna, och det är så sjukt tråkigt!
Men hela dagen har vi bara haft det bra innan, vi har vart hos Anna och Mattias och bara haft det bra, hur härligt som helst!
Nu ska jag se på Lyxfällan och drömma om att taket blir uppsatt imorgon när jag är på nya jobbet.
Mest troligt blir det ju så, eller inte:)-


Hujedamig!

Inatt vart det inte mycket sova, och efter den här helgen hade jag absolut behövt det. Men är man en knäppis som inte kan sova borta, så är det väl som det är.
Jag har fått nytt jobb, jag ska börja på hemtjänsten både i Säter och i Hedemora, det känns superroligt!
Sen har jag sökt på ett ställe till, dit ska jag ringa imorrn, om jag inte hinner idag.
Först ska jag iallafall duscha, för Hujedamig vad jag känner mig äcklig och lortig! Och trött..
Men det botas lite fort och lätt med en dusch och sill och potatis, mumma!
Åh, jag MÅSTE se "Bröderna Karlsson", den nya filmen som snart kommer ut, huvudpersonen i den är ju bara för underbar, och den verkar så bra! sen är ju Tuva Novotny en stor idol till mig. Utav gräddan i Sverige så är det nog bannemig hon, Renée Nyberg och Linda Isacsson som är bäst, jag älskar dom tre!
Nej nu ska jag koka lägga mig en stund igen, helt slutkörd.
-Finns det liv, finns det hopp-


Hallonen!


Här är lite bilder på hallen uppe som vi har donat med, nu fattas det bara tak och lister, och den lilla lilla tapetbiten som man ser på mittenbilden snett till höger bakom Lillemor, sen är det klart!
Jag är så sjukt nöjd med hur det blir, bilden längst till vänster är ju då självklart en före bild, inte skitsnyggt direkt.
Det är så fantastiskt roligt att ha haft en bild i huvudet på hur man vill ha det, hur man vill att det ska bli. Och så blir det ännu bättre än man någonsin kunnat förvänta sig, helt galet. Jag är kanske lite duktig på att bestämma ändå.
Idag har jag vart sur mest hela dagen eftersom att Rickard är ute och jobbar, 2 dagar semester fick han! Jag vart så sjukt ledsen och besviken, men men, bara att ta upp mungiporna och le ändå.
Nåt som är bra med när jag blir på det humöret är att jag blir så sjukt kreativ, jag har tvättat, rensat kylskåpet, fixat diskmaskinen och klippt gräs. Det kanske inte låter som så himla mycket, men för mig är det de, speciellt med tandvärk och ont i kroppen. Helt hundra är jag inte än, jag känner det. Men jag tror det är tanden som spökar så febern kommer och går.
Nu ska jag snart ta och skiva upp köttet jag lagt i marinad och sen tills Rickard kommer vid 7 ska jag koka lite färskpotatis och steka dom übertunna skivorna fransyska. Jag hoppas det blir gott, funderar lite på om jag först ska koka potatisen al dente och sen krydda på dom massor och köra in dom i ugnen lite grann? Det är ju också gott och det ska vi äta på bröllopsfesten, hur bra som helst! Jag hoppas att det kommer mycket folk, och känner ni er lite bortglömda, hojta till! Jag vill bjuda ALLA i år!


Kreativ!

Idag är en av de få dagar då jag verkligen känner mig kreativ, efter att ha mått skit i två dagar känner jag ig lite bättre, om man bortser från att jag nyss drack kaffe som inte är bra allas för mig innan jag ätit.
Men nu ska jag gå upp och städa och sen dona greja lite, jag HOPPAS att jag kommer bli klar med det jag vill.
Det är ju inte direkt så länge kvar nu, så det kanske är dags att börja styra upp lite mer!
Vi har dessutom planerat ett par dagars semester i Helsingborg i sommar, jag hoppas innerligt att vi komerm iväg till världens bästa Erica! Det vore sjukt roligt!
Nej nu ska jag sätta fart här, finns massa energi i lilla kroppen idag! så jädrans skönt!


Suzuki Grand Vitara

Det är nya familjevagnen vi cruisar runt i nu mer. Jäklar vad fin den är, lättkörd, jag sitter bra och stor som ett mindre hus. Måste jag tillägga att jag är sjukt nöjd?
Ett steg närmare färdigt, himlarns skönt! Och idag kommer Maria och ska planera 1 års festen vi ska ha, blir också kanon, och blir jag lite piggare i kistan så ska jag ta och åka till till stora H:et och fika mig lite.
Att det vart en så bra dag trots att dom ringde och väckte oss från SSAB så Rickard bara fick kasta sig iväg? Helt otroligt! Nej men nu ska jag sätta igång lite kaffe, annars överlever ju inte Maria. Och kanske kanske man skulle göra lite nytta idag? Jag är inte helt hundra, men de skulle då verkligen behövas känner jag! Men först så ska magen åtgärdas, sen så kanske det blir ett annat ljud i skällan. Eller, ja, magen är väl mer rätt ord.


Så himla härligt!

Idag har jag inte gjort många knop, och det är alldeles underbart!
Det känns som att det är ett tag sen jag hade en dag som jag var själv och bara slapp göra någonting!
Det innebär att jag kommer ha massor av ork imorgon istället, och det är bra, för imorgon kommer det en norrman som med största sannolikhet kommer byta sin bil mot våran. Hur bra som helst!
Vi behöver ju en ny bil, men vad det blir om det blir nåt, det får ni veta imorgon!
Har jag otur blir det ingenting med det, så jag berättar mera imorgon!
Ikväll så kommer det bli en alldeles underbar kväll, för jag ska se på deckare! Först tror jag det blir Miss Marple, sen så ska jag se Morden i Midsomer jag missade igår på webb-tv, underbara webb-tv, vad vore internet utan dig?
Snart får jag antagligen en ny snygg design, hur bra som helst!


Snigelpost

Jag älskar snigelpost, den gör mig så lycklig! I princip allt bra kommer med snigelpost, eller ja, det kanske börjar med mail eller telefonkontakt, men sen kommer snigelposten, det är då det riktigt roliga börjar!
Hur ska jag kunna hålla tungan i munnen om allting nu? Ja, ni får väl vänta till hösten få se, om jag ahr klarat av att hålla mig tills dess. Men de måste jag ju göra. Tur att jag inte vet alla detaljer själv än, då hade jag bara ställt mig på gården och skrikit tror jag, haha.
Men jag kan trösta er lite med att det är nog egentligen inte så många som är intresserade, inte än iallafall.
haledusingen så kryptiskt det här blev, får nästan be om ursäkt nångång tror jag. Men inte idag, trallalalala!
Jag har precis gloffat i mig pastasallad till hem till gården, det är riktiga Isadagar det, så härligt att göra så lite som möjligt!


Tropikerna

Ja, hade jag velat haft den här tropiska värmen, då hade jag flyttat till tropikerna, jag orkar int emer! Jag blir galen, det är inte ens skönt!
Hundarna ligger helt utslagna, jag är helt utslagen, katterna är tillåmed helt slut.
Så jag sitter och tomtalar med en gammal bekant, om allt och ingeting, samtidigt som jag har träningsvärk efter att ha rensat i Hs trädgård, men haledusingen så fint det blev! Och så trevligt vi hade!
Sjörångsungarna är helt enkelt fantastiska!
Men nu är det skönt att vara ledig, jag har knappt sovit nåt på hela helgen och setat i fläkten så jag har lite ont i halsen, men det går över bara jag får sova och tomglo ett tag, typ hela dagen idag, haha.
Och imorgon fyller min älskade lilla bror 15 år, det är hemskt! Lilla pjuklarvarn då, han som aldrig blir äldre än 5 i mina ögon. Och på lördag ska vi fira pappa, får hoppas han inte firar på samma sätt som förra året, med en hjärtattack, man vet ju aldrig, det har ju vart ganska lugnt med katastrofer ett tag nu, men det går säkert över ska ni se, så jag får nåt spännande att skriva om igen!


Pengar

Jag har som sagt en lillebror, han är 15 år, alltså 8 år yngre än mig. Och jag tror han är schizofren.¨
Ena sekunden så är han så snål att han skulle skrika när han skiter, och andra har han inte det minsta begrepp om pengar alls. Inte ett jota.
Han fattar inte att det är viktigt att alltid ha pengar på telefonen, och har inte råd att fylla på den heller, men han kan köpa spel till sin dator 12 gånger i månaden. Han kan köpa godis för 1 krona 100 gånger, för då är det billigt, men inser inte att det blir 100 kronor han gjort av med. Det är då såhär det verkar iallafall, och jag blir apjädransgalen. Sen så skulle människan helst äta bara rent socker och sen sova 22 timmar per dygn, han är ju trött. Han orkar ingenting, ja, förutom att spela spel hela nätterna och skicka sms dygnet runt till alla människor, utom till oss, när det behövs tillexempel handla. Nej för där blir det dyrt igen.
Han tar hellre att jag blir apgalen när jag kommer hem och märker att allt som finns i skåpen är slut, jag bråkar och skäller, han blir sur, vi blir sams.
han får dessutom god hjälp emellanåt, som igår.
Jag tog så lite mat med mig i lådan som möjligt, för att det skulle räcka åt dom små pojkarna.
Men tydligen så hade jag ÅTERIGEN tagot med mig kylskåpet, eller låst det och tagit med mig nyckeln. För när jag kom hem imorse står det pizzakartonger, en halvt urdrucken cola och dressingen vi köpte förut på bordet. Och dom, ja dom sover, dom har ju spelat tvspel hela natten, druckit sig nån öl och ätit upp nötterna jag köpte till mig.
Så idag, gissa vad Rickard har i lådan när han jobbar? Jo, resterna jag hade tänkt ut, och sagt, att jag tänkte att jag skulle kunna få äta av idag. Och jag själv lär ju laga mat till oss 3, plus att vi ska ha lådor, jag jobbar dygn imorrn igen, och Rickard jobbar 12 timmars pass tror jag, dessutom ska ju Frans ha mat, i en låda, helst ska jag åka hem och värma den också. För fixa själv, det kommer aldrig att gå.
Det absolut värsta är nästan att Frans är egentligen så jääävla duktig, ansvarsfull och världens bästa.
Men den personligheten försvinnr emellanåt.
Märks det att jag är lite lätt trött på folk och pmsig kanske?
Neeeejdå.


Mätt i magen

Hujedamig, vi har precis ätit tacos, så jag är så mätt så jag håller på att avlida.
Jag har kommit att tänka på en grej som gör mig så vansinnigt jädrans arg att jag går totalt i taket.
Det är människor som berättar att dom inte vill ha barn, men som ändå inte skyddar sig.
För såhär är det, det finns ungefär 1000 olika sätt att inte bli gravida, men ett endaste att bli det. En spermie MÅSTE träffa ett ägg rätt dag i månaden. Annars blir man inte gravid, så enkelt är det!
Så ni som inte vill ha barn, ät piller, använd kondom, räkna dagar. Ja gör hur fasen ni vill, men ge tusan i att skaffa barn, om ni nu inte vill ha några och inte kan ta hand om några heller.


Kanske?

Kanske vänder vinden för oss nu?
Har vi sån tur att det börjar komma lite lite räkmacka under oss?
Telefonen ringde idag, precis när jag inte alls kunde svara och jag fick ett mycket bra besked, otroligt roligt, spännande och fantastiskt.
Kanske inte för er, än, men för mig är det helt underbart!
Att jag dessutom haft Folke här hela dagen och bara myst, och att Fräke kom senare gjorde verkligen min dag!
Men jag måste ge lite ris också, vi var i Blänge och gick in på 4 affärer, som säljer samma saker, en sak vi verkligen är intresserade av och skulle nog behöva med. Gissa om vi fick hjälp på nåt av ställena? Gissa om någon lite jävla försäljare uppmärksammade att jag hade spenderarbyxorna på mig och bara ville ösa pengar över dom?
Neppon peppon!
Jädrans vad arg jag blev, till slut fick jag ett smärre pappa bryt och skrek högt att jag inte fick nån hjälp och var tvungen att behålla mina pengar för mig själv.
Jag hatar sånt! Jobbar man i affär får man bannemig ha lite servicekänsla, annars ska man ha ett annat jobb.
Men, dagen i stort har varit fantastisk, för mig.
Hur var den för er?


Senaste dagarna

Senaste dagarna har gått upp och ner som en jädrans karusell, hujedamig vad mitt humör inte är att lita på vissa dagar i månaden, att jag sen är ett totalt kontollfreak och van med att vara själv, det gör inte saken bättre.
Men idag har jag haft en fantastisk och unerbar dag, och än är den inte slut.
Jag har nyss kommit hem från en trevlig kväll på kinan med Madde, vi drack varsin öl och åt trerätters.
Jag är sjukt nöjd med kvällen.
Och imorgon är det en ny dag, med nya utmaningar.
Den nyaste utmaningen är att Frans har fått vattkoppor, 15 år gammal, pjuklarvarn är såå sjuk.
Iallafall om man frågar honom. Jag var ju helt övertygad om att han redan haft de, men nejdå, tydligen inte.
Men nu har han dom iallafall, och det är ju bättre att han kan vara här och bli ompysslad.
Är det någon som vet hur man märker om en katt är gravid förresten?
Edith, raskatten, smet ju ut häromveckan, och nu är hon så gosig och lat så jag vet inte vad det är för fel.
Det började redan innan värmeböljan, så vore ju konstigt om det var det.
Två andra som värmen tar hårt på är hundarna, tur att vi har köpt en pool åt dom! Ingvar plaskar hela dagarna, och Lillemor dricker och doppar tassarna, hon är inte lika tuff som honom.
Nu tror jag att jag ska gno in hela mig i liniment och sen sitta här och bara finnas till, andas, och njuta av att bara vara jag!


Imorgon

Imorgon blir vi själva igen, vi har inte varit ensamma i huset utan besök på över en vecka, det känns jättekonstigt faktiskt!
Imorgon måste vi dessutom få ihop en film och skicka den, så det blir klart.
Och jag hoppas att vi får igång tvn idag, var och köpte ny antennsladd idag så jag hoppas den fungerar.
Annars blir jag nog bitter, bitter som fan.
Åh, det är så underbart härligt varmt så att jag bara njuter, vi var och badade på vårat hemliga alldeles underbara ställe, sandstrand, enskilt, och bara vi som är där!
Men jag är alldeles solbränd och supertrött, och im0rgon blir det en dag som går i 200 igen, men sen så är det lugnt ett par dagar.
Som sagt, lugn och ro ska bli lite skönt.


Okääj då

Bara för att jag såg att min statistik har gått upp så måste jag väl bjuda på ett lite längre inlägg.
Jag har ju egentligen massor av tid, bara ingen riktig lust till att blogga.
Jag har egentligen sååå massor och massa saker att prata om och berätta om, men just nu har jag ingen lust.
Imorgon tror jag att det får bli, men idag känner jag inte för det alls.
Jag känner för att se på film och tomglo.
Det är vad jag känner för.
Men håll i er, imorgon ska jag ägna lite mer tid åt er.
Jag lovar.


Filmtajm!

Nu ska andra filmen ses, inte tid med bloggen.
Inte tid med någonting tror jag.


RSS 2.0