Bokrea

Det är bokrea nu, och jag har ingen plats för fler böcker. Min blivande man skulle döma mig till livstids halshuggning och vägra komma på bröllopet om jag köpte fler böcker.
"Men älskling kolla, den är jättebra, jag har läst den massa gånger, och nu är den nästan gratis" Säger jag med min sötaste vänaste lilla stämma, och visar den vackra, nya och mycket väldoftande boken för min käraste Rickardemanuel.
Vad får man för svar? "Isa, om du har läst den massa gånger så kan du den utantill, vad ska du då med den till? Vill du ha den får du göra dig av med någon av dina Wahlströmmare" Okäsnligheten kryper innaför skinnet och jag känner att slaget är förlorat. Han vill på fullaste allvar att jag ska göra mig av med min Tvilling böcker av Sivar Ahlrud från 1950 talet!!! Jag lägger tillbaka boken med en förtvivlad suck och bygger upp planer för hur vinden kan renoveras så jag kan ha mitt "lilla" bibliotek där istället, hur man på bästa sätt stöttar upp taket så att en 100 meter böcker inte får det att rasa, och hur man dessutom kan göra detta i smyg.

Detta är en fiktiv berättelse med en verklig bakgrund, just detta har inte hänt, eller iallafall inte senaste veckan. Men det är dock bara för att jag fortfarande är döende i Influensa.
Nästa gång jag ska vara sjuk, då ska jag ta något mildare, förlamning, cancer. Ja nästan vad som helst. Men aldrig ALDRIG igen att jag ska ha influensa.

Okej.

Jag låter inte bli att blogga för att jag inte vill, jag orkar bara inte.
Jag tror jag dör.
Usch.

Tack.

Jag måste säga tack till alla som bryr sig om mina små svackor och kommenterar snälla saker. Det värmer!

Jag har lillkusinen här han är 10. Jag tror jag aldrig någonsin har varit 10, inte i huvudet iallafall. Som jag minns de tyckte jag inte att det var någonting konstigt med att roa sig själv när man var 10, eller ta en macka om man var hungrig. Va de inte så för normala människor? Eller lever vi ett så uppcurlat samhälle att barnen inte ens behöver borsta tänderna själva?

På tosrdag blir de nog koll på lokalerna och hur de ska dukas. Jag måste också någon dag åka och leta reda på något gult att ha på klänningen. Sen fråga farmor om något gammal, låna nåt av någon och sen lyckas hitta nåt blått.
Som sagt, det ska planeras upp så jag kan ha en lugn och bra sommar.
För, hör och häpna, vi ska gå vasaloppsleden. Det är 9 mil.

Tumpedum

Ja, jag sitter och nynnar för mig själv, setat vid datorn hela dagen så fingrarna är alldelens kalla.
Hundarna ligger i soffan bakom mig och myser och väntar på Rickard och jag har tråkigt, så fantastiskt tråkigt. Jag borde gå och klä på mig och göra mig i ordning, jag borde bubbla vatten åt mormor och ta fram alvedon. MEN JAG VILL INTE!
Jag har haft ett par såna dagar, jag vill ingenting, och dessutom är de jävligt synd om mig. Varför? Jo för allt, alla oförätter jag vart med om ,alla dumma val och framför allt för att jag måste elda för att få varmvatten.
Min moster är dessutom en mycket speciell människa.
Jag ser på film "Vid din sida", i stora drag handlar den om en kvinna som får cancer och dör vid jul, och hennes familj.
Mitt i den får jag sms från KÄRA moster, "det är så jävla trgiskt att din mamma inte får vara med på bröllopet". Nähä, tur att någon sa nåt, för de har jag ju ALDRIG  tänkt på själv!
Efter det har liksom glädjen försvunnit lite... Istället för att tänka på allt roligt, all planering och hur jävla snygg jag kommer vara så kommer tankarna "Det kommer fattas någon, hon kommer inte vara där, hade hon tyckt om de här? Hur hade hon sett ut? Hade hon varit stolt? Hade hon tyckt att jag va den vackraste som finns? Hade jag dugit?" Bara den dagen i hela mitt liv vill jag duga, jag vill vara perfekt, jag vill att alla ska vara stolta över mig, men. Hon kommer inte vara med. Hon kommer aldrig mer vara med.
Borde jag inte vänja mig snart?!

Vilken?


Okej, Bild 1                                                          Bild 2                                                          Bild 3
Vilken är bäst då? Bäst att som vanligt fråga fancluben!
Jag tycker att dom är minst lika fina allihop, och jag är ju våg, så självklart kan jag inte bestämma mig.
Igår var en värdelös alla hjärtans, herregud, jag säger som Findus "en vanlig sketen tisdag".
Men den vart bättre på kvällen, nu är de iaf sista förmiddagen för Rickard så ikväll går han nog att tala med:).
När han kommer hem ska vi åka till g:et och äta hos Kent, fick och kolijox, Kolijox är det godaste som finns och jag kan sätta ut receptet sen. Det funkar till precis allt! Och smakar dessutom mums mums.
Aja roger, som vi gamla pistvaktsproffs säger!

Alla hjärtans dag!

Jag har så svårt att förstå de här, men det här är min sista alla hjärtans som ogift! Nästa gång kommer jag vara Fru Ewert!
Jag ska ju även bita lite nemn nu när jag gitfer mig, men vad tycker ni
Ska jag heta Isa-Viola Antonia Ewert eller Isa Violia Antonia Ewert? Jag har u alltid sagt att jag heter Violia istället för Viola, men jag har också alltid velat haft ett bindestreck...
Mm, lär funderelera på de där.
Jag ska INTE ha slöja, men uppsatt och lite blommor i, tror ni på de?
Jag måste ju fråga någon, så då blir de ni mina ärade bloggläsare:)
Idag ska jag göra en köttgryta till mig och Herr Ewert, sen kommer mormor och morfar och hälsar på. Det ska bli spännande och höra vad dom säger.
men mest av allt ska jag bara mysa med Älskade Rickard Emanuel Ewert. Min man, min dröm mitt hopp mitt liv.

Rotmos

Jag vart nyss bjuden på rotmos och fläsklägg. En av de två rätter jag absolut avskyr.
Nu lurara vi i hundarna bubbelvatten, sen hem och sova innan jobbet imorgon. Jag låter upplyftande, eller hur?

Okej.

Nu behöver jag hjälp igen. Hur ska jag se ut i håret? Någon som har ett kanon förslag?
temat för bröllopet går i gammelrosa och blekgult, så jag ahr funderat på nåt uppsatt med nån ros. men jag ahr INGEN aning. Hjälp!

Jippijej!

Ledig tills torsdag, skönt som tusan!
Nu ska vi åka och handla lite matäta och sen blir de mys tills Rickarden åker och jobbar.
Vi sitter och diskuterar lite ekonomi, vi förstår varandra kanske inte jämt, men vi vill ju samma lika bara olika försklaringar:)
Ingvar och Lillemor var hos farfar inatt så Ingvar sov hela dagen. Jag vart orolig och tänkte ringa veterinören, jag menar, hur ofta är han stilla längre än 5 minuter? I princip aldrig..

Utmaning

Regler:

1. Länka till den som har taggat dig                 

2. Berätta sju sanningar om dig själv

3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg

4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, sà att de vet om utmaningen.1 . http://www.michellesmamma.bloggagratis.se
2  .7 sanningar:

1. Jag Tänker på min mamma varje dag


2. Jag skulle gärna göra om gymnasiet


3. Jag ÄLSKAR rödhåriga människor och vill ha rödhåriga barn


4. Jag tror på karma, man får vad man förtjänar


5. Jag har aldrig någonsin testat droger


6. Jag hatar Pepparrot och får ångest om jag känner lukten


7. Jag tror på Gud.

Jag har inga att utmana då jag ser att ala redan är utmanade:)


Haha

För en gångs skull är de inte mitt fel att de är livat! Jag kan villigt erkänna att jag minns inget, och vet ännu mindre.
Dessutom så kan jag köpa kattmat idag och glädja mina små monster. Jippijej!
Jag ska pussa på min man och ta hand om honom idag, sen jobba imorgon.
Läkaren sa att jag nog var stressad. Surprice!

Kanon!

Gud vilken underbar dag jag haft i Aspeboda!
Tack!
God mat, trevligt sällskap och mycket nytta vart gjort, kan de bli bättre?
Nu ska jag längta klart tills Rickard kommer hem så jag kan tokpussa på honom mitt hjärtas guld!

Förresten

Jag är verkligen kass, skickar in ett inlägg för att 3 sekunder senare komma på nåt "jätteviktigt" jag måste skriva till:)
Jag kommer antagligen ha ett gult band i snörningen i ryggen och sen tycker svärmor att jag ska ha gula rosor lite här och där.
We´ll se about that:)

Åh

Jag blir verkligen glad! Hur många som helst som lyckönskar en och är glada. Enda lilla lilla som är drygt är att jag redan nu är så stressad. Det är över ett halvår dit, jag borde kunna vara ganska lugn eftersom de mesta är fixat, men nejdå.
Nu har jag kollat på blommor också, det blir nog kalas de här ska ni se.
Men goddamit vad trött jag är efter ett dygn igen.
Nu ska jag göra rent tvn och sen lägga mig i soffan tills att jag dör av hunger:)

Oj oj oj

Ja, alla som hatar ekonomi upp med en hand!
Jag viftar som fan, men räknas jag idag?
Jobbar imorgon iallafall, då kanske pengaångesten försvinner..

Å maj gadd

Jag är rackarns rackarns trött. Vi har hafy Frans här och vart ute i skogen hela dagen. Jag är heeeelt färdig! Tack gud (eller Per) för att mitt skift vart bortbytt så jag tar tisdag istället för måndag. En till Sovmorgon:) Inte dumt alls!
Jag måste verkligen googla till nån sida där dom säljer papper så jag kan skriva ut alla inbjudningskort. Det måste bli färdigt innan alla fixar semester "fel" vecka!
Klänningen är upphängd hos svärmor och svärmoster har lovat att hjälpa mig att sy in den och sen så ska jag hitta på nån bra idé hur jag ska få in lite gult på den.
Någon som har någon idé?
Oh, Beck ikväll, sen supermys med Rickard som ska upp på förmiddagsjobb imorgon. Stackars liten!

RSS 2.0