Kan ju faktiskt skicka in en bild på mössa...

img_6891 (MMS)

Kan ju faktiskt skicka in en bild på mössan med. Njut!


Men kukens jävla helvete!!! Ska de vara så...

Men kukens jävla helvete!!! Ska de vara såhär?! Ska jag må såhär och ha såhär ont? Damn you alla som bara sprutar ur er ungar och inte mår såhär, som slipper det här och bara har det så jävla bra. Jävla apor är vad ni är!!!! Skitspruta, skitspray och framförallt skitmig! Jag tröstar mig med att jag stickat en snygg mössa och trivs kanon på nya jobbet....


Inte kanonis! Inte kanonis alls! Jäklar så...

Inte kanonis! Inte kanonis alls! Jäklar så jäklarns ont jag har! Huvaligen!!


Törs man?

Alltså, det finns så många otroligt bra citat. Men ett jag kan referera till jämt och alltid tycker är lika bra är "Mod är bara vad den fege tar till när han inte törs". Det är från pistvakt, och så jäkla bra!
Precis så känner jag, jag är bara modig när jag egentligen inte törs, när jag inte vågar, när jag inte riktigt litar på att min ankarhake sitter stark där jag satt den.
dom gånger jag alltid vågar däremot, det är när jag vet att bogserlinan runt midjan på Rickard sitter som den ska, så vad jag än kastar mig in i, kommer jag tillbaka med ett ryck. Och han står där, stark och stadig, som han alltid har gjort.
Jag törs allting jämt, för det är ju då jag tar till modet. Jag letar djupt ner i ryggsäcken och hittar det nånstans i all röra.
För rörigt är det i min rýggsäck, annat kan det inte bli när man tar med sig en liten bit från alla upplevelser man har varit med om och alla saker man har gjort. Både saker man ångrar djupt in i själen och saker man är stolt över ända ut i fingerspetsarna.
Men det jag är mest stolt över, det är att jag alltid lyckas hitta modet, där längst nere i den röriga ryggsäcken.
När jag behöver det som mest och bäst, när jag minst anar det. då tar jag fram det och lägger det som bomull runt hjärtat och kastar mig ut i nästa äventyr.
För vad vore världen utan äventyr?


Jippijejj Jippijojj!

Sjollahoppsan vad livet kan bli lättare, äntligen har vi lite datum att rätta oss eftr, och det bästa är att redan nu på lördag får jag dra ner på sprayen. Snart så får jag kasta nässprayen mot dit pepparn växer. Och sen hoppas jag att jag ALDRIG behöver se den igen.
Och jag är inte ensam om att tycka det här hemma, jag är helt säker.
För inte kan jag må dåligt av sprutprna heller? Nej nej nej. Nu tänker vi på att inatt tänker jag sova djupt och skönt, och imorrn ska jag på tjejkväll med bästa Erikan och bara glida runt och mysa.
Fasen så underbart livet är.
Höhö, förresten, en dag när jag har det kreativa stråket i mig ska jag berätta historian om i förrgår när Frans-Bob trodde jag satt i halsen och dog, när jag och Rickard var själva i sovrummet.
Hysteriskt roligt, "Isa, satte du nåt i halsen igår?".
Ibland gör han mina dagar han med, det lilla livet!


Blodprovet var bra! På lördag börjar jag s...

Blodprovet var bra! På lördag börjar jag spruta och minskar på sprayen! Jippijej!!


Helt galet! Alltså, all denna väntan gör m...

Helt galet! Alltså, all denna väntan gör mig så kreativ. Idag har jag gjort nåt jag aldrig gjort förut. Jag har tagit med hundarna på en springtur! Dom tyckte det var supermysigt, och jag med. Så det kommer bli fler gånger, dessutom vart jag lite imponerad på mig själv att det vart gjort, och imponerad på hundarna som går och springer så fint i koppel. Nu ska jag hiva i mig lite mer långfil och längta!


För första gången på väldigt länge har jag...

För första gången på väldigt länge har jag sovit ut ordentligt. Det var så vansinnigt skönt, och att bara jag vaknade så fick jag sms om att jobba hela helgen gjorde livet bara bättre. Så nu är jag inte trött, trots att jag vaknar varje kvart på nätterna och är varm eller kall. Fasen vad jag ser fram emot riktiga klimakteriet alltså! Men de är inte ens kallt inne så jag behöver inte elda förrens pojkarna kommer hem! Undrar om jag ska göra nåt vettigt idag, eller om jag ska göra som igår, nästan ingenting? Jag ska kanske göra nån liten liten nytta, tvätta lite kanske? Ja, det låter vettigt. Nu ska jag dricka mitt bubbelvatten och hoppas att den här månaden tar slut snart! Helst på en gång. Bara kliniken kunde ringa!


Nedreglerad?

Nu så har jag varit i Falun och lämnat ett rör med blod, nu hoppas jag bara att jag får ett bra svar på onsdag.
Jag vill verkligen inte att det ska bli några fel nu, jag vill bara börja spruta.
Men efter hur den här dagen ahr börjat hyser jag inget hopp.
Först har Frans försovit sig, sen väl i Borlänge efter Falubesöket så ska jag gå runt bilen och pussa Rickard hejdå, då har Hemulens lilla hund trampat på låsknappen, så bilen står på tomgången, med alla 3 hundarna i, men nästan utan bensin.
Rickard får tag på en kollega, och dom får åka hela vägen hem och hämta reservnyckeln, sen så åkte jag på ångorna till närmsta mack.
Jäklar vad nojjig jag var. Det hade bara fattats att jag fick soppatorsk på vägen också.
Hujedamig, nu hoppas jag att resten av dagen blir lite bättre.
Blodprovet är inte hela världen, om dom inte tejpade på mig, eftersom tejpen drar med sig huden när jag drar bort den.
Så nu ska jag sitta här och tycka synd om mig själv ett par timmar innan jag möjligtvis gör nån nytta idag.
Tack förresten Hilda för en underbar dag igår, du måste ha världens sötaste ungar!


Jag är så jävla trött på den här sprayen a...

Jag är så jävla trött på den här sprayen att jag vill kräkas nu.


Åh vilken natt! Den värsta nånsin tror jag...

Åh vilken natt! Den värsta nånsin tror jag, och jag har nog fler såna att se fram emot. Den här jäkla sprayen tar knäcken på mig! Men nu så har jag tagit nya tag. Jag stickar lite, kollar efter namnlappar och väntar på Hilda. Det ska bli sjukt kul att träffa henne och hennes barn. Jippijej!


Nu så ska jag fredagsmysa med min man. För...

Nu så ska jag fredagsmysa med min man. För igår var livet bara hemskt, men idag, eller just nu känna det bättre. Nu kommer pizzan, så hejjdå!


Vill bara säga en självklarhet

Och det är att vill man inte ha barn, då skaffar man inga!
Idag, på 2010 talet och det finns en skrälldus med preventivmedel, hur fan kan man då säga att man blir gravid utan att det är meningen?!
Okej, oplanerat kan man bli gravid, men det är fortfarande meningen.
För annars skyddar man sig!
Självklart, har man i bakhuvudet att man vill ha barn, säger att man ska sluta skydda sig och se hur det går och blir gravid på första gången man ligger med varandra. då kanske det är lite oplanderat. LITE oplanerat.
Jag blir så jävla arg, det får ni tycka vad ni vill om, men tänk er in i våran situation, alla vi som kämpar, innan ni gör aborter till höger och till vänster eller gnäller för att stackars stackars er är gravida, speciellt om det inte är första gången.
Om ni inte är korkade, ja då ska ni kanske gå om ett par klasser i grundskolan och läsa en vända sexualkunskap.
Har man inte oskyddat sex blir man inte gravid, om man inte har extremt extremt extremt lätt att bli gravid.
Så snälla söta rara, sluta gnälla.
Var glada för att era kroppar bär på små mirakel, eller så börjar ni skydda er.
Välj själva.


Trapprenoverinhen fortgår, och jäklar va...

Trapprenoverinhen fortgår, och jäklar vad bra det blir! Men än idag har jag inte lagt ner nån ork alls där. Jag har sett på tv, druckit kaffe och talat istället. Väldigt mysigt! Snart ska jag göra mig i ordning och åka på Delegering på jobbet, sen ska jag och Sofie och träna. Hörde ni? Jag ska TRÄNA! Helt galet, jag vet! Den här sprayen gör mig så aktiv och kreativ, hoppas jag fortsätter känna såhär! Det är verkligen en spark i baken, jag vill liksom göra grejer mest hela tiden och blir tillåmed rastlös emellanåt, det har jag aldrig varit förut. All credd för Synarela!


Fy för den lede! Nu har nog sprayen satt ...

Fy för den lede! Nu har nog sprayen satt in ordentligt, jag mår så sjukt illa och är varm och kall om vartannat, så sömn är redan nu mest ingenting. Men jag tar det med gott mod och tänker positivt! Och uppehåller mig med att renovera lite grann. Ja, inte just nu då, nu ser jag på en dokumentär om sexbyten. Jag tycker själva operationen är otäck, hur det ser ut under tiden, men annars kan jag förstå dom som gör det. Det handlar ju om vem man är innuti, inte vem man ser ut att vara. Jag har ganska många gånger råkat ut för att folk trott att jag är någon helt annan än jag är. Jag har gömt mig bakom en mask många gånger, men inte nu längre, och det är så skönt! Men den jag är skulle helst slippa må illa, ha fobi för att kräkas och må illa är ingen najs blandning, jag ligger mest och fräser åt folk som en kobraorm, beredd att kasta mig iväg, mot döden på toaletten. Det är en jäkla tur att det här är klimakteriekänslor, inte gravid känslor. Även fast jag under den tiden kommer må illa med glädje!


Underbara älskade liv!

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, jag har världens bästa liv!
I helgen så var jag och Rickard med Fillifjonkan och Hemulen till Gävle, åt på finfin restaurang och bodde på hotell. Vi bara var, och det var så underbart och fantastiskt att jag inte ens kan beskriva, mina humörssvängningar bara försvann, och livet vart så underbart, igen. Precis som det ska vara.
Att mitt humör går ner på minus på en sekund, det är sprayens fel, att jag är dubbelt så stor som jag brukar, trots att jag inte får behålla nån mat, det skyller jag också på sprayen, men att livet är underbart. Det skyller jag på Rickard, finns det bättre?
Jag önskar att alla människor i världen får hitta en lika bra älskade som jag hittat!
igår var vi kreativa, med stor hjälp av tomas och Birgitta rev vi ner 3 stora buskar och sen klöpp Tomas vårat andra träd. Trädgården är så ljus och så vacker nu! Hela vardagsrummet och hallen vart också ljusare, senare på kvällen fortsatte jag min kreativitet med att lära mig virka ordentligen, och bra vart det med! Så jag ska fortsätta med det alldeles strax, till hem till gården.
Men hittills idag har jag vart duktig ändå, jag har rivit ner tapeterna i trappen och slipat listerna, så nu ska det bara målas, på räcket då, eftersom att resten ska det vara panel i. Det blir nu fruktansvärt hemskt otroligt jäkla bra!
Ljus, snyggt och rent, plottrigt brukar ju vara min grej, men just i trappan vill jag ha det rent. Det blir vitt, brutet i grått eller beige, sen ska världens bästa Caroline bli inhyrd och få skriva ett väggord i, ja grått eller beige.
Sen så är det klart.
Nu ska jag ta och äta lite makaroner och sallad och virka lite, jag tror inte min ekonomi tillåter att jag tar en reppa på Coop, för då kommer jag vara tvungen att köpa tapeterna jag hittat också.
Åh så bra det kommer bli det här!
Och ja, jag håller mig sysselsatt för att ha tankarna på annat, för att ha saker att göra och att tiden ska gå fortare.
Ni har redan förstått det, jag har redan förstått det och huset blir fint.
Kanonis är ordet ni letar efter.
Kanonis.


Nu så, nu spelar hormonerna mig spratt he...

Nu så, nu spelar hormonerna mig spratt hela dagarna. Jag får värmevallningar, frossa, blir trött och gråter och ät arg, för att nästa sekund vara hur glad och pigg som helst. Helt galet. Igår var jag hos Jessica innan jobbet och talade och fikade. Hon sa nåt så vettigt "det är galet hur mycket pengar det går för er bara för att bli gravida, andra får betala barnvagn och grejer, och ni har redan lagt massa pengar innan ni kommer dit". Och det är så sant, trots att vi gör vårat ivf genom landstinget. Det är mediciner, läkarbesök, resor, korta arbetsdagar, dagar man inte kan jobba alls. Och allt det bara redan innan vi blir gravida, om vi nu blir det. Annars är det bara att börja om allt från början igång, gör om gör rätt ungefär. Men det är ändå värt det, i slutändan kommer det vara värt det. Funkar det inte kommer vi ändå veta att vi gjort allt vi kunnat innan adoptionssteget. Det är bara ibland, när hoppet sviket mig och modet är lågt som jag känner att jag kanske inte är menad att vara mamma, och att det vore bättre om Rickard, som kommer bli världens bästa pappa, skaffar sig en ny fru, som KAN bli gravid och kan föda hans barn. När modet sviker mig, det är då jag tror han hellre vill ha barn än mig. Trots att jag vet att det inte är så, jag vet att han älskar mig. Jag vet att vi älskar varandra och vi kommer ta oss igenom det här. Det är vi, vi står i enad front, vi mot alla världens mödor och besvär.


Såhär fint blir det!

img_4824 (MMS)

Såhär fint blir det!


Såhär fint blir det!

Såhär fint blir det!


Nuså, jäkelberg! Nu börjar fönstren ta...

Nuså, jäkelberg! Nu börjar fönstren ta sig! Alla utom ett är bytta och det finna fönsterbrädor och grejer! Det blir verkligen hur bra som helst! Spikpistolen går varm och jag har feber, blir det bättre än så? Jag kan även berätta att hormonerna börjat spruta nu, idag vart jag djupt in i själen sårad av något jag annars inte skulle brytt mig det minsta om, tur att jag inte började skälla så mycket på stackars Anders! Sen fick ju självklart Frans-Bob en skopa han med! Men han hade nog förtjänat det lite mer, tror jag. Nåt har han säkert gjort. Tillexempel nu när han spelar tvspel, fast han inte får. Genast gjorde han sig förtjänt av lite skäll! Lucky me!!!


Lägesrapport nr?

Ja, jag har haft så mycket i helgen med nästan 40 personer som kom och firade födelsedag, så jag vet inte ens hur mycket jag har bloggat.
Men nu är det lugnare iallafall.
Biverkningar av sprayen?
Jag känner mig lugnare nu, men det är med största sannolikhet för att nu är allt igång, nu behöver jag inte bara vänta hela tiden, och jag har dessutom blivit tokförkyld. Jag tror då inte att det är några riktiga biverkningar, men det är så som jag mår. Prima liv med andra ord, Rickard är toksöt, mer än vanligt.
Jag har gjort en eld och slängt i en tvätt, det är vad jag orkar idag känner jag. Huvaligen alltså. Och det var inte alls länge sen jag var sjuk.
Men mina dagar är nu och framöver tills jag blir frisk, gå upp, ta nezeril nässpray, vänta en halvtimme, ta synarela nässpray, dricka jouice och annat med vitaminer i, vänta tills kvällen, ta nezeril, vänta en halvtimme och sen ta synarela sprayen.
Jag som sammanlagt tidigare i mitt liv kanske använt nässpray 10 gånger förut.
Men det ska det bli värt!
Det är 51% chans att det fungerar, jag VÄGRAR vara den 52%!


Ooh, vilken fantastisk och underbar födel...

Ooh, vilken fantastisk och underbar födelsedag jag hade igår! Jag är helt slut än, jag har aldrig haft det bättre tror jag. Jag har världens bästa medmänniskor. Tack alla underbara ni!


Okej, såhärdå?

Jag har fått massor av kommentarer på mitt inlägg om namn, inte här på bloggen, men på msn och dylikt. Men nu så har jag ju kommit på det ultimata, tuffaste och hårdaste namnet som tänkas kan.
Håll i er nu.
Här kommer det.
Magnum Emanuel MacGyver Ewert.

Magnum efter Magnum PI som Tom Selleck spelar i den gamla kultserien, Emanuel efter Rickard, dessutom är det ett släktnamn, och MacGyver borde jag inte ens behöva berätta för er, mina stadiga läsare. Men, min stora idol är ju då Angus MacGyver.

Hur ballt är inte det?
Erkänn, med en rejäl mustasch så är mitt blivande barn tuffast i vääärlden.
Hell yeah!


Lägesrapport. Jag har ingen aning om det ...

Lägesrapport. Jag har ingen aning om det är för första sprayningen eller nåt annat. Men jag mår sjukt illa och har som kramper längst nere i magen, sen känns det konstigt i halsen. Smakar lite illa än och det är nog lite sura upstötningar. Det kan ju mycket väl vara för att jag har ägglossning, och nu stannar upp den. Men vad vet jag. Jag var övettygad om att jag skulle må som en prinsessa idag. Men jag är glad ändå.


Lägesrapport. Jag har ingen aning om det ...

Lägesrapport. Jag har ingen aning om det är för första sprayningen eller nåt annat. Men jag mår sjukt illa och har som kramper längst nere i magen, sen känns det konstigt i halsen. Smakar lite illa än och det är n


Ågren?

Idag vaknade jag av världens ångest mardröm, jag trodde jag skulle gå sönder i en miljard bitar. Sen ser jag regnet och tröstar mig med att jag kan stanna inne idag utan att ha dåligt samvete.
Jag ska göra en rejäl eld snart, sen ska jag bara pilla mig i naveln tills att Rickard kommer hem. För idag ska jag basta, och imorrn ska jag vara duktig.
Imorgon ska jag tokpanikstressstäda (ja, det är ett nytt sammansatt ord) inför lördagen då det är stort fylleriår kalas. Och imorgon bitti ska jag gå upp med Rickard och ta min första Synarela spray, och jag lovar er. Ni kommer få veta varenda biverkning, varenda plåga, varenda humörssvängning och varje del av lycka.
Det känns som att det är nu jag börjar blogga på riktigt, äntligen börjar min RIKTIGA IVf blogg.
Jag har skaffat mig en våg, så jag ska se om jag går upp eller ner i vikt, jag hoppas på ner, för när jag blir frustrerad och mår dåligt så brukar jag gå ut och gå väldigt mycket, eller städa. Men mest troligt så kommer jag svälla som en ballong redan under behandlingen, och jag ska bära dom kilona med stolthet, iallafall om det fungerar.
Och nu ska jag vara lite modig och säga såhär: Jag ska bära mina kilo med stolthet, för när dom bärt frukt, gett mig ett barn, då ska jag gå ut med barnagnen i ur och skur och visa upp vårat mirakel. Jag ska gå bort varenda kilo sen. När jag vart gravid.
Hör ni det nu?
För jag ska bli gravid, det ska fungera.


Jag försökte få upp en av de nya korten...

Jag försökte få upp en av de nya korten på mig, men datorn vägrade. Jag tror den körde nå viruskoller och skit så allt hängde sig. Annars hade ni fått se hur jag ser ut nu, och inte bara gamla bilder. Men men, ni får stå ut! Idag har jag nästan bestämt att det blir kinamat här hemma, asiatiskt blir det garanterat! Och så får vi besök idag igen, det är fullt hus här än, och värre lär de väl bli, hoho. Snart är de helg!


Namn, namn och åter namn

Att namn är ett stort intresse för mig, det kanske ingen egentligen vet, förstår eller vill veta. Men det struntar jag i!
Jag har ett väldigt kort, men ovanligt namn, det låter hårt och kallt och är krångligt för folk att höra vad jag säger eftersom jag läspar. Men jag har lärt mig att trivas med det, och insett fördelarna med att ha ett ovanligt namn. Jag har ALDRIG blivit kallad tillexempel: Isa P. Som de flesta andra i min ålder som vart tillexempel: Emma R, Emma H, och såvidare och såvidare...
Därför vill jag ha barn med samma stuk på namnen, absolut inte korta namn, men ovanliga.
Mina krav är att de ska vara ovanligt, lätt att stava, lätt att höra och lätt att uttala, dessutom ska man med en gång höra om det är ett flick eller pojknamn. Sen gillar jag också gamla svenska namn. Som Eulalia, Othilia, Blenda, Botilda, Manda & Hilma, för att dra några flicknamn. Pojknamn, för exempel är såna som Abel, Herrold, Hilding, Didrik, Emanuel & Algot. Såna namn gillar jag. Min man däremot är inte lika förtjust, eller jo, i gamla namn, men mitt favoritnamn Eulalia är helt nerröstat. Mycket mystiskt tycker jag.
Jag får alltid höra att våra barn inte ska bli mobbade för deras namn, det vill såklart inte jag heller. Men jag hoppas att barn blivit snällare när vi får barn.
Jag tycker dessutom väldigt mycket om släktnamn, såna namn som man förknippar med någon gammal släkting.
Oh, namn är en hel vetenskap. Man säger väldigt mycket med vad man döper barnen till.
Omedvetet vissa gånger och vissa gånger väldigt medvetet.
Jag slår ett slag för ovanliga namn, vackra ovanliga namn. Inte namn som man bara förfulat en stavning på som Hyyacc, eller Cewin. Jag ryser, jag mår illa, jag får tuppskinn!
Och sen börjar jag tänka på att det snart är helg, och då ryser jag ännu mer.
Hur bra får man egentligen ha det?
Chili con Carnen står på spisen, hem till gården på tvn, vi ska fira svärmor idag och snart är det helg.
Hur underbart som helst.


Glädjens dag!

Idag är en glädjens dag! Männsikan som kom på provrörsbefruktning har fått nobelpriset, snacka om att rätt käft vann i år!
Nyss har vi ätit pastasallad, det skulle vi äta 8 dagar i veckan om jag fick bestämma, men tyvärr. Rickard vägrar!
Skitman. Men sånt får man ta, när man är kung.
Idag ska jag nog sätta mig i ett hörn och läsa ut ett par böcker innan sänggåendet. Sen tänkte jag sova tills på fredag, men nejdå, för imorrn ska jag vara taxiservice, och det känner jag mig så pepp på, eller inte.
Ni får gissa själva .
Dagens tröst är att sotaren var här idag, och vi måste ha världens bästa sotare. Vore jag inte gift så skulle han ligga illa till, så rackarns trevlig var han. Vi talade och sotade i 2 timmar nästan, jag frågade om allt. Han har en sån trevlig röst våran sotare!
Nu ska vi ner till tippen, sen ska jag nog upp och kolla på mina fönster igen. Dom är så himla fina.


Sunes jul, vilken kanon serie! Jag m

Sunes jul, vilken kanon serie! Jag m


Pratik

Frans-Bob ska ju ha praktik med Rickard så det är mssor att ta reda på. Namn, nummer och tusen saker.
Hujedamig.
Nu är fönstrena betalda iallafall, och det gillas, det gillas massor!
Nu, duschen, sen Hedemora, inatt - jobb.


RSS 2.0