Tapeter

Nu så är tapeterna inköpta, till hallen uppe och lilla hallen nere har vi hittills betalat 0:-. Noll peningar. Jag är såå nöjd. Presentkort är min grej! Nu ska bara dom gamla ner, tror jag ska ta och börja riva lite alldeles snart. Loveli! Äh, hant ti nå mer nu.

Drömmar

Idag tänker jag inte ge ett långt inlägg om nattens drömmar. För ajg drömde att jag va full hela natten, och då får jag bara ångest. Men det är som det är, jag va på VM i Våghopp också. Då började jag nyktra till. Ja, våghopp, det borde vara en OS gren de, jag verkade ha kommit på den alldeles själv! Igår reste jag mig från soffan och skulle gå och borsta tänderna, få smäller det till i ryggen och jag kan inte räta på den. Härliga tider! Efter massa timmars sömn så kan jag luta mig lite framåt men inte åt sidorna. Tur att älski-darling tar med sig mat hem från jobbet idag. Kebabgryta, jag blir lite extra kär i honom när han gör sånt! Nej, koncentrera mig på hem till gården och fundera på vad jag ska ha för kläder på tjejkvällen ikväll, och kanske försöka plocka lite om kära Johanna kommer och ser hur jag bor. För vi ha bokstavligen inte träffats på år och dag!

Drömmar

Jag tror jag ska börja med en drömdagbok, för det komemr ni nog kunna skratta gott åt. Jag drömmer ganska sjuka drömmar varje natt, och kommer alltid ihåg dom. Så vi börjar nu. Jag och alla människor jag gått i skolan med hemma i Garpen trakterna var på Kreta. Vi skulle gå ett halvår där i skolan. Jag, Emma Renström, Jessica Gruvsjö, Frida Westlund och Johanna Herlitz (gamla klasskamrater) var ute och röjde lite på stan. Åt fikade och hade allmänt trevligt, då stövlar Mårten Berg fram ("min" tattuerare reds. anm.) och säger hej. Han är nämligen också där för att designa motorcyklar med dom i American Chopper (dom som bygger mcar på Discovery)och frågar om vi vill gå över till Greklands fastland, och det vill vi självklart, så vi vadar över. Vadar från Kreta till Grekland alltså. Men jag måste tillbaka till vandrarhemmet vi bor på, så Joanna Sais (gammal klasskamrat som kommer från Rhodos) kommer fram, hon bor i trakterna där vi är, och visar mig rätt. Väl på vandrarhemmet bor vi 12 personer i i varje rum stora som allmänna toaletter ungefär, i varsin hundkorg. Dom jag h'ngt på stan med, alltså Mårten, american gänget och tjejerna vill ha med mig och göra ett grupparbete om barerna i stan. Men jag får order av lärarna att jag måste hem till Sverige och göra mina husmoderliga plikter, jag är ju ändå gift! I den här stilen drömmer jag varje natt, helt galet. Men ganska roligt, eller vad tycker ni?

Bondjävel!

Jag blir så förbannad på grannbondjäveln, kan man inte sköta sina djur ska man fanimej inte ha dom heller!!!! Jag kan komma med mer info vad han gör, eller rättare sagt, han gör ingenting. Så, all info ute. Han bara skiter i dom stackrarna och jag avskyr och hatar sånt. Har man djur sköter man om dom, sen spelar det ingen roll om det är dansmöss eller hästar, man sköter dom! Jag ska snart och jobba, en till natt hemifrån. Alltså jag måste vara den mest hemmakära människan som fått skavssår någonsin. Jag hatar att vara hemifrån, jag får inte resfeber och jag tycker det är roligt att träffa människor och roligt att jobba, jag skulle bara helst göra det hemma. Jag älskar mitt hem, det är min borg och min trygghet. Att jag dessutom har världens bästa familj där gör inte saken bättre. Nu ska jag nog ringa kommunen och skälla lite, sen pussa på maken och åka till jobbelijobbet. Pösshäjj

Chania, Kreta

Alltså, hur fantastiskt som helst. Jag älskar min bröllopsresa, den vart lika fantastiskt som bröllopet och som resten av mitt liv. Men, vad händer? Man kommer hem, får reda på att mormor fått en hjärtsmäll, det är tydligen nåt som går i min släkt i år, och läget med farmor förbättras inte direkt. Konstigt att cancern hon inte hade enligt läkaren som vägrade rögntka henne har spridit sig till resten av kroppen. Men läkarna vet ju vad dom gör, att en tant på 79 år som har haft lungcancer, har astma kol och emfysem skulle kunna få cancer igen känns ju väldigt otippat. Eller vad säger ni kära vänner???!!! Idiotläkare. Vi har redan börjat planera nästa resa, den kommer bli helt fantastiskt. Som den här. Vi bodde 4 stjärnigt, hade strålande solsken och trevligt sällska. Hur pass mycket bättre kan man ha det? Inte alls, massa mys och grejande ochett till plus är att vi knappt gjorde av med några pengar alls. Fast jag köpte självklart en helt fantastisk handväska. Jag skulle kunna gifta mig med den rigth away, att den dessutom inte kostade i princip nånting alls eftersom prutandet gick på högsta så är jag störtnöjd! Världens bästa svärfar har varit här och eldat och tafit in posten dessutom, så det var knappt kallt när vi kom hem, ungefär som en vanlig vintermorgon bara. och det är inte illa för att ha varit borta en vecka. Underbara vänner har vi med som tog hundarna, enda som är synd med det är att dom har haft det nästan för bra dom små liven, haha, tänk om dom slutar tycka om sin mamma?=) Nej, simsa mig lite och stilla begäret. Pöss häjs

Fullt upp

Ja, lite mycket jobb, lite mycket födelsedag och lite mycket hem för att ha hunnit blogga. Tyvärr så har det inte vart på innlistan att göra! Idag är det stess och panik som gäller, vi ska hinna miljarders saker på ingen tid alls, ungeför som vanligt med andra ord;) Haha thats me! Skjuta upp saker så långt det går och sen panikglra dom. Vi åker ju till Kreta på fredag morgon, äntligen bröllopsresa, huuur underbart som helst, att min älskade bror och hans snygga sambo är med gör saken bara ännu bättre! Vi har dessutom fått stödfamilj åt Ingvar, mammas älskling, haha finns fler än vi som tycker om honom, den du! Nej, nu ska jag ta en kopp kaffe och pussa på Älski-Darling, sen är det bara att dra lakan och packa väskan.

Hipp hurra!

Grattis på mig=) Nu är det tomt i huset, Frans och Dexter har åkt. Men jag fick Frans förkylning innan.. Nu väntar vi på fler fika gäster så att tårtan blir uppäten, det är najjs=) Pöss häjj!

Pepp!

Nu, bara odlingarna på Fv är färdigt ska jag gå och kissa, sen i med ipoden och ner i9 tvättstugan och damsuga och torka golv. Fifasiken så fint det komemr bli. Och imorrn blir det heödag med putsning och fejjning. Fylleriårkalas på fredag. Då får min man en gammal fru! Nej, pinkeriet nu. Om jag ska hinna nåt innan jag ska vara på jobbet igen.

Bjuder

Jag tänkte bjuda på en bröllopsbild jag har amatör lekt lite med, men han är vacker min man!

Matlagning

Idag ska jag göra tacokyckling har jag tänkt mig. Fräsa lite tacokryddade kyckling filéer med lök, och hiva på lite chilisås, tacosås och sambal och låte det puttra ett tag, sen ha lite pasta till det. Det blir nog mums som tusan det. Pasta är ju gott till allt i "the Isa world". Klockan 4 börjar jag jobba, det ska bli så himla roligt! Det enda som är synd är att Rickard kommer hem först vid 3 så det blir lite lite tid med älskade hjärtat idag. Men jag måste ju arbeta, och han med. Franseman ligger och är döende i soffan, han har säkert svininfluensan, det märks att han är man. Jag ska äta lite blåbärssorbet snart, handlade på mig dcet häromdagen, men har inte njutit i mig det än. Och jag älskar ju blåbär! Vart ett matinlägg idag, kan det vara för att jag är hungrig och talar mat på Msn med en kär vän? Nu är det bara 10 dagar kvar, sen är det resa som gäller! Fi fan så härligt!

Men.

Jag gick in på min pluggsida idag, eftersom jag fått veta att vi har tenta på onsdag. Men piluttamejva, den var tydligen i Fredags. Men enligt kursplanen står det den 7, och det är då bannemigjäklarns inte idag! Men what to do? Jag får maila dom när jag lugnat ner mig och försöka få en ny... Men jag vart inte glad eller impad direkt. Skitarnas skit, som Farmor skulle uttrycka sig.

Farmor farmor farmor

Jag kom nyss hem från garpenberg, dagen där började underbart. Sen gick det över. Farmor är jättejättedålig. Ambulansen kom och hämtade henne. Jag hjälpte henne med lite personligt och packade och kramade lilla farmor. Gud så jag älskar henne. Men va fan va drygt det är att hon är så dålig!! Tur att jag har loveli, han tar hand om sin fru så det skriker om det. Jag Älskar Honom

RSS 2.0