Idag är årets värsta dag, samma som varje ...

Idag är årets värsta dag, samma som varje år den här nedrans dagen! Det årliga ryggontet började igår kväll så jag var vaken hela natten och bara hade ont, och nu är sorgen här. Som en blöt, kall jävla yllefilt har den dragit sig runt mig och snört ihop hjärtat till ett litet, litet russin. Det är tur att jag har världens bästa familj som bjuder mig på mat och spel ikväll. Och världens bästa man som åker hem tidigare från jobbet. Han vet vad jag behöver. Alla andra dagar på året kan jag tackla, ja näsan iallafall. Men den här, den 29 jävla december, den blir fan aldrig någonsin bra.


Jag måste bara klargöra lite saker nu. Ang...

Jag måste bara klargöra lite saker nu. Angående mitt inlägg om dokumentären jag såg häromdagen fick jag en kommentar om att jag skulle känna lite empati istället. Och jag hoppas innerligt att denna Hannah aldrig träffat mig, för isåfall har hon totalt missbedömt mig. TOTALT. Jag känner empati med alla människor det är synd om, dom som tillexempel inte kan få barn, dom som förlorar barn och alla det är synd om på andra vis. Men att "sörja" att man inte får ett barn med ett speciellt kön, Det tycker jag bara är sjukt! Aldrig, aldrig kan jag tänka mig in i den situationen. Och att dessutom rättfärdiga att låta ägg växa i 6 veckor innan man bara tar bort dom, det är också sjukt. I sjätte veckan räknas det som abortion i mina ögon, och att abortera foster för att det är "fel" kön. Det är jävlarimig så fel så jag vill gråta. Kom inte och säg att jag inte har empati, men de är en jävla skillnad på empati och dumhet!


Idag, ja idag är det apelsin som är gott. ...

Idag, ja idag är det apelsin som är gott. Apelsin och ris. Fisken och såsen vart kastad, det mesta av det iallafall, men riset, Gud så gott de va! Och apelsinvattnet vart alldeles fantastiskt! Och att ligga i soffan och se på snowroller samtidigt gör min dag fantastisk! Den är bara så himla bra! Och när hjärtat kommer hem, då blir det en reppa till CityGross och storhandla! Få in nåt annat än julmat i skåpen vore ju alldeles förträffligt bra. Jag är så himla sugen på att åka skidor också, det är synd att det inte finns ork till allting just nu. Men, jag mår faktiskt nästan lite oförtjänt bra, jag mår bara lite illa emellanåt, och är lite tröttare än vanligt. Men annars har jag inte en krämpa, och jag mår dessutom så himla bra psykist! Jag kan liksom ta allt känns det som. Jag tror att det har att göra med att vi har ägget i frysen också, går de här på skit. Då är de ju bara att tjoffa in det. Så skönt att ha det i bakhuvudet!


Jag ser på en så sjuk dokumentär, om männi...

Jag ser på en så sjuk dokumentär, om människor som försöker få ett speciellt kön på sina barn. Ett barn är en gåva! Det som gör mig mest förbannad är att dom jämställer det med ivf, som att det var därför vi gjorde det. För att få välja kön, högst troligt! Jag blir så galen och arg! Dom skulle inte ha några barn alls dom jävlarna!!!


Ja nu kan jag berätta hur det är. Vi fick ...

Ja nu kan jag berätta hur det är. Vi fick ut 3 ägg, alla vart befruktade, ett ägg vart insatt i mig och ett höll att frysas. Ägget i mig är våran lilla Maj-Björn. Den kommer i sommar! På ultraljudet såg allting perfekt ut, och vi är oerhört lyckliga. Så god jul på er, önskar jag och Maj-Björn!


Jag har varit vaken sen halv 5, jag är ver...

Jag har varit vaken sen halv 5, jag är verkligen inte mig själv idag. Jag har redan hunnit slita ur alla lakan ur sängen, slängt dom i maskinen på supertvätt, gjort eld och hämtat ved. Nu är det bara resten kvar liksom. Ikväll kommer ett gäng på den årliga julgröten, så då måste det vara tipp topp här hemma, och vem ska fixa de? Jo jag, vi har ju inte skaffat nåt hembiträde än, det ska jag lätt ha när jag bli rik och berömd! Och när Rickard kommer hem med en varm bil så måste jag åka och göra en hemlis, det blir lite tojt om tid eftersom att jag är latast i stan. Men de ska nog gå bra. Jag kan ju ändå inte städa utan varmvatten, så jag måste ju se på tv ett par timmar till!


Dom skulle handla julklappar, så jag vart ...

Dom skulle handla julklappar, så jag vart barnvakt. Hon har valt bra, min L-m. Han är så snygg Pölsan! Anders är en av dom vi inte handlat till, men jag vet nog vad han ska få, nåt till bara honom! Jag ska tvinga Frans-Robban att dammsuga och torka golv också så att vi kan smälla upp granen också. Det vore ju roligt om den här dagen slutade riktigt bra, för att göra julveckan till nåt bra i år. Istället för den vanliga julångesten.


Okej, jag lovade ju att ta tag i det här d...

img_3384 (MMS)

Okej, jag lovade ju att ta tag i det här den här veckan. Jag FÅR inte bara ligga här och vara ämlig nå längre nu, det är stopp och finito med det! Idag ska vi och köpa de sista julklapparna, och papper och snören. Ida kommer nog få störst paket, strax efter kommer Farsan. Han va förresten här nyss, han och bror Anders lämnade Lillemors man Kelsey


Åh vilken hysteriskt rolig resa, bara att ...

Åh vilken hysteriskt rolig resa, bara att vara påväg hem är roligt, men med det här sällskapet. Då kan man inte ha tråkigt, just nu är vi vilse i Ludvika, ett enormt stort ställe. Och jag kan upplysa alla om att nej, det är inte jag som kör, och nej, jag sitter inte fram och pekar heller. Det går såhär ändå. Men oj, som jag skrattar! Jag måste smittas, eller vad tror ni? Dessutom så vet jag en, som känner en som är bög. Småstadsliv, vilka stjärnor!


Förlåt mig, tusen gånger om-

Till Jul, ja till Jul, då ska jag ta tag i mig igen. Då ska jag fylla era liv med värdelösa små tokroliga anekdoter från mitt liv och massor av totalt onödigt vetande. Jag lovar.
Men just nu måste jag ta hand om mig själv, jag måste jobba framåt och ta allting dag för dag.
Imorgon ska jag tvätta, på Onsdag begravning, sen hoppas jag att jag blir kvar i Thn till torsdag. Sen hem, iväg på julbord i helgen och samtidigt vill jag hinna leva. Och njuta av att jag lever, just idag just nu.
Och se framåt, kunna ta allt med en nypa salt och veta att imorgon, då är en helt ny dag, en dag som ingen vet någonting om.
Det är planen, fram till julveckan blir det så. Sen, då ska ni få vara med igen, jag lovar.
Jag ska bara låta livet bara vara ett par dagar till.


I de mörkaste stunder, de djupaste hål, de...

I de mörkaste stunder, de djupaste hål, den värsta sorg är min tröst att allting alltid ordnar sig. Nu ska jag göra fiskburgare och njuta av att jag finns och att jag är jag. För det är det enda jag vet varje morgon. Att jag är jag, hur dagen än ser ut.


Jag kom nyss på att man alltid ska glädja ...

Jag kom nyss på att man alltid ska glädja sig för något. Och just nu gläds jag åt att slippa vaggisarna. Mahahahahahahahaha. Nu fattar inte hur jobbiga dom var, och nu är den kuren slut. Tack för de. Vi ligger, hela familjen och myser i soffan. Lite bra har jag det allt!


Det är tragiskt, patetiskt, hemskt och näs...

img_5942 (MMS)

Det är tragiskt, patetiskt, hemskt och nästan skattretande. Och absolut inget att göra nånting åt. Jag kan inte göra någonting. Så jag virkar en mössa istället, och ser glad ut. Såhär ser den ut.


Gud så förkyld jag är. Och kissnödig, och ...

Gud så förkyld jag är. Och kissnödig, och trött. Idag va de bra synd om mig alltså! Det måste ha fungerat nu, iallafall en liten liten stund. Va det än visar, så har det fungerat lite lite. Ett par dagar. Och jag har inte tjuvtestat, och jag har inte blödit.


Idag är det tänkt att jag ska ta mig till ...

Idag är det tänkt att jag ska ta mig till ett LUF möte, hur nu de ska gå med den är förkylningen, det har jag ingen aning om! Men, vi får se. Jag tänkte vänta en timme och sen höra av mig till Gunilla om jag inte blir bättre. Jag måste vara frisk tills i helgen! Då får vi ju både finfrämmande, plus att jag ska jobba lördag och söndag. Så jäkla härligt! Jag försöker städa här hemma nu, men med så liten ork jag har så är det lite tungt. Jag är så galet förkyld, och hur ska jag orka allt jag ska orka idag? Och dessutom skulle jag behöva styra lite julklappar också. Men, det får bli efter helgen. För nu ska jag prioritera mig själv, och att få det julfint hemma! Jag skickar upp ett par bilder sen när jag är klar. Tjingeling!


RSS 2.0