Öka tempot!

Nu känns det som att jag skulle behöva ha 38 timmar per dygn, fast imorogn helst bara 3. Jag ska jobba då, och just nu känns det INTE som att det finns tid för det. Hur mycket jag ahr att göra? ja, ungefär miljarders miljoner saker. Och dessutom har ju då lilla farmor bestämt sig för att hon måste ligga på sjukhus för att hon fått en släng av obotlig cancer i skelettet. Så humöret kanske inte är det mest underbar, jag går mellan gråt och förtvivlan. Men, vad ska jag göra? Bita ihop och kämpa på låter som dagens bästa alternativ.

Gaaah!

Nu är jag hemma, jag ät helt färdig! Hungrig som en varg. Pussas på mannen och sen fixa dona.

Men skoja inte!

Det är så sjukt tråkigt att sitta och tom lyssna på när F och r spelar tvspel. Dessutom har dom gjort det ett tag, och det är bara samma samma hela tiden. Och såhär "åh kolla det här, oh fränt, kolla, kolla nudå" . Jag är inte alltför impad. Jag vill också spela tvspel!

Det är nära nu..

Nu jäklar så är det inte långt kvar!
Jag är så sjukt lycklig, men har världens klump i magen. Vi måste hitta en låt att gå ut till, och ibland känns det som att Rickard är ugnefär lika engagerad som FransBob-Cirkel.
Men det går tä sig.
Nu ska vi upp och köpa lite xbox och grejer.
Roligt.
Shit va trött jag är.

Svensexa

Nu är min älskade iväg på sin svensexa, jag är otroligt glad för hans skull. Men shit så orolig kontrollbehovet blir på en gång!
Jag hoppas han får den roligaste kvällen någonsin, och med det gänget har jag svårt att tro att det blir annat.
Underbara älskade, dina vänner är verkligen guld!
Jag ska dra mit mot staden och Meléa, tänkte göra mig lite fin få se om man får hem sötgubben idag!
Som dom sa, det finns inga garantier, men jag hoppas att dom inte sätter honom på en bananbåt till Afrika, jag älskar ju honom.
varför jag är orolig förresten? jo, för jag kan ju som vanligt inte sova själv, jag är en stooor kärring!
Nej, smink och lite kläder så blir det här bra:)
Tack hej!

Sådärja

Nu hoppas vi att alla kan läsa lite bättre med skarpare stil, jag ska styra upp den lite mer nu, kanske ha den vit i bakgrunden och sådär, men idag har jag inte tid, och ny header blir det först när jag blir Ewert, alltså SNART!

Nu börjar paniken komma

Nu börjar stressen sätta igång på riktigt, herregud! Jag blir hetl matt, det är miljarder saker kvar, och nästan ingen tid.
Men det slutar bra tillslut.

Idag fyller min Älskade Rickard Emanuel 23 år, det är hans sista gång han fyller år som ogift (hoppas vi).
Jag älskar dig Rickard, det har jag alltid gjort och kommer alltid göra. Det du gjort för mig i mitt liv kan inte ens beskrivas. jag är verkligen en av dom som kan säga att om jag inte träffat dig hade jag inte levt idag. Du är den vackraste människa jag mött.
Tack för att du vill vara min, jag är ditt skräp så länge du vill ha mig!

Isa Violia Antonia Petterson + Rickard Emanuel Ewert = Sant 2006/09/15 2008/07/06 2009/08/07 Alla de viktigaste dagarna i mitt liv, där finns du med!

Jag älskar dig!

Peta in en pinne i brasan

Ja, den låten är helt klockren, jag älskar den. En mansgris som sjunger om sitt perfekta förhållande som frun vill lämna av någon konstig anledning.
Jag håller på att städa nu, damsuger och lyssnar på ipoden så katterna blir rädda, varför? Ja jag vet inte alls, men det finns vissa elaka människor som beskyller mig för att sjunga mycket högt och mycket falskt när jag ahr den lilla sötingen i. Jag själv har aldrig hört nåt, så det är nog mest bara elakt förtal, jag är helt säker!
Jag vaknade även med utslag över hela kroppen, så nu ska jag till läkaren klockan 3 för att se om det är pencillinet, skoj som satan. jag ahr snart stamkundsrabatt där. Och min älskade Getis bil är det knas på bromsarna med så vi ska ta och laga till den lite (med vi menar jag självklart Rickard, men jag petar och hojtar, så jag är duktig jag med!).
Men trots allt så är jag nog en av dom lyckligaste som finns idag, för vad har jag egentligen att vara ledsen över? Precis, knappt någonting. Dessutom har allt löst msig med jobbet, fy fan vilken duktig kvinna jag är. Blir jag abra lite smal och snygg på det här, då är jag fanimej alldeles jäklarns perfekt!

Gräsklipparkvinnan!

Våran gräsklippare har gått sönder, men ensvis som jag är har jag bestömt mig för att gräsmattan ska fanimej klippas.
Så jag släpar fram våran 1800 tals klippare, en sån där med ett hjul som slår av gräset, som man puttar framför sig. Jag ahr klippt en femtedel av gräsmattan och jag vill gråta, så trött är jag. Om jag inte hade sprängt 60 timmars gränsen utan sömn igår så hade livet kanske varit lättare idag. men nu gjorde jag ju det. Så jag får skylla mig själv. Men nu efter en liten härlig bloggpaus så ska jag ta och gå ut och försätta.

Jag M & I var och testade tärnklänningarna och klänningen jag ska ha på kvällen på bröllopet idag, jag säger bara en sak.
Mina två bästaste bästa vänner är dom vackraste i världen.
Jag har verkligen inte gjort mig förtjänt av dom. Oh Maj Gadd säger jag bara.

Sen kom jag även överrens med mig själv och I om att jag kanske skulle ta och skaffa mig ett självförtroende, det är kanske inte så att jag är fulast i världen jämt och hela tiden. Men så känner jag, och har man känt på samma vis i snart 22 år så kanske det är liite svårt att sluta med det. Men men, vilket århundrade som helst kanske jag kollar mig i spegeln och inte är förvånad över att spegeln inte går sönder.

50 timmar sen sovning sist

Skoja inte att jag känner mig full som en kastrull! Jag har nu varit vaken i ungefär 55 timmar i sträck, mycket mycket omysigt. Huvudet spränger, jag skelar med ögonen och tackar Gud för att kaffe finns. Jag har jobbat, och nej, jag är kanske inte världsmästare på att sova borta eller när jag är upphiad för nånting, tillexempel ett helt nytt jobb jag blir utskickad till.
Men det gick bra, farbror O är trevlig och verkade nöjd. Nu ska jag sätta på ett par kannor till kaffe och plocka i och ur diskmaskinen, sen kanske man skulle ta och hänga sig lite tvätt. Pappa och K kommer alldeles strax med ett till vedlass och då tänker jag inte låte Rickard lassa av allt själv. Herrgud, han kan int eslita ut sig totalt.
Kan jag spränga 60 timmars barriären tror ni?
Jag kan uppdatera lite senare, om det är nån stackars krake som är intresserad av mitt liv, mer än jag. :)
Äh, roger säger vi!

Välkommen hem!

Är äntligen hemma! Tack gud, säger jag som är lite smygreligiös.
Min man är ute i trädgården och är duktig, han och franseman Whafti 14 åring. Jag letar kort från bröllopet vi va på häromveckan, jag drack vin. Tror ni mannen i mitt liv har tagit ett enda kort? Nej, precis. Finns inte.
Jag blir så matt. Tur att han va duktig på att grilla idag och att jag fått hem en ny bok, annars vet vi inte hur det här hade gått!
Jag är sjukt trött och slut, infektionen jag har i mig sätter sina spår, och att jag dessutom går runt och är mysfull på mina tabletter gör inte saken bättre. Åh maj gadd. Rickard skrattar konstant när jag inte ens kan prata rent. Av tabletter som normalt  folk käkar som godis.
Kanske inte den vassaste kniven i lådan, men jag har en brudklänning som sitter huuur fin t som helst och jag kommer vara sjukt snygg, så jag klarar mig ändå.

Rasig.

Pilen är Rasig. Eller, om vi dumpar finlandssvenskan: Bilen Är trasig.
Det är inte min vecka det här, verkligen inte. Men nu borde det inte kunna bli värre tycker jag. Ta i trä, peppar peppar.

Mycket bättre

Just nu mår jag oerhört mycket bättre. Ska ner och elda så att jag kan kasta mig igenom duschen tänkte jag. Kan behövas efter två dygns svettningar och illamående och smärta. men nu är det över, peppar peppar.

Gaaah!

Jag har sjukt ont, sjukt ont. Fy faaaan! Det måste bli bra, det får inte bli värre. Jag vill inte att det ska bli så att jag lär ta bort livmodern eller äggstocken.
Kom igen, pepp pepp pepp Nu snart är det bra.

Infektion i livmodern

japp, det är det senaste på min lista av onödiga saker att skaffa mig.Efter cellprovet igår har jag lyckats få en infektion i livmoder och upp mot vänster äggstock. vad mer kan man önska sig? En döende farmor, en pappa med dåligt hjärta, en bror i afghanistan, en bror som det regnar inomhus, översvämmning i källaren och nu, dessutom en INfektion i livmodern. Är det meningen att det ska vara såhär överjävligt? Ja jag glömde ju också att jag vart uppsagd hos min brukare, nu har jag bara timvik tills i höst.
Vad säger man Jippijej.
Tack för mig. Nu ska ljuset i mitt liv och jag sätta oss i bastun.

Cellprov

Jag har gjort mitt tredje cellprov idag, det lröp fram ur läkaren att det jag ahr är förstadiet till det gamla härliga mysiga och omtänksamma ordet på c Cancer. Om det nu inte har försvunnit sen sist. Annnars så opererar dom bort ungefär halva livmodertappen "men se du, det läker sååå bra sååå". Dom klöpp bort delar av mig, det gör fruktansvärt ont och det är sjukt sjukt synd om mig. Nu har jag klagat, nu börjar unga mödrar snart.

Info.

Pappa är hemma igen och mår bra, för er som undrat. Han är väldigt trött och blir antagligen sjukskriven ett par månader.
Så det är skönt att ha honom i Sverige när man ska vara orolig.

Nattjobb

Inatt ska jag jobba min första natt på mitt ena jobb. Det ska bli, ja jag vet inte, spännande kanske? Eftersom att jag egentligen kan låsa in mig i ett rum och sova hela natten om jag vill, så kanske det inte blir superspännande.
Men det ska bli himla roligt.
Idag ska jag till läkaren, eller rättare sagt, specialgyn i Borlänge. Så nu ska vi änteligen få veta vad det är för fel som är trasigt! Skönt skönt.
Mindre härligt är att Rickards pappa har fixat så att Rickard jobbar under tiden. Men jag har nog klarat av värre saker själv ändå, så det går bra.
Jag förstår egentligen inte hur jag kom på den urbota dumma idén att jag skulle gå upp med R idag när jag ska jobba ikväll. Men men, ska städa källaren lite idag då vi hade en smärre översvämmning igår kväll. Men det ordnade sig det med.
Nu ska det nog intas ryggläge på soffan och tyckas lite synd om mig inför doktorn och att jag är förkyld.
Ah så gör vi.

Statistik

Jag kollade årecis min statistik och märkte något oerhört roligt! Från att ha haft ungefär 6 personer om dagen/veckan som läste min blogg är jag nu uppe i över 30! Oftast alltså, okej för att inte ta i så typ 22 stycken.
Men ändå. Jag är oerhört stolt!

Och för er som inte räknar är det 30 dagar kvar på mitt liv som Petterson, sen jävlar i minlåda blir jag Ewert med pompa och ståt!

Host snörvel och djupa stön

Jag har lillebror här, han är född lat. Verkligen född lat.
Jag är fortfarande sjuk, men lite bättre idag, så jag passade på att måla lite, nu är jag så trött att jag vill dö igen. Så nu är det vertikalt läge i soffan som gäller.
Sen ska jag tvinga lillebror att bära in vävstolen åt mig så ska jag börja väva lite dukar och grejer. Fast första prio nu är att ta ett bad. Då måste väl förkylningen ge upp. Eller hur?
Nej, ryggläge ska intas.

Host harkel och hjärtattack.

Min pappa fick en hjäartattack i förrgår, mycket mindre roligt. Jag har nytt jobb, roligt. Och jag ska på bröllop Mycket mera roligt.
Sen är jag hemskt förkyld. Uschaimej.

Mi soo solly!

Jag har lite fullt upp. Vart Uppsgad hos min brukare häromdagen, i förrgår. Jag tog mina grejer och åkte hem.
På vägen hem så ringer chefen och fixar nytt jobb åt mig.
Nu och igår går jag inskolning på ett ställe, sen ska jag till ett ställe till och i höst blir det med största sannolikhet i Falun.
Nu ska jag som sagt till jobbet.
Sen logfest hos Folke. Imorgon blir det bröllop och jag är dessutom förkyld. Oj oj oj. hur ska detta sluta?
Kanoners of kårs!

RSS 2.0