Årets första

Årets första utebad vart idag, huur underbart som helst. Min Lillemor är inte världens mest lydiga när hon ser vatten ,men den bjuder jag på! Nu så är Rickard nere och eldar så han slipper en kall och elak kärring:)
Tänk att man kan vara så nere och bara några timmar efter så är det kanoners!
Tisdag blir det bra met prästen om vigseln, på torsdag blir det möte med hjälpredorna!
Nu så går det undan, inte ens 70 dagar kvar nu. Aj lajk!

Det haglar bra förslag!

Hur tråkigt är det inte att städa liksom? Jag dör av ren aptristhet! Jag har städat toan uppe nu, skrubbat alla väggar, och överallt. Det är mördande tråkigt och idag då jag känner att livet kan k*ulla sig i r*ven med en stor d*ldo, så kanske jag skulle göra nåt som piggar upp istället, epilera benen? Gå tills fötterna blöder? Kasta mig i Älven? Ja, de bra färslagen haglar!
Kanske ska lägga mig på gården med Lillemor i famnen och tycka synd om mig själv sista timmen innan herr Ewert kommer, ja nåt ska jag göra....

Jag är en elak och missunssam Människa

Jag vet det, men när jag ser vissa saker (vissa människor) på stan så värker det i hjärtat.
Jag blir så sjukt besviken på nåt vis, ända in i hjärtat.
Jag har miljobner saker att glädjas över, det har jag verkligen, men en sån grej svider, den svider nåt fruktansvärt!
Snart får jag iaf tiden i Falun, och det ska bli skönt som satan att få lite klarhet, men iallafall. Jag blir så nertryckt i skorna, varför varför varför?

Det är inte er, jag är glad för er skull, egentligen, men inte just nu.

Jag erkänner!

Jag är en bridezilla, jag vet! Jag kom på det häromdagen, att nu börjar det spår ur.
Vi var hemma hos min storebror A med fru M, och vi talar lite om allt möjligt. Vi kommer ju ganska snart in på bröllopet, det kan jag villigt erkänna! När min bror F och min bror A börjar spåra ur och mister R håller med kä'nner jag att mord är inget som skulle stoppa mig då.
Herregud vad arg jag va! Och varför? Jo, just nu minns jag inte riktigt mer än att dom små herrarna inte tog någonting på allvar. Tur att M hjälpte upp situationen och vart tårögd av musiken.
Å maj gadd, det är inte lätt att snart gifta sig!

PRV

Patent och registreringsverket, dom är trevliga dom. Skatteverket med, för nu så rings det åt alla håll!
Namnändringar var tydligen inte det enklaste att styra upp, men som vanligt, Isa fixar!

Ibland förstår man

Just nu förstår jag människor som bot i lägenhet. Jag har SLITIT i trädgården hela dagen, jag är tvärslut!
Sen var jag och fick massage ich nu ska det bli tv, tv och tv. Med grönsaker och dipp!
Puss hej

Hemma

Nu är tanten hemma igen! Nu är det sova säng som gäller ett par timmar, sen ut på långpromenad är det bestämt.
G'natt

Svegresor och barbierosa deprissioner

Så måste jag bara säga att jag älskar min man så otroligt mycket.
Han står ut med vad som helst! Vi kan ju börja från början, när vi träffades så bodde jag i en "Rent hus" stökig 2a med en chockrosa hall. Hallen målade jag i ren ilska på mitt ex, och min granne snickaren kom in och sa "men herregud vad ni har förstört". Sååå dåligt var den alltså målad. Efter 3 veckor bodde vi ihop och jag kom på den smarta idéen att vi skulle skaffa hund, självklart ställde älskade Rickard upp på det. Så vi och köpte hund i centralorten Sveg.
Under våra år ihop har han tagit hand om mig på kryckor, arbetslös, pluggandes, bakfull, elak, odräglig och däremellan sjukt deprimerad. Till saken hör att jag 9 månader innan jag träffade Rickard, då jag gjorde slut med mitt ex. Bestämde mig för att jag skulle ta ett körkort och sen ta livet av mig. Det var framtidsplanen. Jag skulle ha roligt, skaffa körkort, köra ihjäl mig. Och mitt i allt det, så kom älskade älskade Rickard in som en räddande ängel.

Han har tröstat, lyssnat, förstått, varit totalt oförstående och tröstat igen. Vi har pratat nätterna igenom, dagarna igenom om allt och ingenting. Innan honom kändes det som att det inte fanns någon, och idag har jag istället allting.
Rickard har inte direkt åkt på en räkmacka genom vårat förhållandes alla vändor, men vi har alltid hållit ihop!
När jag vaknar en dag och inte vill någonting, för såna dagar har jag fortfarande, då SER han på mig hur han ska göra. Vissa dagar släpar han ut mig på äventyr och andra dagar bäddar han ner mig i soffan. Det han alltid gör är att han Älskar mig, för precis den jag är. Han ser igenom mig och läser mig ruggigt bra vissa gånger.

För tre år sedan, då hade jag precis sett Rickard för första gången som jag minns, han körde upp mig och ett tjejgäng till Falun. och nu är det 76 dagar kvar tills vi gifter oss. Det är helt vansinnigt att allt i ens liv förändras på så kort tid. För vad är 3 år egentligen? Ingenting, och i mitt fall, precis allt!

Ni som är glömda

Ni som inte känner er glömda och övergivna. Ni som inte får en rosa påhälsning i lådan. Hör av er! Jag är vimsig, jag vet!

Rickard, jag älskar dig!

Idag är en sån här dag som gör att jag älskar min man ännu mer än vanligt. Varför?
Jo, för alldeles nyss gick Saaben igenom besiktningen! Han, min underbara duktiga älskade fantstiska man har lagat bilen så att jag ÄNTLIGEN får åka min egen älskade bil igen.

Visserligen är det lite småtjaffs som måste fixas, men ingen ombesiktning.
Jag, Ingvar och Lm är överlyckliga!

Jag älskar Rickard i vanliga fall också, ni får inte tro nåt annat. Men Just Alldeles Nu är det lite extra mycket.
Nu ska jag sätta på potatis och börja med maten. Idag bjuds det på Potatis, stekt fläsk och bruna bönor. Mi lööv!
Frans Wafto Alm är lite sjuk så han ligger i soffan och tycker synd om sig.
Men nu, MAT!

Nu släpper det

Nu börjar stressen släppa. Nu känner jag i kroppen att vi har verkligen vänner som ställer upp och hjälper till med allting. Allt jag har stressat upp mig för kommer snälla och vänliga människor fram och frågar om vi vill ha hjläp.
TACK!
Inbjudningarna är påväg, bröllopsnatten är bokad?, iallafall fixad, Rickards kläder ska hans mamma och han fixa, min klänning har sömmerskan kollat på.
Som sagt, nu kan jag andas igen. Så inatt har jag sovit 10 timmar, jag vaknade inte ens när Rickard gick upp imorse. Och det var inte alls dumt.
Igår träffade jag farmor och världens bästa Tina och lite mer underbara människor.
Idag älskar jag nog allt.
Nu ska jag se hem till gården och njuta av att jag finns till.

Hallå..?!

Ja,ni som känner er manade att hjälpa till med lite olika ansvarsområden till bröllopet får gärna höra av er:) Det finns massor att göra så ni behöver inta vara oroliga för det.
Folkraggning på G.
Nu ska Rickard sparkas upp!
Puss hej

Andas ut

Äntligen kan jag andas ut! Jag är itne den enda som är gammal i Gamet här!
Woho!
Nu ska jag glädjedansa mig ut i ungdomsyran på gården med hundarna och sen bums i säng. Jag ska FAKTISKT upp imorgon.
Mcn är inköpt, planering imorgon.
Ibland lever livet lite mer än andra dagar.

Allers förlag

Jag satt nyss och läste en av mina absoluta favorit bloggar, monas universum, jag orkar inte länka, för du kan garanterat goggla på de om du inte redan hittar dit. Och jag fick lite ålderspanik, inte sådär, "Åh tänk om jag var ung" för det vore bara b, jag är ung. Jag är banne mig i min absolut bästa år! Men jag beter mig som en pensionär!

Exempel 1. Ja självklart har jag Ica kort, självklart pensionssparar jag, och inte bara det, jag tycker att människor som inte har gjort det sen dom var 17 är lite konstiga faktiskt.

Exempel 2. Jag brukar åka och handla, ganska normalt tänker ni, men aldrig kläder om jag inte absolut behöver nåt. Istället köper jag blommor, blomlådor, böcker, plastbuttar med mera med mera. Och säger dessutom med en suck VARJE gång - Jag förstår inte att folk orkar in och ut ur provhytter!

Exempel 3. Jag har varit full kanske 10 gånger, på 3 år, det rättfärdigar jag med att "Det är skönt att veta att alla tar sig hem".

Exempel 4. En bra helg för mig, är när jag kan sätta mig i soffan, kolla på nåt liknande "så ska det låta" ha min stickning i handen, katten bredvid mig och slöläsa lite Allers.

För ja, jag har som 21 åring en prenumeration på Allers.
Behöver jag fortsätta?

Sådäraja.

Nu så är inbjudningskorten påväg mot ssab för utskrift, jag slänger ut ett till kort på klänningen för beskådan (läs beundran).
Jag ska flörta lite med svärmoster så att vi kan börja knåpa lite på den, sy dit rodorna, påta på lite pärlor och kolla om det ska bytas snöre.
Jag fick lite panik när det inte gick att öppna inbjudningskorten jag slitit mitt hår med. Idag var vi duktiga och köpte pynt till dom också, så det blir lite pimpat. Så Imorgon kväll kommer det pysslas för fulla muggar.
Nu Måste jag ta tag i städningen, imorgon blir det Värmland hela dagen och på onsdag förmiddag kommer Maria hit, och det kan inte se ut såhär då!
Något som jag är på rosa moln över är att vi har sålt motorcykeln, så vi sänkte vårat topplån med 40 000 idag ungefär, lite mer till och med. Dessutom ska vi köpa en cross, en ny motorcykel och dessutom är det pengar undansatta nu.
Det låter skrytit, och det är det också. Fasikens jäklar så skönt det känns!
Så, nu en sista koll på Fb och sen ipoden i och dammsugaren i näven. Jag har ju redan gjort toan, så det värsta är över.
Pepp Pepp Pepp!

Äntligen hemma!

Ah, visst, det är härligt att vara utomlands i solen, 30 grader varmt, en pool och trevligt sällskap.
MEN, det slår inte att komma hem till min familj. Gosh, I Love Hemma.

RSS 2.0