Guds Dotter, Lisa

Lisa Chen, en tjej jag inte direkt känner. Men, hennes pappa är gud. Jag lovar er, jag är helt säker. Jag vet inte vad han heter. Men han har Kinan här hemma i Säter. Dom var i Hedemora förut men flyttade restaurangen till Säter, och det tackar vi och bockar för.
Deras mat is to die for. På allvar. Även dom dagar då jag int eär så hungrig att jag nästan dör, som nu. Utan varje dag.
Jag fattar inte hur Lisa och hennes bror (bröder?) kan vara smala. Själv skulle jag rulla fram om jag hade blivit uppfödd på hans mat. Jag älskar den, kort sagt.
Och nu står 3 härliga lådor och bara väntar på mig och älski-darling, väntar på att bli uppnjutna.
För Lisas pappas mat äts inte bara, den njuts.


Gamla vanor

Jag har en vana i mig sen mamma dog som kommer tillbaka lite då och då. Jag kan inte sova på nätterna. Jag ligger vaken och hetsar upp mig själv över allt och ingenting och mår skitdåligt. Inatt var en sån natt, jag började tänka på bilen som är trasig och aldrig verkar bli hel, det fortsatte i en helspinn till att bli hur Farmor var när jag satt där hennes sista timmar. Om jag hade kunnat göra något mer för henne, ochsåvidare ochsåvidare.
Så klockan 6 imorse gav jag upp och gick ner till soffan istället, då visste jag att jag skulle vakna, om jag somnat, när Rickard gick upp.
Det tog ungefär 3 sekunder innan Ingvar och Lm var nere och låg hos mig, tokhundar!
Så mellan 7 och 8 någon gång somnade jag och vaknade nu klockan 10 av att Rickard kom ner.
Det är som det är.
Synd att det vart just idag bara, eftersom det är syjunta ikväll och jag ska på arbetsintervju innan de. Får gå på kaffe idag, se hur fräsch man är ikväll, haha tur jag inte ska längre än till Säter som längst.


Gammalt Skvaller

Jag såg på löpet idag att Ricky Martin outat att han är bög. Är det någon på denna lilla planet som trott nåt annat? NÅGON?! Nej, jag ser inga händer som viftar febrilt, klart en kille som juckar bättre än en hund och får alla av kvinnligt kön mellan 10 och 100 år att dräggla är bög. Det handar om livets jäklighet.
Vi har rivit tapeter idag, så himla duktiga är vi. det blir så bra, ett par hinkar spackel och ett lager tapet så kommer huset bli som nytt!
Jag ahr gjort många saker jag har ångrat i mitt liv, men aldrig någonsin har jag ångrat att vi köpte huset, här vill jag bo tills jag dör! Gudars vad jag trivs, det är helt underbart! Lagom stort, lagom gård, underbar planlösning och alldeles lagom skick så att man kan pula lite här och där utan att behöva göra om överallt.
Men vi har såklart lite projekt, förutom grunden som ska grävas om nu om nån månad så ska vi göra en grovingång genom garaget, där alla jobbarkläder, stövlar, kängor och annat lort ska hänga. Bredvid den ska vi göra en sopsortering, för papper och glas och sånt, källsortering kallas de va? Snickra ihop ett system med lådor och lite så. Sen ska vi bygga en kallfarstu så att man kan öppna dörren utan att komma rätt in i huset, en altan äver hela baksidan och en gång fram till kallfarstun. Sen blir det soldäck ovanpå garaget. Allt det här låter skitdyrt, det vet jag med, och vi kommer absolut inte ha råd med allt på en gång, speciellt eftersom det ska bytas tak och kök också. Men som grunden har vi fått, i princip hela i bröllopspresent, vi har Folke som har grävmaskin, kompisar som är rörmokare, målare, mattläggare, takläggare.. Ja vi har kort sagt ganska mycket folk som kan hjälpa till och ledsaga oss utan att det behöver kosta miljarders, plus att Rickard är faktiskt jäkligt händig och duktig. Att jag är utbildad möbelsnickare hjälper kanske till lite grann, lite grundkunskaper har jag nog skrapat ihop. Som trappan jag vill renovera kan jag nog göra själv, plus att jag alltid kan höra av mig till några gamlingar man känner och få hjälp.
Nej nu ska jag pussa på min man som ligger och sover i soffan efter 2 hårda förmiddagsskift. Själv vaknade jag 13.20 idag, haha märks kanske att jag inte kan sova på nätterna igen.


Analklåda

Finns det någon sämre, mer pinsam reklam än den? Ja kanske dom för tamponger och bindor med den blåa sörjan dom häller upp.
Det är inte analklådan jag tycker är pinsam, det är ju att det är så sjukt dålig reklam bara, jag skäms över att dom visar den ens en gång! UschanPuschan!
Förra inlägget vart lite myctiskt och fult såg jag nu, som vanligt lyckades Rickard ringa precis när uag börjat skriva så jag kom helt av mig och glömde bort den röda tråden.
Men, det får ni väl leva med. Jag ska skicka in lite kort från när vi var hos Folke idag tänkte jag också. Jag ahr ju inte ett foto på nya datorn än!


Spenderar byxorna skulle kanske på?

Jag skulle vilja spendera lite pengar och har kommit på saker jag verkligen behöver. Ett par snygga jeans och en ny sport bh, det är så bra för min rygg. Jag har ju ganska stora tuttar så det är rätt lätt att få problem med ryggen som redan är ganska dålig för mig.
Sen ska vi köpa några nya filmer och en ny säng. Men det blir väl inte den här månaden, eller filmerna ska jag beställa nu. Men resten ska sparas lite till.Give it up

Nu har mina stackars lösnagalr gett upp. Dags att fixa en ny tid, jag blir så matt att både löshår, lösnaglar och allting tjejigt och vackert aldrig håller på mig! Fast jag kanske inte lever rätt liv för att det ska fungera med långa naglar att vara rädd om. Hämta ved i högklackat är väl kanske inte det bästa. Men det är så tråkigt! Jag vill ju så gärna vara fin för Rickard, men jag vill ju samtidigt kunna göra allt. Som idag tror jag dödsstöten för naglarna var när jag drog ner tapeter med ånga, dom kanske inte klarar 100 gradigt vatten på dom liksom.
Jag behöver i alla fall en uppfräschning, både med hår och naglar, tror jag ska ta och boka tid för båda två, den här månaden fick jag ju en bra lön, även om nästa inte alls kommer se lika ut så kanske man ska unna sig de när jag väl har "egna" pengar. Med delad ekonomi räknas det väl egentligen inte som egna pengar. Men när det är massa plus kvar efter räkningarna är jag ju glad ändå.
Och nu börjar jag peppa för grävningen runt huset, ska bli underbart att få det gjort!
Nu ska jag nog stänga ner morden i midsomer för idag och gå upp till min mans varma famn istället. Det är så underbart att bara ligga och bli omhållen! Och MiM finns ju på webb-tv och jag tror jag ahr de här avsnittet på dvd iallafall.


Dom ska veta sin plats

Rickard är i pannrummet och gör eld, sen är det raka spåret upp i sängen, jag är sjukt trött. Och han håller gladeligen med. Han vet sin plats, haha.
Vi har nyss kommit hem från Grapenberg, stugplanerna är på hög nivå och vi har antagligen hittat en bit mark nu.
Med lite hjälp från brorsan så har vi snart en stuga där uppe på berget, så jäkla härligt!
Nej, nu kom han upp från pannrummet så jag lär väl kasta mig i säng så han blir glad det lilla livet, höhö.


Så ska det låta!

Vilket program, åh vad det är bra! Det innehåller allt jag tycker om, musik, roliga människor och jag kan dessutom sjunga med. Så himla bra helt enkelt!
Idag ska vi ta och göra oss i ordning snart, sen ska vi åka mot Garpenberg, jag hoppas att vi kan åka förbi Familjen Lindeberg innan Garpen. Jag saknar dom massor!
Inatt har jag sovit 12 timmar, och gissa om det var behövligt! Jag har bara vaknat en gång inatt och hostat, så underbart.
Undrar om det märks att jag börjat se livet från en liten ljusare sida.
Nu ska jag hylla Håkan, han ahr fixat en gammal radio åt mig, utan att jag ens frågat om en! Han ahr en jättefin hemma som jag har sagt är så fin, nu har han hittat en till, och ringde Rickard och hörde om vi ville ha den.
Fasen vad mycket rara, gulliga och underbara människor vi känner!


Hallå?!

Igår, då mådde jag rätt bra, men inatt har jag hostat hela natten! Klockan 7 imorse så somnade jag, bara för att vakna vid 9 igen.
Uschanpuschan!
Idags ska vi åka till Garpen och vara lite trevliga. Sen blir det väl en tidig kväll kan jag gissa på.
Nej, nu orkar jag inte bry mig om de här nå mer.


Sinners Tale

Jag pratar väldigt mycket, det vet jag. Jag talar mycket om mycket. Men, det är till 99% bara yta. De flesta tror att dom vet allting om mig, hur jag mår, vad jag känner och tycker och vill. Jag tror att det är därför det är så lätt för människor att tro att jag talar brevid mun och att jag inte är att lita på. Och det är upp till alla att göra som dom vill med. Det som gör mig ledsen är att människor inte litar på vad jag säger, utan mer vad dom hör av andra. det här är något som hänt mig genom hela mitt liv. I grund och botten är det säkert för att jag, som sagt, pratar väldigt mycket. Men jag talar inte om allt med alla, som de flesta tror, utan jag håller det mesta för mig själv. För det är mest bekvämt. Jag vill inte att någon, absolut ingen alls, ska veta hur jag mår och tycker om saker EGENTLIGEN. Jag ger människor en bild av mig, sen får dom tycka som dom vill, den bilden speglar en del. Den andra delen är det bara jag som ser. Det har jag valt alldeles själv för att jag vill ha det så. Jag litar inte på människor, och det vet jag inte om jag trivs så himla bra med, så det jobbar jag med. Jag försöker visa min andra sida också. Men jag låter helst bli.
Det jag egentligen ville bekänna just nu är att jag kanske är mera ytlig än vad jag själv tror, det måste jag ju vara eftersom jag bara visar en sida och gömmer en annan. Är det inte det som är ytlighet? Det jag gör som är fel är kanske att jag inte gömmer mig bakom smink och kläder, utan jag gömmer mig bakom en pratig, glättig och konstig personlighet, jag är lite som en dålig reseledare påväg genom min egen resa genom livet.
Kom ihåg, 99% är yta, och 1% är Isa.
Vilken sida vill du se?


I nattens dimma

Så vaknade jag bara och hostade en gång, så himla härligt!
Idag är det våffeldagen, så vi ska till Aspeboda och äta våfflor, mysigt som rackarns! Ska bli kul och se hur många vi blir, haha, brukar ju kunna bli fullt i den där enorma våningen hon bor i kära M.
Lillemor har sovit hos faster Elin inatt, fastr Elin är så praktisk, hon tar alldeles lagom med plats tycker nog Lm eftersom Elin har ont i hela kroppen idag. Hon kan hon våran Lm.
Nej nu ska jag kolla klart på ansiktsboken och sen pilla naveln.


Va är det här?

Alltså, jag blir så matt! Ska allting krångla och vara besvärligt med mig? Bara svärligt hela tiden, men imorrn ska det bli en bra dag. Det har jag bokat och bestämt.
Jag har haft en fantastiskt bra dag idag, men jag är helt slut, märks ganska väl att jag inte är frisk än. Orkar ingenting.
På Fredag åker antagligen Rickard upp till Kramfors med Elin och Janne, då blir jag själv nån dag. Helt ovant, men det är så himla roligt att han umgås med sin syster och pappa själva, utan alla respektive. Men få se hur det blir.
Nu sitter vi allihopa här hemma med varsin dator och nördar oss. Vi kan vi.
Men om man skulle ta och pussa lite på mannen och förbereda för imorrn kanske?
Ja, så får det nog bli.


Sömnlös

Inatt har jag inte sovit många minuter. Jag har hostat, och hostat, och hostat. Riktiga attacker så jag nästan kräkts. Och jag ringde självklart vårdcentralen och dom berättade att det är massor av virus som går nu, så det finns inget att göra. Blir jag inte bättre den här veckan, så ska jag åka in, eller om jag blir ännu sämre.
När Rickard kom hem imorse visade han varför det är honom jag gift mig med, han va ute med hundarna och sen gjorde han honungsvatten åt mig, som han självklart kom upp till sängen med och satt och kollade så jag fick i mig allt. Sen klappade han lite på mig, la sig bredvid mig, höll om mig och sa "Jag älskar dig". Sen sov han som en stock. Hur bra som helst, jag vill också sova lite mera. Men jag bara tokhostar så fort jag lägger mig ner. Får försöka sova sittandes inatt, och ta en dusch så jag blir lite fröschare. Det behövs också. Speciellt eftrsom Elin kommer imorgon, det ska bli så himla roligt!


Skatteåterbäring!

NyfikenIenStrut jag kunde självklart inte låta bli att kolla hur det stog till med deklarationen för mig. Och döm om min förvåning när jag ska få tillbaka massa pengar, redan innan alla resor! Och då jag har jobbat ganska mycket i år utanför komunen så borde det bli stålars på kontot! Jag vart så sjukt nyfiken att jag nästan laddade hem bankid åt Rickard med och kollade, men han kan få sin glada överraskning själv. För får jag tillbaka på skatten så får han ännu mer. Åh vad jag blev glad! Precis vad jag behövde i dessa sjukdomsdagar!
Nu hoppas jag bara att jag får sommarjobbet jag sökt, eller iallafall lite mer timmar på dom andra ställena. Då ordnar sig livet till det perfekta.
Jag lever en dröm, varje dag. hur jäkla sjuk jag än är. Och det är jag tacksam för.
Imorrn bitt, vårdcentralen. Nu, sängen.


Medicinbilen

Min Rickard, han är bara för bra ibland han. Jag har hostat hela natten, han har hållt om mig och tröstat, i sömnen. När vi väl paltar oss upp och jag ringt till vårdcentralen (som ska ringa upp klockan 2) så går ahn  ut och skottar snö för att sen åka till affären och handla medicin. Hostmedicinen är slutsåld, men han får tag på några tabletter istället, jag hoppas dom funkar lika bra. Och strepsil, jag älskar strepsil. Speciellt idag. Speciellt den här veckan. Det ju verkligen kalasfint väder idag, så jag hoppas jag får lite ork och kan gå ut en sväng sen idag. Jag har missta en arbetsintervju idag för ett extrajobb, trodde jag skulle palla med, men så vart icke fallet. Men jag ska ringa Birgitta bara jag är på bättringsvägen så får jag komma dit då istället. Så himla gullig kvinna!
Nu ska jag vila tills min Rickarden kommer in igen, sen ska vi försöka äta lite bacon och makaroner, så himla gott!
Måste bara tillägga att jag tror att jag skulle behöva en liten liten hundvalp, och ja, jag kollar på djurprogram på tvn. Haha, otippat som tusan.


Farmville

Farmville måste vara den största drogen efetr Kokain, alla är helt beroende av det. Jag blir så matt. Jag ska alldeles strax fixa laxpaket i ugnen till min man som kommer hem om en timme. Gud vad jag tycker om honom. Men nu orkar jag inte ens skriva mer, fy rackarns vad dålig jag är.


Söndags Tv

Alltså, jag fattar inte varför det inte visas bättre program på Tvn på söndagar. Det är ju den dagen på veckan man verkligen har tid att kolla, även om man inte är som jag är nu, skitsjuk. Nej men då visas det dåliga program med dåliga skådisar och Biggest loser, jag blir inte imponerad.
Nu håller jag på att laga lite soppa och försöka få i mig, sen ska jag sitta här och hålla mig varm tills imorgon då jag ska palta mig till vårdcentralen. För sämre n såhär tänker jag inte bli idag så jag måste åka in akut, jag avskyr akuten. Jag måste ha världens sämsta imunförsvar, jag är alltid sjuk. Jämt och ständigt, och det är inte roligt alls. Speciellt inte när jag bor med Hulken, inget biter på honom. Han blir aldrig sjuk. Orättvist!
Nu kokar vattnet till soppan så jag ska dit och fixa det, jag hoppas hjärtklappningen lägger av lite grann så jag kan stå upp utan att vara yr iallafall.


Pip piiiiip pip

Ungefär så lät det i bröstet på mig när jag gick uppför trappen nyss. Jag måste elda eftersom vi inte har nåt annat uppvärmningssystem och jag fryser och vill duscha ikväll. Tänkte gå ut på en gång och hämta ved, men kände ganska omgående att det inte var någon idé utan en liten gubbvila emellan.
Som riktig tur är så inser min man att jag inte bara klagar utan är riktigt sjuk den här gången så han ska köpa mat med sig hem, pizza. Fy rackarns vad gott! Jag ska ta en jag aldrig ätit förut, en riktigt stark en jäkel, precis som mig, haha.
Jag kollar på tv4 guld, as usual. Så jäkla bra! Just nu är det A team, klockren serie. Jag hoppas dom börjar visa doktor Quinn igen där också. MacGyver har jag hela boxen uppe i skåpet så det behöver inte gå på tv. Trots att det är världens bästa att kolla på.
Nu ska jag ta mig ut i vedbon så att jag får nåt varmvatten snart, jag avskyr att lukta illa!
Sen vill kanske änglarna ut en sväng, stackars Ingvar, Border Collie generna har det inte lätt när jag är sjuk märker jag!


Dag 3

Och jag är ännu sämre, när fasiken ska den här skiten gå över? Det är jobbigt att bara hålla upp huvudet, det är hemskt! Och vi vart bjudna till bror med sambo idag, men det går ju itne när jag är såhär dålig. Och jag sakanr dom en hel massa, hur länge sen som helst vi träffades!
Jag är så bitter, det är fint väder ute och jag är så slut och sjuk att jag inte orkar röra mig.
Men jag vilar och håller mig varm, då måste jag iallafall vara frisk på tisdag när jag ska jobba. Jag blir lappsjuk av det här. Bara sitta rakt upp och ner, inte orka nånting annat. Man kan bli galen för mycket mindre.
Tur att det inte gör mina änglar så mycket att dom får vara inne, Lillemor ligger här brevid mig i soffan och håller mig varm, och Ingvar ligger nog i "sin" soffa i Frans rum.
Mycket möbler låter det som att vi har, och det kan nog stämma om man jämför med många andra.
Du, förresten, jag saknar dig.


Solsidan

Finns det nåt kan muntra upp sjuka små Isor så är det bra humor och lite deckare.
Jag dör vad roligt Solsidan är! Och Miss Marple är alltid lika spännande, dessutom blir det Mord i Sinnet snart. Hur bra som helst.
Maken min käraste kommer snart hem med vad jag lurat honom att handla, då ska vi äta god mad och sen ska jag ligga i hans famn och tycka synd om mig själv. Snart måste jag nog tvinga i mig lite mer honungsvatten, det är så jäkla vidrigt, men det är det enda som fungerar mot den här jädrans halsen.
Jag fick dessutom världens kalla fötter, alltså nu när jag vet att jag antagligen kan bli gravis, så vet jag inte om jag fortfarande vill. Tänk om jag inte skulle klara av det? Tänk om jag skulle bli världens sämsta mamma? Och tänk om nåt skulle hända? Mm, inte lätt att vara våg och velig inte. Men det blir nog bra, allt blir bra.


Dag 2

Jag var helt säker på att jag skulle vara bra udag eftersom jag va så jäklarns dålig igår. Men ack så jag bedrog mig.
Hela natten låg jag och bara försökte andas, det pep i bröstet och det gör fortfarande ruggigt ont bara jag försöker andas. Det är förjäkligt hur jag mår.
UschanPuschan i lingonskogen och Fy dåne!
Jag hittade ett nytvättat täcke i källare, så nu sitter jag under det och ser på tv4 guld. Sen ska jag spela sims bara allt blivit uppdaterat, sen är det bara på alvedonen igen. Jag ska lura min man att köpa fler när han åker från jobbet, och creme fraiché. Tänkte äta kyckling curry ikväll. Om jag kan stå upp vill säga.
Jag vill ha nån som pysslar om mig och klappar mig på pannan och servar mig med vatten och alvedon. Frivillig? Någon?


Härligt värre!

Ja är det inte för underbart att vara riktigt förkyld? Sådär så att halsen känns som taggtråd, huvudet dunkar, kroppen värker och du låter som en stenkross. Kan man önska sig så mycket mer?
Usch och tvi för den lede! Tur att min man har köpit godis åt mig så jag kan tycka synd om mig själv ordentligt!


Syjuntedag!

Idag är det onsdag och syjuntedag, det ska bli så roligt! Trots att jag är lite sjuk och sliten så kommer det bli kanonkul! Jag hoppas att det kommer mycket folk och fikar med oss och ser hur roligt det är att arbeta med händerna! För kreativitetens skull är det nog det bästa jag vet, jag kan komma på egna idéer och skapa nåt åt mig själv som jag har användning för.
Ja, sticka och annat handarbete är verkligen min grej!
Jag ska göra klart Jess halsduk idag, sen ska jag ta tag i Idas benvärmare så dom blir bättre, dom vart lite för tajta så jag ska göra om dom. Maddes mössa är ju redan klar så den ska bli levererad idag.
Så om det är nåt ni vill ha gjort, kom förbi eller säger till så ordnar vi det ska ni se.
Jobbet igår gick iallafall bra, trots att jag hade ont i huvudet och halsen redan när jag kom. Sen kanske Goodhalms fastigheter skulle fundera på att installera lite bättre värme i deras kåkar.
 Jag fick nästan köldskador inatt! 
Nu när det börjar bli finare väder ute ska jag också ta tag i och bygga en kaninbur, så jag äntligen får min lilla lurvtuss jag blivit lovad, och vänja av Edith med att vara innekatt.
Jag måste också ge en eloge till Tv4 som börjat sända Hem till Gården på webb-tv. Världens bästa!


Handlingsdag!

Idag så ska vi handla, och städa, men handla känns roligast! Jag ska få köpa min nya dator, Jihoo! Och min man ska antagligen sälja sin skruttvolvo, så jäkla nöjd känner jag mig. Att jag dessutom fick sova ut ordentligt idag och min man har skött allt här hemma gjorde mig lite extrakär faktiskt.
Oh, jag ska dessutom på ett möte om ett till jobb också förresten, shit vad kul!
Lillemor ligger framför skänken i vardagsrummet och solar, haha hon har nyss kommit in men det gör ingen skillnad för henne, hon kanske tror att hon blir brun av det och får vara med på utställningar, vad vet jag?
Det är så jäklarns härligt att vakna såna här dagar, då allting känns bra, trots att jag hade världens ångest mardröm inatt. UschanPuschan alltså! Högstadiet och alla känslor tillbaka igen, usch, där vill jag inte vara!
Nu ska jag nog skicka i spotify och dra ett tag med damsugaren och torka lite golv.
När jag ändå är glad kanske det är likabra!


Fullt Schema

Ja, idag är det då fullt upp hela dagen, i love it!
Nu ska jag ner och göra en eld så min man kan duscha när han kommer upp, sen ska jag räjsa upp till Falun, ta ut lite stålars och in till Mia och fixa naglarna. Dom kommer bli lika snygga som vanligt, hon är så sjukt duktig, utbildad och dessutom inte särskilt dyr. Sen hem, kasta mig igenom en dusch, klä på mg nåt snyggt och fixa håret lite. Sen är det bara att kasta sig till Garpenberg där jag tänkte hinna bråka lite på lillebror, krama om Kent, hälsa på Jossan och sen ut till Pether som fyller 50 år idag! Han börjar bli gammal, pappabjörn. Och nej, det är inte min pappa, egentligen, han tycker mest att han är det. Ochd et får han gärna göra. Jag tycker massa om dom där ute i Bensåsen. Måste vara för att det ligger så nära Jälken, där jag växt upp och hjärtat finns fortfarande.
Nej, ner och elda lite kanske.
Hörs!


Humpedum

Japp, vart en ganska lugn dag efter jobbet. Och det var nog tur de, vilket skift! Jag ahr nog blivit lite allergisk mot hästar, har kliat och svidit i ögonen hela dagen och jag vart snuvig där ute. Herremingud, som Frans farmor skulle sagt. Det vart dessutom inte att fixa naglarna idag heller, Mia var tvungen att gå på nåt möte. Så jag ska dit imorrn klockan 11, och då kommer jag gå därifrån med de snyggaste naglarna ever.
Hon är så jädrans bra och duktig den kvinnan! Nu ska jag dessutom ta mig i kragen och göra det mer regelbundet.
Jag ringde även till mormorna idag, Ricakrds för att se så hon mår bra och min för att hon fyller år. Grattis grattis!
Nu ska jag bara kolla på Criminal Minds, sen ska jag kasta mig igenom duschen och upp i sängen till nästa box med mordkommisionen, och ja, jag älskar deckare och polisserier. Det är alltid bra.
Nåt jag däremot skulle vägra se är färjan Håkan, han är ful som stryk och verkar dummare än tåget. Förnedringstv på hög nivå. Horatio Cane däremot, där har ni en heting som itne går va för hackor! Shit pommes alltså, han med en klick smör på!


Magklumpen

Idag släppte den äntligen, all ångest, all förväntan och all oro bara försvann.
Det är inget som är fel, R fungerar som han ska, jag fungerar som jag ska. Och lyckan är nästan total. Vi har haft otur, vi har inte lika lätt som många andra par. Men det är inget som är fel. Mina värden var som dom ska, jag har bara nåt i blodet som ser ut som prolaktin på tester, men det är inte prolkatin. Jag har ingen tumör i hypofysen. Jag är så lättad och lycklig!
Nu ska det "bara" till 2 tester mer den här månaden, sen så ska vi vänta och räkna igen.
Allting kommer ordna sig, det gör det alltid.
Mirakel kan ta tid.
Och hoppet är framförallt tillbaka, det är nog det viktigaste.
Nu ska jag kolla så att alla dörrar är ordentligt låsta, sen ska jag ta och gå upp till sängen och se på Mordkommisionen, piketbussen åkte förbi tidigare, och det har bara hänt förut när en från Säters rymt, så jag blir lite nervös när jag är själv hemma.
Dessutom ringde det en människa som vill att jag ska komma och jobba lite. Och jag har vart på syjuntan jag styrt. Det är så jäkla roligt och givande att handarbeta, har ni inte testat, så kom till Säter till oss på Onsdagar så visar vi och ni kan testa, jag lovar att ni kommer fastna. Det är så himla roligt!
Nej, gå och lägga sig så man orkar jobba imorgon, känns drygt att klockan ringer alldeles strax igen. Men det blri roligt den 25, jag tröstar mig med det.


Ont!

Klumpedumpe jag hade lite otur igår när jag skulle gå till bilen. Gjorde en Kalle Anka vurpa och föll pladask på röven och ryggen. Huvet snurrade ett varv, tänderna nästan flög ur käften och tårarna kom. Jag trodde jag skulle dö, och kastade mig upp på benen innan jag märkte hur ont jag hade. Jäklar i min lilla låda alltså! Fruktansvärt, så idag kan jag självklart knappt stå på benen, fär att få sova svepte jag 2 alvedon, jag som knappt tar en halv annars. Och idag har jag setat här i soffan under ett täcke och tyckt synd om mig själv, självklart vart jag rastlös och gick och plockade i och ur diskmaskinen, då small det till i ryggen och nu sitter jag här igen. Det blir då inga avancerade rörelser mer idag. Herregud vad ont jag har! Och imorrn ska jag vara pigg och glad och respektabel, lycka till säger jag bara.
Nu ska jag tända lampan och kolla så att mitt sims fungerar som det ska, annars kommer jag vara tvungen att skicka i kent skivan.


Ledighet!

Vilket underbart och vackert ord!
Jag har jobbat precis hela veckan, förra alltså, så jag är lite mör idag.
Men jag ska nog åka till Arkhyttan och dricka lite te och kolla på Barbies bara för att få komma lite hemifrån.
Orkar inte städa idag, och jag orkar verkligen inte kolla på skiten som ligger överallt.
Hår upp till knäna, och det är INTE mitt!
Jag börjar dessutom bli sjukt nervös nu, på Onsdag kommer ju "domen" och jag vet antagligen redan hur den kommer lyda. Men jag har en liten liten liten strimma hopp kvar. Och hoppet är det sista som sviker!
Så allt kommer gå så bra, så bra. Jag vet det, på nåt vis. Det är som jag hörde på nåt av dom här klämkäcka Amerikanska programmen om familjer som haft det svårt med stormar, våldtäkter, dödsfall, arbetslöshet eller vad dom nu klagar på i tv sa : God only gives you as much as you can handle.
Det stämmer nog ganska bra, men jag skulle vilja ha min räkmacka iallafall jag!


Isa i Backa

Har fortfarande en mage som inte alls fungerar som den ska. Men idag har jag kunnat äta iaf, pastasallad, det skulle jag kunna leva på! Helt fantastiskt gott!
På fredag går jag min sista dag på Enbacka, iallafall efter schema, så då ska jag bara vara assistent igen. Så på lördag morgon går jag på ett dygn, Det kommer bli kanon! Jag hoppas bara att jag får några fler timmar, annars måste jag hitta mig ett nytt/till jobb.
Jag börjar dessutom bli sjukt nervös, så mitt humör är inte å topp direkt. Den 10 är så himla snart, och från början kändes det som en evighet dit, och nu är det bara en vecka och några ynka-pynka dagar. Det kommer bli fantastiskt roligt/svårt/tufft/spännade men framförallt intressant.
Men det är så svårt att hantera tycker jag, hela situationn känns lite absurd. Hela mitt liv kommer kanske förändras, och jag vet liksom inte riktigt hur jag ställer mig. Är det till det bra, så blir jag självklart överlycklig, men är det som jag tror och som det verkar känns det lite kämpigt. Och jag väntar fortfarande på min räkmacka, som jag skulle vilja glida runt på. Ett litet tag skulle räcka.
Men först och främst skulle jag vilja få en mage som kan äta och inte mår illa och gör ont. Skickar nån in de till tomten åt mig tack?


RSS 2.0