Pannkaka

Ja, ibland blir allt bara pannkaka, men med en man lika bra som min så ordnar de sig.

Oh!

NU så är kusinerna påväg hit vecka 8. Då blir de en fullspäckad vecka antagligen.
Hahah jag sitter och övar på min namnteckning så att den ska vara perfekt i sommar, det kommer inte dröja länge innan jag råkar skriva "ewert" istället för "petterson" på nåt viktigt papper. Men de bjuder jag på!
Idag ska jag och ipoden ha en rejäl dejt, när den är med så vankas det städning eller annan aktivitet som jag oftast tycker är dödande tråkigt. Jag trivs och mår bra när de är städat, men själva städnningen dödar min själ ibland känns de som. BLÄ.
Men vad gör man inte för att få sitt hjärta att vara glad?
Äh, roger över som d å c sa en gång.

Gissa vad?

Nu är klänningen inköpt! Woho! Dessutom så har den jag köpte den av aldrig sålt någon av den modellen i sverige förut, bara i spanien och i lite andra länder. Så jag borde vara ganska ensam om den:) Yes yes yes!
Så nu ska vi fira med en brakmiddag bestående av nudlar.
Tack för idag Anna:)

Oh Gosh!

Imrogon blir de rättvik, fick tag på en dam som säljer klännigar tokbilligt, hon är återförsäljare åt hur många ställen som helst och säljer till mig direkt från "fabriken" utan mellanhänder, eftersom hon är mellanhanden! Så jag hoppas den är fin:)
Tant anna ska med mig dit, vi talde nyss på msn men hon dumpade mig för att henned man ville ha ner henne i badkaret. Bli utnyttjad för sin kropp sådär, USCH säger jag bara så skulle jag aldrig göra!
Haah troligt, eller hur?
Men innan hon lämnade mig ensam och övergiven så hittade jag en sååå fin frisyr. den här
http://www.frilla.se/?level=picture&id=2672
Gudars skymning, hoppas att den int eär översvår att göra, för i såfall blir de den. Wihoo.
Nu är de på g.
Jag måste gå och lägga mig alldelens snart, men jag vill inte. Men dagen kommer börja 06.30 imrogon och inte sluta förrens många timmar senare. Madde kommer hit halv 8, åker igen halv 10, då ska jag till hedemora, ligga med Anna, eller dricka upp all hennes saft, inte bestämt mig än, sen ska jag släpa med det lilla åbäket hem till mig och sen upp till rättvik halv 4 för att prova klänning.
Pju, vilken dag.
Det går kanon.

Hubbe bubbe

Hubbe måste till veterinären, han har antagligen varit ute och slagits så han är varig i hela ansiktet och svullen som sjutton! Uschaimej. För er som inte vet är Hubbe våran katt, den tredje.
Jag drömde värsta drömmen inatt, drömde att vi skulle gifta oss precis då, i garpenbergs centrum för de var någon stor mässa där, en loppis mässa dessutom. Rickard sa nej på "Frågan" och sen så va de som vanligt att en massa mördare skulle ha tag på mig.
Jag kan drömma jag!

AHH!

Jag hatar tidiga morgnar, verkligen hatar... Att jag dessutom bara sovit 2 timmar gör kanske sitt till, men va fan, jag ska kanske ut och äta ikväll:) Jihoo! Ut med hundarna, åka jobbet NU!

Bokning!

Nu är kyrkan bokad och klar! Dessutom har vi sån himla tur att prästen som egentligen har semester då ville ställa upp och viga oss ändå! Jag vart så himla glad!
Checklistan blir mindre och mindre och har jag tur så kommer jag kanske kunna vara ganska lugn sista månaden istället för att gå på i 1000 varv per minut och stressa.
Det fixar sig alltid.
Egentligen hade jag velat ut till Jelken och åkt skridskor med Lindebergarna idag, men jag är lite sjuk, Rickard är vråldålig och det skulle behövas plockas lite med tvätten här hemma.
Sen göra låda tills imorgon. Ja, lite skryt kan jag få plats med, antagligen ska jag ut och äta med jobbet imorgon, på Broken Dreams. Har aldrig vart där förut, men härt att de är bra och dessutom GRATIS! Eller, jag får ju betalt dessutom. Mohaha. Ibland lever livet lite bättre än andra gånger!

Sådärja

Nu tror jag faktiskt att bloggen börjar bli fin, jag har donat helt själv, ibland blir jag stolt över mig själv!
Det är himla roligt att folk redan nu kommenterar och är glada för våran skull, tack så mycket!
Curre, du skulle säkerligen passa kanon i en rosa klänning, sålänge den är ordentligt tajt så blir de kanon:)
Hahahahahaahahahaha! Förresten, jag är så himla rolig, jag är storasyster åt Jake i 2 åenhalv män!

Ostkrok och tonfisk

Jag har nyss ätit lyxlunch, tonfik och ris med dressing, det var inte illa pinkat av mig!
Jag tog en sovmorgon idag, det var så himla skönt att sova ut riktigt ordentligt, särskilt eftersom att jag inte kommer kunna göra de i helgen då jag jobbar fredag och söndag. Lönen kommer in på fredag, fantastiskt skön känsla att veta att jag kan ta och köpa papper till inbjudningskorten och sen kolla på ringen jag vill ha. Imorgon ska jag boka kyrkan.
Min blivande man sover som en ostkrok! Inatt somnade han långt före mig, hundarna låg längst ut på andra kanten och ändå, så får jag ungefär en decimeter av dubbelsängen att sova på. Mycket irriterad, tillslut böt jag sida, men vad händer? Jo, självklart så kommer han väl ditåt istället. Visst det är mysigt, men jag vill sova!
Men, jag älskar honom minst lika mycket idag ändå.


Klart!

Nu är inbjudningskorten klara:) Yihaa!

Bror, lillebror och storebror

Nu ska vi ut och åka skridskor med folke och frans och melea, det ska bli himla roligt. Kokar nudlar nu för att få nåt i oss, skitkent hade ingen korv hemma jag kunde stjäla och folke är ju "ungkarl" så då har ju han inge mat hemma han heller.
Jag ringde mormor och jonas igår och berättade om bröllopet, jonas nästan grät och morfar var helt tyst.
Dom tror att jag ljuger dom flesta,det är roligt:)
Äh, laga mat spoöa frans som smackar!

Svärmor

Jag sitter hos svärmor och väntar på mat. Sitter ocg googlar lite för att hitta några bra mallar till inbjudningskorten så att det kan bli klart.
Dagens stora problem är att bestämma vilka som ska vara tärnor. Gudars, jag ska ju ha 2 stycken, men har ingen aning omvem mer än madde!!!
Jag vill inte göra någon besviken heller..
men det är min dag och jag bestämmer!

Nu är de på gång!

Jag har hittat min drömklänning idag, den är helt underbar, förutom om man kollar på prislappen, men det ska nog ordna sig med det med. Jag fattar fortfarande inte att det här kommer hända, jag skickar sms till Madde 7 gånger om dagen för att jag får ångest att Rickard kommer att lämna mig vid altaret. Det var ju meningen att vi skulle vänta ett år till så att jag fick förbereda mig mentalt. Men nu så är alla gamlingar i släkten sämre så nu ska det slås på stort så att dom får se oss bli äkta makar. Jag hoppas att jag snart kommer kunna sova igen, jag är som att jag skulle käkat uppiggande!
Kan inte sova och planerar och planerar. helt vansinnigt!
Jag mejlade prästen nyss, och ska ringa honom imorgon, jag tror han har gått i pension, men hoppas att han kan ställa upp ändå.
Allt är på g, och jag har inte riktigt förstått det än.
Men nästa gång jag fyller år kommer jag göra de som en Ewert!

Det kan ta tid.

Jag talade nyss med barnmorskan om att vi inte lyckats bli gravida,hon sa att det kan ta tid för vissa och att det inte var någon fara. Jag skulle inte vara orolig, så jag hoppas att jag lägger oron på hyllan, slutar vara rädd och får det jag vill ha mest av allt.
En alldelens egen lite bebis att älska och ta hand om!
Vi har redan planerat barnrummet, namnen är klara, det är ju bara du som fattas lilla underbaring!
men du kommer, det är jag säker på!

Det här är första inlägget på min nya blogg, min blogg om längtan till ett barn.
Ett barn som kommer komma.
Om bröllopet som snart kommer ske och om att vara kär i den bästa R som finns.

RSS 2.0