Ja, vissa gånger har jag ingen aning om va...

Ja, vissa gånger har jag ingen aning om va jag ska tycka, tänka eller säga. Så jag är tyst. Robert Gustafsson får vara min värd för kvällen.


Till slut

Till slut så är vi äntligen inne i näst sista dagen på den här månaden. Om 2 dagar är det Oktober, årets hittills bästa månad.
Jag är så fylld av känslor, så mycket av allting att jag inte vet hur jag tycker egentligen.
Som tur är så har jag såna underbara vänner och en sån underbar familj som gör allting så mycket lättare för mig. Som igår, då kom Erika, bara förbi sådär härligt med sina sötflickor som får mitt hjärta att bulta lite extra.
Dom är bara för underbara, hela familjen!
Då hade jag att göra hela eftermiddagen, mycket skönt. Och ikväll ska vi och fira Curre och sen ska jag på en mycket efterlängtad tjejkväll med mina brudar <3 !
Jag har verkligen världens bästa liv, bara en sak till, sen kommer jag inte önska mig nåt mer. Jag sjunger lite på Caroline af Ugglas och tänker vidare idag.
Snälla snälla snälla
http://www.youtube.com/watch?v=HE1Vy5lKuzw


10 dagar kvar

Nu så börjar jag bita på naglarna, hetsa upp mic och gå i högvarv.
Det är bara 10 dagar kvar, sen ska jag ta medicin 2 gånger om dagen, nässpray, jag som aldrig använder det annars. Hur ska det gå?
Sen så ska jag börja med sprutorna ett par veckor senare.
Spruta sig själv i magen varje dag känns lite sådär, men jag tröstar mig med att jag inte är diabetiker och att det är nåt som tar slut ganska snart.
Men nu är det bara 10 dagar kvar, sen börjar våran IVF-resa.
Vårat äventyr som vi hoppas bara är början till det största som händer i våra liv.

Idag ska jag bara se på hem till gården och äta lite pasta och pesto och sen ska jag ut och dra ris.
Jag tänkte överraska Rickard tills han kommer hem. Hans tremänning var här och beskar dom häromdagen, så vi har ris över hela gården, och ett väääldigt litet äppelträd nu.
Sen ska jag göra köttfärslimpa och potatis med svampsås tills grabbarna kommer hem.
Jag är nog en liten fjäskfia nu innan jag ska in i klimakteriet, det är nog lika bra det.


Nuså, nu har vi hämtat ut medicinerna. V...

Nuså, nu har vi hämtat ut medicinerna. Vet ni hut mycket pengar vi kostat staten idag? Mahahahahahahahaha, jag kan upplysa er om att högkostnadskortet är den bästa uppfinningen någonsin! För medicin som skulle kosta 11000 kronor betalar vi 1800. Snacka om bra matematik! Det gillas stenhårt! Nu ska vi bara äta, sen hem och skicka grejerna i kylen och duscha och sova, så härligt. Jag ska kolla på dom varje dag fram till den åttonde nu, heeeela dagarna. Jag ska också ge en eloge till Sandra Sjörs, Jims syrra. Hon har hållt på våran spray i 2 veckor istället för 4 dagar. Ren kärlek, ren och skär kärlek!


Nu sitter jag här på hemtjänstparkering...

Nu sitter jag här på hemtjänstparkeringen i Hedemora, egentligen skulle jag vart och ätit frukost nu, men nejdå. Min plånbok har bestämt sig för att parkera arslet i andra bilen. Så den får väl ligga där och skämmas, tur jag har Ida. Hon och respektiven vart säkert överlyckliga av att jag ringde och ville låna pengar en sisådär 10 över 6 en lördag morgon. Hon vart inte ens arg, hon måste verkligen älska mig hon! Jag törs inte riktigt gå in på jobbet än, jag tror att det är larmat... Förresten, nu är det inte alls långt tills den 8 oktober, och för första gången i mitt liv ser jag fram emot den dagen mer än dagen efter! Fy rackarns vad jag är glad! Nu börjar mitt IVF äventyr, mitt och Rickards. Till Rickard vill jag bara säga: tack för att du finns min älskade!


Nu sitter jag här på hemtjänstparkering...

Nu sitter jag här på hemtjänstparkeringen i Hedemora, egentligen skulle jag vart och ätit frukost nu, men nejdå. Min plånbok har bestämt sig för att parkera arslet i andra bilen. Så den får väl ligga där och skämmas, tur jag har Ida. Hon och respektiven vart säkert överlyckliga av att jag ringde och ville låna pengar en sisådär 10 över 6 en lördag morgon. Hon vart inte ens arg, hon måste verkligen älska mig hon! Jag törs inte riktigt gå in på j


Galet, helt galet!

Det är helt galet, nu är vi officiellt i slutet på september, och efter september kommer ALLTID oktober.
Och i oktober, då börjar vi, dagen före min fylleriårdag, då börjar jag spraya, jäklar i min lilla låda så häftigt!
Idag måste vi ta oss till Borlänge tror jag, jäkligt trist att va tvungen att åka upp efter Rickard slutat, så kanske, kanske kan vänta tills imorgon. Men sen måste medecinerna hämtas.
Tack gud för högkostnadskortet!
Vi fick veta av läkaren att vi skulle ta med stora plånboken, vi får ju "bara" betala 1800, sen går ju kortet in. Fan vad bra vi Svenskar har det egentligen!
Utan kortet hade vi fått betala ungefär 8000 kronor, minst, och det är ju bara förspelet för att bli gravid, sen betalar vi alla läkarbesök utanför det, plus alla blodprover, ultraljud och allt som ska till.
Grattis ni som bara viker kalsonger och blir gravida, jag är inte ett dugg avundsjuk, nej nej, inte ALLS!
Men, det är ju tur att vi har den ekonomin som krävs, iochförsig skulle vi väl inte planera det här annars, men iallafall.

Idag gick jag av någon anledning upp 7, drack lite kaffe och började putsa fönster och byta gardiner. Men jag är så förkyld fortfarande så jag orkar ingenting! Jag blir helt slut på en gång! Men ett fönster är klart, piffat och färdigt! Och idag kommer fönstren som ska vara uppe också, massa pengar, men de ska vi tjäna in på värmen inom 5 år har jag räknat ut. Men kändes lite bittert ett tag att vara tvungen att ta lån på alla pengar man betalat tillbaka nästan, men de går de med, vi får ju dessutom en värmepump också, så jag ser det positivt.
Livet är bra ljust och vackert alltså.


Idag ska jag rösta, självklart på mitt ...

Idag ska jag rösta, självklart på mitt folkparti! Igår kom äntligen mensen, så nu vet vi vilket datum jag ska börja med hormonerna. Det känns skrämmande, häftigt och så otroligt roligt och spännande, allt på en gång. Hur ska det sluta? Ja, den som lever får se!


Jippijej!

Första veckan i Oktober börjar jag med Synarelan! Jag är sååå glad och uppspelt!
Helt sjukt!
Sen är det äggplock vecka 45, äntligen, äntligen äntligen!
Dessutom är det våran 4 års dag idag, blir det bättre än så?
Nix pellejox!


Nu så, äntligen är vi påväg till Falu...

Nu så, äntligen är vi påväg till Falun! Nu ska vi få veta hur framtiden blir, vilken dag vi ska börja och hur schemat för hösten ser ut! Jag är så galet, sjukt nervös! Tänk om dom säger att vi inte får börja än på flera månader? Tänk om vi inte ens får börja i år?! Men nu är jag modig och tar och släpar mig dit. Nu är jag modig och tänker positivt! Nu är jag modig


Efter första natten på nya jobbet är ja...

Efter första natten på nya jobbet är jag helt slut. Jag fick bara sova 20 minuter före jag åkte dit och har blivit väckt nu på dagen. Så nu ligger jag i soffan och dåsar få se om livet blir lättare och mindre vingligt. Jag blir alltid så yr när jag är trött. Igår var vi till Kicki och åt lite gott och sorterade garn, jag fick hem massor av halvfärdiga stickningar efter Inga jag ska göra klart, om jag kan vill säga. Annars får jag väl lära mig helt enkelt. Jag väntar på tant röd också, så jag vet när jag får den och kanske kan få ett datum vi ska börja på onsdag när vi är på kliniken. Sjukt spännande. Nu har jag blivit såhär: jag har slutat vara rädd för att det inte ska fungera, jag tänker nästan inte alls på vad som händer om det inte biter, eller om det skulle bli ett missfall. Nu är jag istället rädd för OM det fungerar. Om det biter, och dessutom stannar där, då är jag mamma, Rickard är pappa och vi har ett efterlängtat barn 2012. Vi blir en lite större familj, vi utökar klanen. Och det känns helt, helt galet!


Sådärja, nu så har jag vart hos frissan...

Sådärja, nu så har jag vart hos frissan, fått nackspärr, blivit av med ett jobbpass, bokat synundersökning och sorterat ur 2 skåp hemma. Igår alltså, och lite i förrgår. Så nu är jag fin inför veckorna framöver, livet känns lättare då tycker jag! Nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka på underskningen och kanske kolla ut ett par nya brillor. Ska bli skönt att slippa huvudvärken och att kisa. Jag ska köpa presenten till Hugo också! Bara han kvar av alla kalas på lördag! Nej, nu lär jag ta mig i kragen så jag hinner hem till HTG, haha.


Sådärja, nu så har jag vart hos frissan, f...

Sådärja, nu så har jag vart hos frissan, fått nackspärr, blivit av med ett jobbpass, b


Nu så är vi påväg hem från våran lil...

Nu så är vi påväg hem från våran lilla minisemester i Kramfors. Jäklar vad vi haft det bra! Men det ska bli sjukt skönt att komma hem, hem till katterna och slippa vakta löp-Lillemor och kåt-Oskar. Påväg hem ska vi dessutom till Ikea och barnens hus i Birsta. Vi måste ju hitta presenter till dopet och kalasen på lördag, hur rackarns ska vi hinna med 3 favoritungar på samma dag? Aja, det är ett senare problem. Nu ska jag sjunga med i mina fina nya kläder och beundra världens bästa man, ja idag är han världens bästa, på riktigt! Jag kanske är gladare än vanligt när man får br besked sådär direkt på morgonen!


Nu så är vi påväg hem från v

Nu så är vi påväg hem från v


Tretton dagar kvar nu, gissa om jag är gl...

Tretton dagar kvar nu, gissa om jag är glad att det år mycket att göra tills dess? Gissa om jag är lycklig? Och gissa om jag har insett att efter de kommer det vara en hel massa ny väntan igen? Först kommer jag säkert bli framflyttad så jag får börja med hormonerna först till jul, om jag ens får börja, sen kommer jag säkert få spraya i ett halvår och spruta ett år! Neeeej fy på mig, och förlåt Theresa! Jag vet ju vad vi sagt! Nu ska vi jävlarimig tänka positivt och hoppas här! Det ska fungera, och det på en gång! Nu så ska jag se livet på hoppets sida. Och jäklar vad jag är modig under tiden! Du är en källa för inspiration, starka, snygga kvinna! <3


Peppe mig! Stötta mig! Säg att allt kommer...

Peppe mig! Stötta mig! Säg att allt kommer gå vägen! Snälla!


RSS 2.0