Bitterfitta.

ja, efter en sån underbar dag som de va igår så självklart måste de vara en riktig riksmongo dag idag. Blä för allt.
Speciellt att vara hungrig. Det enda plusset just nu är att jag tror att Folke och Getis kommer snart. Och dom saknar jag som sjuttom.
Mi lavv Jo

Spenderarbyxorna på

Igår var min man på sitt generösaste humör, någonsin.
Vi va på Kuooan för att han skulle lämna in sin klocka som inte funkar, där fick vi vänta i 3 timmar. Under den tiden så köpte vi en tunika åt mig, jag tog en medium, men skulle tagit en small. Shit, jag har gått ner! Sen gick vi och skaffade varsin ny telefon åt oss. Jag fick en rosa sonyericsson och herrn i huset en stöttålig samsung. Mycket najjs.
Efter det åker vi till expert och skaffar oss en digitalkamera. Lyckan är total.
jag brukar inte bli töntigt lycklig över saker, men de är jag nu.
Idag har vi vart i Aspeboda hela dagen, pratat, planerat och haft det underbart.
Nu, sleeping mode inkopplat och imorgon är en ny underbar dag!
Jäss, fi fan så härligt det är att finnas ibland!

Varför?

Det är så mycket lättare att jag mår dåligt än någon jag bryr mig om. Särskilt när jag bryr mig om alla sidor i det här speciella fallet.
Vissa gånger kan man inte göra nåt, för arslet sitter fortfarande bak hur man än gör.
Jag tror att jag är lite stressad, jag har humörssvängningar som skulle göra mamma rädd, precis som när jag var 13 och jag tappar stora tussar hår, varje dag.

Men för att glädja upp samtalet lite, så kan jag dra av mig mina Jeans utan att knäppa upp knappen och har gått ner lite över 3 kilo på en vecka. DET är inte illa pinkat av en gammal häst.
Nu, eldning, ipodladdning, tvätthängning, sen promenix med hundarna.
Men ipodladdning först, annars kan jag inte gå ut och gå. Sen eldning, set är sviinkallt inne nu!
Rajjt, kom igen. Pepp pepp pepp

Herregud min skapare!

Ja, imorse vart jag nog lite religiös igen. Det är meningen att jag ska leva, kanske inte köra bil. Men leva.
Påväg hem från jobbet så fick jag världens sladd, åkte rätt mot en viadukt här i krokarna, in med sidan i snövallen, över på andra sidan, in i snövallen och sen över på andra sidan och stannar där. Bilen som var 10 meter framför fortsätter bara att åka. Vem gör de liksom?! Mycket upprörd Isa kliver ur bilen och kollar, ser i mitt tillstånd inget fel, lite ont i nacken och axeln.
Självklart ringer jag och väcker Rickard, gråtande, och han som vanligt när han blir orolig låter arg och jag gråter.
Men, vad ska man göra? Jag fick gladeligen starta bilen och åka hemåt. Väl där så kollar Rickard och ser att sparklådan är trasig, den var rostig från början, men ändå.
Nu går snacket hemma att vi kanske ska sälja min fin Berta-Pärla och skaffa nåt annat.
Det blir som de blir. Jag lever, hundarna var inte med och jag ska lära mig sladda ordentligt.
Dessutom så vart jag ramlad på på jobbet så mina redan överrörliga fötter fastade i en trapp, japp en gång till, och vreds ett halvt varv åt fel håll. Lindat och ringt enigheten om de. Men jag tänker inte åka till läkaren, jag behöver ju inte ens kryckor den här gången. Isan klarar ALLT!

Vår och blöta skor

Idag är de äntligen vår, för de har jag bestämt! Det enda lilla minuset på den fronten är att Lillemor har tjyvsmakat lite på mina bästa vårskor så dom blir himlarns blöta när jag är ute.
Inatt somnade jag vid 4, sen hade jag klockan ställd på 9, ska ju jobba imorgon och då är det skönt att gå upp tidigt dagen innan redan, men jag somnade självklart om en timme till. Och än har jag inte sett skymten av Rickard.
När kaffedoften börjar komma uppför trappen så kommer han nog galoperande ner.
Vi har börjat koka kaffe, och det är så vansinnigt gott att jag ibland blir avundsjuk på mig själv! Jag har ju aldrig vart någon kaffetunna, men nu är de så illa att jag snart kan konkurrera ut lilla hjärtat, inte hans syster dock. Men Rickard.
Idag hade vi för ovanlighetens skull ungefär 17 grader när jag nu kom ner, och eftersom att jag inte än gått ner och eldat, så får det ligga där en stund till. Jag tycker att det börjar bli kyligt om fingrarna när den passerar 15 graders strecket, men jag bryr mig inte alltid om de då heller.

Igår så hälsade vi på världens bästa farmor (min, för den som inte förstod de) och hittade världens finaste medaljong med en bild på farfar i, den ska jag ha runt halsen på självaste dagen B. Nu ska jag bara hitta resten av ramsan kan jag slappna av. Jag MÅSTE få tag på prästen idag också, det börjar bli lite kris och panik. Men, as usual. Det ordnar sig!

Förlåt!

Ja förlåt kära vänner, jag ska hälsa på er allihop!
Det var dumt av mig att säga att jag bara ska hälsa på nägra, jag står med mössan i handen och skrapar foten mot marken och ber om ursakt!
Självklart ska världens bästa Isa komma och förgylla era dagar, det är ju de ni vill!
Nu har viköpt papper, en bok så vi kan laga saaben och ätit på max. Mums mums.
Snart ska jag fara mot stora staden säter och på tjejträff, än är jag inte helt hundra på vad det ska handla om. Men att lära känna människor är ALDRIG fel. Mi löv!

Nattjobb

Det absolut tråkisgaste jag vet, det är när Rickard jobbar natt, för jag kan verkligen inte sova.
Jag har än idag inte lärt mig att sova i sängen när jag är själv hemma, och snart har vi bott här ett år.
När vi bodde i Hedemora, i början när vi var ihop, då gick de ganska bra, men då hade vi tv i sovrummet och då blir de ljud runt mig. Men nu, nu får jag lägga mig på soffan om det ska bli någon sovning värd att tala om.
Igår skulle jag ju köpa papper, men affären var självklart stängd, så de får bli på måndag. Jag ska också tala med svärmor om jag får låna deras skrivare, eller kanske tala om för svärmor att jag måste låna deras skrivare. Och samtidigt då, snylta lite mat och prova klännigen igen, det är planen iallfall. Då ska de tas kort på den också.
sen ska vi planera till lite hur de ska vara, blommor eller pärlor eller någon annan som har ett bra förslag?
Vi måste också nu i ledig veckan åka in till Hedemora och kolla ut en ring, hälsa på Cämela och Ia vore kul och ha möte på banken.
Mycket att göra, lite tid. Vissa kära vänner säger att det är ett helt halvår kvar, men, med såhär mycket beslut hade jag behövt 10 år på mig. Jag kan vela en timme innan jag bestämmer mig för vilka strumpor jag ska ha..
Oerhört charmigt!


Tantaluring

Jag har blivit tant, jag såg melodifestiveln, jag röstade, och minlåt kom 2a.
Lika bra att gå ut med det officiellt, jag måste köpa skivan.
Jag torkar en tår och vill dö. men så är de.

Pappersinköp

Nu har jag flyttat runt lite pengar på alla våra konton och nu ska jag åka till Borlänge och köpa hundmat. Och Framförallt Inbjudningskortpapperna Jihaa! Ikväll ska dom skrivas ut, sen ska jag hitta på ett smidigt sätt att fästa ihop dom, sen ska dom skickas..
Mhm, lite nöjd är jag allt.
Jag satt hela kvällen igår och försökte påta ihop en adresslista till M som ska hjälpa mig att skicka iväg dom, hon har sån vacker handstil att jag vill knycka den!

Igår såg jag på en av mina idoler, Lotta på Bråkmakargatan. Den är helt underbar, jag skrattar och mår bra och det känns som att jag ser på en film av mig själv när jag var liten.

Okej, jag ska till svärmor och bygga tittskåp någon dag, så då ska jag ta mig i kragen och testa klänningen igen, ta ett kort och sen blir det utlagt. Men den ska sys om, sys in och donas med. Men färdig resultatet ska inte visas för någon annan än sömmerskan innan 7 Augusti.
Det är nära nu. Sååååå nära.


Evil knivil är romantisk!

Jag har gett min käraste en väldigt romantisk och kärleksfull gåva. Jag var på bokrea med svärmor och köpte sista harry Potter boken! Jag fick den av Rickard när den kom ut, men sen var Lilliemormördarhunden själv hemma och åt upp den. Så, nu eftersom jag har skaffapåossfleraböcker förbud, så skaffade jag på Rickard en istället. Och han vart sååå lycklig.
Mohahaha Evil knivil är romantisk!

Metaforernas esse

Japp, idag är en sån där dag som inte borde funnits till egentligen.
Jag är sur, tvär och faktiskt ovanligt otrevlig för att vara jag, det går inte min väg. Och när de inte går min väg, då går jag inte någon annans väg heller.
Dagen börjar med att det ringer på jobbtelefonen, A är sjuk, ringa ut vikarie.
Hur många tror ni de är som svarar kvart över sex på morgonen? Jag kan svara på den fråga, inte alltför många, Inte fullt bak i ryggen om amn uttrycker sig så.
Vikarie får man tag på, hon kommer alldelens kring åtta, bara en timme efter jag egentligen borde slutat. Knallar till bilen, världens oväder, och dessutom så är inte Hedemora kommun dom snabbaste hästarna i stallet att göra rent på gatorna så det är glans is. Jag svär för mig själv om hur synd det är om gamla tant Agda som måste gå till posten eller Rickards mormor som jag tänker tvinga vara inomhus de närmsta dagarna.
Jag kommer fram till bilen efter många pust,stånk och fula ord, då har låset frysit. Då kommer svordomarna. Jag höll helt allvarligt på att sparka in dörren! jag vart så rackarns arg så de liknar ingen sort! Men, räserpärlan märkte hur arg jag va och efter diverse okvädingsord och lite mer sparkar så gick den så glatt upp och startar dessutom på en gång. - Duskafååkatillskrotendindummabil hotet går alltid hem på Berta. (Ja, jag har döpt min bil till Berta, vad skulle hon annars heta?)
Dessutom ligger farmor på falun med tarmvred. Men tanten ska stå ut till Augusti, det har hon lovat!!!

Ibland blir jag riktigt stolt

Ja, och ibland även över mig själv. Jag gick upp, duschade av mig imorse, sen skulle jag ut och morgonpinka hundarna och ropa på Tårdan som är jätteförsvunnen ända sen igår. Jag har såklart också bara jeans och tröja på mig "jag ska ju bara stå i dörren, jag behöver ingen jacka". Går ett steg ut på trappen, vänder mig om och hör hur Lillemors nätta lilla rumpa slår emot dörren och den går i lås. Nu förstår jag varför Jonny och Eva (dom vi köpte huset av) sa åt oss "Vad ni gör, lägg ut en nyckel nånstans, så ni kommer in när ni låser er ute".
Men vi har ingen nyckel ute, så jag fick glad i hågen ringa min MYCKET imponerade blivande make. Han fick kasta sig i en ssab bil och komma hem, låsa upp, ropa på katten, få en pungspark av Ingvar och sen kasta sig tillbaka till jobbet igen. Innan han åkte fick jag en puss och ett "Jag älskar dig".
Om inte DET är kärlek, så vet jag inte vad kärlek är!

Jobba jobba!

Nu ska jag iväg till jobbet, hemma igen imorgon förmiddag vid tio tiden kan jag gissa på.
För första gpngen någonsin vaknade jag en och en halv timme innan klockan ringde, låg och vred och vände på mig innan Ingvar tröttnade och ville ut. Så allt är packat, väskan står i hallen och jag kan sitta vid datorn, på morronen!
Nu kör jag säkert i diket bara för att allt flytit på så himla bra hittills!

Igår skissade vi upp lite bordsplacering, i slutändan kommer vi säkert att lotta, men ändå, jag tror vi fick till de bra.
men vi har säkert glömt massor av människor vi bjudit, och då börjar de bli ont om sittplatser nu..
Men men, sånt är livet. Man får gärna stövla in på festen och i kyrkan även om man kanske inte är med och äter!

Sådärja

Vart det bättre nu?
Jag hade de förra färgerna för att det skulle vara precis dom jag ska ha som genomgående tema på bröllopet, men efter många om och men så ändrade jag så jag ser ordentligt vad det står på min dator också, och inte bara Rickards, som har den illbästaste skärmen i hela backa...
Idag ahr jag målat om vardagsrummet, inte riktigt färdig än, känns fortfarande att jag är sjuk eftersom att kroppen säger ifrån. Rickard åkte tidigare till jobbet idag för han ska börja träna, har man gykm på jobbet är de ju dumt att inte använda sig av de. Så han jobbar natt, så jag ska bädda ner mig i soffan, som vanligt. Se på tv hela natten och fundera på hur farligt det skulle vara att gå upp i sängen och sova själv. Huvaligen.
Någon som vet vart jag kan köpa bra papper att skriva ut inbjudningskorten på förresten?

Hindersprövningspapperna kom idag, jag har för första gången skrivit på ett officiellt papper att jag ska heta Ewert. And I Löv it!
Men vi kan ju inte skicka in dom på 2 månader, eller en och en halv. men ändå.
Dom är hemma, och snart är de vår, sen blir de sommar, sen är de Augusti.
Det är nära nu!


Fixeri fixera

Japp, nu är man nyss hemkommen från stora staden borlänge där jag inföskaffat färg till vardagsrummet, bara att hoppas att det blir kanon nu. Snart ska jag ta mig till Vinkelboda och hämta däck till opelen. Sen blir de nog att nussa kudden i soffan, för jag tror inte att Fröken isa orkar mer sen idag, helt plättfärdig!
Jag ska passa på att lassa en skopa skräp på er tråkiga människor som lösenordsskyddar sina bloggar, jag tycker att det är ÄLAKT att jag inte kan läsa! Jessica ska ta åt sig nu, bäst jag skriver dit de.
Sen vill jag veta om det vart bättre eller sämre nu när jag bör bakgrundsfärg? Det är ju inte superenkelt att fixa till det snyggt med alla koder och jag vill veta så att det syns ordentligt vad det står?

RSS 2.0