Duktigklapp på mig!

Ja jäklarns vad jag var duktig idag, jag var minsann och kolla på frallvalpar, och jag köpte inte en enda! Inte ens en liten lite valp som låg och mös på mig, mest hela tiden.
Jag ska vänta och se hur allt blir på fredag, blir det hemskt och nattsvart på fredag, då måste jag ju ha nåt som muntrar upp mig. Och vad muntrar upp mig mer än valpar? Precis, INGENTING, nästan.
Och imorgon, för att få dagen att gåm då ska jag dra igång spotify allt vad jag orkar och tokstäda och smälla upp massa belysning, fram med julkulor och fixa dona.
Har jag oerhört med energi ska jag ta skidorna upp i skogen och plocka ris till en dörrkrans.
Bara jag är frisk imorrn, för idag är jag det INTE, jäklar vad dålig jag blev bara jag satte mig ner, och inte hade valp i knät.
Så nu blir det godnatt, in med vaggisen, på med Harry Potter och sen, sen är det jag och John, John Blund alltså.


När jag ligger ner, då står mina tuttar rä...

När jag ligger ner, då står mina tuttar rätt upp, som på Dolly Parton ungefär. Helt sjukt! Men, jag gnäller inte. Dom är ju inte som icakassar med en tennisboll i längre.


Jag blir bara sämre och sämre, så idag bli...

Jag blir bara sämre och sämre, så idag blir det att Rickard och Frans lagar mat. Pizza med andra ord. Fasen så najs!


Tänk att liniment är bland det bästa som f...

Tänk att liniment är bland det bästa som finns! Jag älskar mitt linimentstift, och måste tyvärr köpa ett nytt snart. Idag ska vi (jag) göra köttbullar i tomatsås, det är sååå gott! Vi ska åka och handla bara pojkarna kommer hem, sjukt skönt att ha nåt att Tänka på, istället för att tänka på fredag. Åh vad skönt det ska bli och få hem dom ikväll!


Gårdagens skidning satte sina spår, att ja...

Gårdagens skidning satte sina spår, att jag var vaken till nästan halv 4 imorse och eldade satte kanske också ribban gör dagens mående. Dessutom är det bara måndag idag. Fy så lång den här veckan är!


Nu har jag sett Harry Potter, och GUD I HI...

Nu har jag sett Harry Potter, och GUD I HIMMELEN så himla bra den är! Het fantastisk, jag är alldeles lyrisk! Så helt otroligt! Alldeles underbart! Jag blir så lycklig. Och så ledsen. Jag gråter när dobby dör, jag njuter när man ser kärleken spira mellan Ron och Hermione. Berättelsen om Harry Potter är fullständigt underbar, helt fantastisk och fulländad! Idag har jag förresten inte funderat alls på att tjuvtesta, förrens nu vill säga. Tänk om det bara vart fredag idag!


Nu ligger jag i soffan och funderar på hur...

Nu ligger jag i soffan och funderar på hur fort livet vänder. Hur fort allt ändras och blir totalt annorlunda. Älskade kusiner och moster, jag tänker på er, och jag finns här! Idag är en av dom dagarna i livet som jag verkligen hoppas att det kommer komma bra nyheter snart, att få glädjas lite. Men hoppet sviker. Det ska bli så skönt att ta mig ut i skidspåret idag och få ha huvudet på annat. Att bara tänka på mig, och skidorna, och ta bort allt annat. Sen ikväll blir det bio, med underbara vänner, och innan de kanske vi hinner med lite julskyltning också. Nu ska jag ringa ner till dom och höra hur det går för dom. Hujedamig. Tänker på er så <3


Gud vad mitt liv är underbart <3

img_2370 (MMS)

Gud vad mitt liv är underbart <3


Här ligger jag och myser i soffan, jag och...

Här ligger jag och myser i soffan, jag och Lillemor! Bara jag och Lillemor tyvärr. Men det är som det är, vi håller ju värmen ändå! Snart, alldeles för snart ska jag åka till jobbet och jobba tills klockan blir halv tio ikväll! Skönt att ha nåt att göra och ha tankarna på, sköna snabba promenader hoppas jag att jag får idag med. Ordentligt klädd ska jag iaf vara. Nej nu så är det htg som gäller!


Just, just, just nu så saknar jag min farm...

Just, just, just nu så saknar jag min farmor så det gör ont i mig. Älskade underbara farmor <3


Nu ska jag klä mig

För en resa till stora huvudstaden, eller nästan. Vi ska köra svärmor och svärfar-Göran till Arlanda. Dom ska till Egypten, mitt drömresemål. Jag är sjukt avundsjuk, och jag står för det också. FY!
Jag får drömma om våran resa i vår istället..
Hummel mummel..
Men, inte ska jag vara bitter, bara för att jag mått illa hela förmiddagen och tyckt synd om mig själv resten, och dessutom inte orkat elda, så jag fryser dessutom. Poor, pooooor little me!
Gud så SYND det är om mig! Verkligen, alla stoppar om mig med offerkoftan och säger "stackars lilla lilla Isaaaaa".
Tack tack, genast känns allt så mycket bättre, verkligen.
Men, så, nu är det bara att palta sig uppför trappen och tänka "liiivet äääär braaaaa" i samma tonfall som Stig-Helmer säger "jag kan flyga, jag är inte rädd".
Hartassar är min grej idag!


Jag mår illa, fryser och funderar på om de...

Jag mår illa, fryser och funderar på om det är värt att gå upp, eller om jag lyckas somna om. Antagligen lyssnar jag slut på den här Harry Potter skivan, och sen går ner och tar medicin och lägger mig vid tvn. Drygt att det händer just idag då vi ska till Arlanda och skjutsa folk ikväll. Men what to do liksom? Jag har skickat ner Frans och gjort eld, och släppt ut hundarna, och jag vill sova. Dagarna blir så galet långa annars! Idag är det en vecka, ungefär 10 dagar kvar nu, och jag är sååååååååååååååå galet orolig, för att börja blöda eller nåt sånt. Men, jag ska tänka positivt nu!


Nu sitter jag och hoppar av ilska åt Lulu ...

Nu sitter jag och hoppar av ilska åt Lulu Carter. Jag vill bara att hon ska försvinna, och sluta förstöra fina saker! Ett fint ekgolv, och hon shoffar in en heltäckninsmatta! Jag blir mordisk och arg. Så arg så jag skickade ett elakt mail till TV4. Fy då! Skäms på er! SKÄMS!!!!


Idag ska jag vara duktig, jag ska göra nåt...

Idag ska jag vara duktig, jag ska göra nåt som jag nästan aldrig gjort förut. Jag ska mangla lakan! Och när lakanen blir manglade kommer jag nog gå i helspinn och mangla allt annat som går med, handdukar, dukar, gardiner. Nu ska det manglas så det står härliga till!! Men först måste jag vänta en kvart till så att vaggisen har tagit. Imorgon är det en vecka sen jag vart befruktad, hur sjukt känns inte det liksom?! Helt galet! Och jag hoppas och försöker att tro att det ska fungera, jag mår liksom så jäkla bra! Men, om det inte funkar, ja då är det bara påt igen liksom. Finns inget annat att göra. Bryta ihop och komma igen, thats my life!


När du talar om trollen, då står dom i farstun!

Ja, så brukar det ju vara, så jag undrar vem jag vill ska hälsa på idag?
Igår så talade jag om att jag inte träffat familjen Lindeberg på länge, så poff, ringde vi varann och träffades på Biltema. Helt underbart, Melvin är ju världens sötaste unge! Det är fasters gull det!
Nu har jag precis tagit upp kyckling och ser på hem till gården, idag ska jag koka kyckling och ha ris och currysås till, det blir nog mumma det! Man måste ju testa, och vilka är bäst att testa på, jo avfallskvarnarna här hemma.
Jag vet bara inte hur länge det ska koka, om det handlar om hela dagen, eller en timme, tur det finns google!
Sen kan jag glädja er med att imorse när jag vaknade hade jag gått ner alla mina hormonkilon, helt fantastiskt, jag är inte svullen längre, mer än tuttarna, men dom lever ju sitt eget lilla liv, dom blåingarna. Men jag har ingen kulmage, och fingrarna ser ut som fingrar, inte korvar, jag är sååå glad!
Att jag var spyfärdig när jag reste mig, det är en annan femma. Har vi sjukt med tur, då är det nåt bra!
Nej nu ska jag googla lite och laga lite mat, och framförallt, hänga med i HTG!


Här sitter vi hemma och stickar och virkar...

Här sitter vi hemma och stickar och virkar, vad ska man göra av rastlösheten liksom?! Sen börjar jag bli smygsugen på nåt att äta, men vad? Jag har iiingen aning! Nåt gott kanske? Ja det vore ju det bästa...


Nu så börjar jag känna att 3dje december i...

Nu så börjar jag känna att 3dje december inte kan komma fort nog. Det är sååååååå långt dit! Jag blir galen, och att jag inte mår sådär tipptopp gör att jag har lite hopp på nåt vis, men jag tror inte det kommer fungera iaf. Igår så hade vi Liza här på mat och glögg, så himlarns trevligt! Är väl därför jag mår som jag gör idag, bakfull på 2,25 s glöggen, haha.


Jag mår illa. Lite för full i magen på räk...

Jag mår illa. Lite för full i magen på räkgryta och glögg. Huvaligen!


Mer info ni inte vill ha!

Jag har blårandiga tuttar, sjukt hett.
Alla vart så avundsjuka att ni nästan dog. Mahhaha
Alla vill vara som mig, precis vad jag alltid sagt.
Ehm, har jag glömt nämna att jag måste vara den mest ödmjuka människa som finns just idag?
Jag är nog banne mig bäst.


14 days to go!

Om fjorton dagar får jag veta hur mitt liv kommer se ut, resten av livet. Om 14 dagar alltså, fattar ni hur kort tid det är tills dess? Och fattar ni hur långsamt dagarna kommer gå?
Ehm, Nä, det gör ni inte.
Idag så har jag försökt att sysselsätta mig så gott jag har kunnat, men så tror jag att Rickard är påväg hem, skuttar upp, överlycklig, och ser på klockan att jag är 1 hel timme tidig.
Kul, jag säger som Frans-Robert brukar säga: Tack för dä, tack så jävligt för dä.
Mycket uppskattat, sjukt uppskattat.
Och här sitter jag och är bitter, egentligen utan anledning. Men om jag aldrig fick vara bitter, hur skulle de då gå?
Antagligen skulle ni andra ha ett bättre liv, men eftersom jag både är elak, ond och självisk så skiter väl jag i er!
Mahahahahahhaa.
In your face!


Får man julpynta nu? Det måste man väl näs...

Får man julpynta nu? Det måste man väl nästan få va? Sjääälvklart svarar ni. Tack tack! Själv ligger jag och väntar ut min halvtimme innan jag kan gå ner och kolla pannan. Nu, precis nu såg jag på tv om en kvinna som gjort ivf, satt in ett ägg och det delat sig till två. Hujedamig för tvillingar! Sen visar dom från en strålbehandling, fruktansvärt! Jag vill aldrig se det igen, inte live iaf. Ikväll kommer svärmor, och i helgen ska jag dricka glögg med Liza och Rickard. Vi ska parts till ordentligt med riktig alkoholfri glögg! Tjohoooo vilket partaj! Sen julpynta lite, jag skulle bara vilja slippa svullnaden i äggstockarna. Dom gör ont, riktigt ont.


Alltså, på topp kan jag inte säga att jag ...

Alltså, på topp kan jag inte säga att jag är. Hujedamig vad jag har ont, mår illa och är trött. Fy dåne, som farmor skulle ha sagt! Hormonerna har verkligen gjort det dom ska, jag mår skit, är dubbelt min vanliga, rejäla storlek och har tuttar, ja tuttarna, dom skulle lätt räcka till minst en till! Mina stackars små bhar räcker ingenstans. Mycket spännande hur det blir när alla tabletter är tagna och alla vaggisar slut. För som jag ser ut nu, kommer hela världen tro att jag är i 8de månaden! Och det är jag inte, inte ens i närheten, än. Om vi har tur.


Okej, nu kommer ni få information ni säker...

Okej, nu kommer ni få information ni säkert inte vill veta och absolut inte har någon som helst nytta av. Men, som vanligt bryr jag mig inte överdrivet mycket om vad ni tycker. Men såhär är det: min man har världens bästa spermier! Alla ägg som plockades ur mig är befruktade. Det innebär att han gjort precis som han ska. Jag är sjukt nöjd, galet nöjd! Nu är det bara att hoppas att min gör det den ska också. Sen kan jag berätta att riktig kärlek är att säga "du är så himla söt" när man sitter där i sjukhusrock och dom sjukt sexiga strumporna, och dessutom mena det. Hujedamig. Vilken pärs.


Jag har inte nån riktig ork, ligger just n...

Jag har inte nån riktig ork, ligger just nu i fosterställning i soffan. Kommer sen!


Gissa om världens bästa Ingar och Lillemor...

Gissa om världens bästa Ingar och Lillemor är med i hundcoachens böcker då? Jajjamen! Fy rackarns vad Ballt! Och jag vet, jag är lättroad!


Här ligger myskatten, och har det nästan l...

img_0212 (MMS)

Här ligger myskatten, och har det nästan lite väl bra, om jag får säga!


Här ligger jag i sängen och vill inte gå u...

Här ligger jag i sängen och vill inte gå upp. Det är kallt ute, inne och dessutom är jag fortfarande trött. Men den mysiga lilla långhåriga katten (Edith) bestämde att gå i mitt ansikte fram och tillbaka tills jag vaknade. Ibland blir man imponerad på sina gamla all hjärtans dags presenter alltså! Jag kan upplysa er om att jag är så svullen så att jag har tuttarna för halsen nästan! Min bh är för liten, mina byxor för tajta och ändå mår jag för illa för att äta. Så jag är iallafall inte smällfet, bara hård och stor som en tunna. Det är ju bra, för då matchar jag ju med mina fotleder som alltid sett ut som stubbar! Vad är det man brukar säga? Ingenting ont som inte har nåt gott med sig!


Äntligen! Äntligen! Äntligen!! Nu är Äggpl...

Äntligen! Äntligen! Äntligen!! Nu är Äggplocket inplanerat, när? Ja det tänker jag inte berätta, inte här iaf. Men halledusingen så glad jag är! Åh åh åh!


Imorrn bitti bär det av mot Bispergshyttan...

Imorrn bitti bär det av mot Bispergshyttan innan Falun, jag ska ha bästa Liza med mig! Så nu ska jag upp och kasta mig genom duschen och låta vattnet tvätta bort all ågren och få upp hoppet igen. Håll tummarna för ett bra besked nu!


Skitkropp. Jag ska sälja den på loppis. Sc...

Skitkropp. Jag ska sälja den på loppis. Screw this.


Nu är det bara att vänta.

Nu är det bara att vänta så att eftermiddagen kommer, jag hoppas den kommer snart.
Ultraljudet såg bra ut, lite sämre på vänster sida, men dom växer iallafall, det är huvudsaken. Just nu är jag mest irriterad på att mitt sims verkligen inte vill fungera, snart gråter jag om jag måste installera om det fler gånger!
Jag ska nog ta och peta i min oroliga mage lite att äta, jag är sjukt nervös.


Just nu, när vi är påväg till kliniken kän...

Just nu, när vi är påväg till kliniken känns det så jäkla motigt. Det kommer aldrig fungera! Han kommer inte hitta en endaste liten blåsa. Fuck.


Pepp as Hell!

Nu finns det bara ett sätt den här veckan får sluta på, ett enda litet litet sätt som kan förändra allt. Det kan skaka min värld!
Det kanske är äggplock, eller nej, inte kanske, det är planerat äggplock på torsdag, eller fredag. Och det MÅSTE bli så.
Måste måste måste måste.
Sen så måste jag vänta på att äggen blir insatta igen, det måste fungera nu.
Jag har gjort allt jag har kunnat, tillåmed styrt upp så jag får hjälp att ta ägglossningssprutan jag ska ta på onsdag eller torsdag. Jag  har fixat så jag har starka armar att falla på om det inte fungerar.
Men jag vill inte falla, det ska fungera nu.
Det måste fungera nu.


Här är mitt kvällsnöje innan Beck, hyvla l...

img_7045 (MMS)

Här är mitt kvällsnöje innan Beck, hyvla lister. Vilket jäkla jobb jag har dragit på oss! Men bra blir det!


Sådärja, okej jag vet att när jag tog kort...

img_7279 (MMS)

Sådärja, okej jag vet att när jag tog kortet så hade jag missat en remsa matta, och efter jag tog kortet så har jag skrapat också. Nu är trappen halvfärdig! Gud så himla duktig jag är! Jag ser framför mig hur bra det blir när allt är klart, ljust och färggrannt! Shit, vi kan bestämma vi!


Wonderwall

Den låttiteln är nog en vackraste jag vet! Hujedamig!
Igår va vi till Liza och Daniel och åt pizza, fasen så trevligt vi hae, skrattade så jag grät emellanåt. Igår var verkligen en perfekt dag, om man bortser från magvärken jag hade hela dagen.
Den började med att jag gjorde en dramatisering på hur jag har betett mig den sista månaden inför kollegorna, stora skratt utbröt och dagen vart räddad.
Det är så skönt att humöret har stabiliserats så himla mycket, jag trodde aldrig det skulle hända när jag gått på sprutor i en vecka. Då mådde jag verkligen som sämst, det vart helt överjävligt.
Men nu så kan jag njuta av livet, jag njuter trots att vi bara har 15 grader inne just nu och tokstökigt, vi skulle behöva göra en rejäl städning, men jag orkar inte riktigt än idag, så jag väntar på att Rickard ska skaffa personal.
Nu sitter jag och tubar mig och sjunger för fulla muggar, och önskar att huset blir varmt utan att jag behöver göra nånting alls. Så blir det ju tyvärr inte, men iallafall.
Åh vad sugen jag vart på sushi, gud vad gott det skulle vara! Ah, hujedamig...
Jäkla kliniken, ring nu förresten.


Jag måste ha världen bästa liv just idag. ...

Jag måste ha världen bästa liv just idag. Fy rackarns så himla härligt!


Den bästa biverkningen av nässprayen är at...

Den bästa biverkningen av nässprayen är att allting luktar lök. Jag hatar lök, eller nej, förut hatade jag lök, nu AVSKYR jag lök. Sen är jag sjukt trevlig också. Så najs.


Framtid, dåtid & nutid.

Man kan aldrig göra något åt det förflutna, det är bara att bära med sig. Man kan inte göra något åt framtiden, den ser man bara i fjärran. Det enda man kan göra något åt är nuet, det är i nuet förändringarna går att göra, ryggsäcken lastas ur och skorna knytas om. det är i nuet man kan sätta på nya skavsårsplåster och ta tag i vandringskäppen och fortsätta, mot fjärran med raska steg.
Det jag har lätt för att glömma ibland, på min väg mot fjärran, är att njuta av omgivningen. Att se mig omkring och förstå att mitt liv är riktigt fantastiskt, precis som det är, precis just nu.

Jag säger som Petter: Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning, hur jag tänker på dig precis just nu.
http://www.youtube.com/watch?v=wLI3hUWX6tc
Den är så fantastiskt bra, och jag älskar Petters röst.

Allting är logiskt, det är bara vi som inte fattar riktigt, vi fattar inte hur livet är och vad man ska med det till.
Men jag tror jag börjar förstå nu, man ska kämpa, och man ska njuta.
Det är det det handlar om.
Se där, nu har jag förklarat hur livet fungerar också, shit vad bra jag är!

Det är ju lite tur att jag är så himla bra eftersom jag börjar känna av sprutorna rejält, det känns som att magen ska sprängas emellanåt. Helt galet!


Så himla härlig kväll de va igår, supergot...

Så himla härlig kväll de va igår, supergott fika och trevligt sällskap, blir det bättre än så? Att jag dessutom rev ner data tapeterna och mös med Rickard hela dagen gjorde de bara ännu bättre. Helt perfekt dag helt enkelt! Och idag ska jag jobba kväll, och imorrn 14 timmar på gruppboendet. Det känns, just nu, som att det hemska har vänt. Visst, sprutorna gör ont, men efter jag började med dom så har mitt humör stabiliserats väldigt mycket. Hur bra som helst. Nu ska jag laga till lite lyxlunch, makaroner, kokt ägg, keso och soltorkade tomater. Mums mums mums!


Gud så skönt det var att sova ut idag, nu ...

Gud så skönt det var att sova ut idag, nu är livet genast ljust och vackert igen! Nu ska jag lyssna klart på Harry boken, ner och ta medicin och sen ska jag nog bara lulla på hemma och försöka hålla igång mitt bra humör, om nu vi inte får komma på fika hos bästa Liza, hon fyller ju år idag! Jag är blå på halva magen, men det går bra att spruta iaf, jag tycker jag är jätteduktig! Jag tycker sjukt synd om dom som är spruträdda, det måste vara riktigt jävligt! Oh, jag har lasagnerester kvar sen igår, Gud så gott till lunch!


Jag saknar mig. Jag saknar mig så grymt m...

Jag saknar mig. Jag saknar mig så grymt mycket just nu, jag är bara en liten liten fjärt och längtar tills glada starka Isa är tillbaka, iallafall glada, trevliga Isa.


Idolbild på frans-Bob. Han är hos folke oc...

img_2887 (MMS)

Idolbild på frans-Bob. Han är hos folke och vilar upp sig.


RSS 2.0