Fixeri fixera

Japp, nu är man nyss hemkommen från stora staden borlänge där jag inföskaffat färg till vardagsrummet, bara att hoppas att det blir kanon nu. Snart ska jag ta mig till Vinkelboda och hämta däck till opelen. Sen blir de nog att nussa kudden i soffan, för jag tror inte att Fröken isa orkar mer sen idag, helt plättfärdig!
Jag ska passa på att lassa en skopa skräp på er tråkiga människor som lösenordsskyddar sina bloggar, jag tycker att det är ÄLAKT att jag inte kan läsa! Jessica ska ta åt sig nu, bäst jag skriver dit de.
Sen vill jag veta om det vart bättre eller sämre nu när jag bör bakgrundsfärg? Det är ju inte superenkelt att fixa till det snyggt med alla koder och jag vill veta så att det syns ordentligt vad det står?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad fint med färg till vardagsrummet ^^

menar du färgen på bakgrunden tillsammans med texten du skriver med? det är lite ljusa färger båda två. det går och läsa men är lite småsvårt ibland.

2009-03-01 @ 19:02:16
URL: http://estetmina.blogg.se/
Postat av: micaela

säger som ovan, ljusa färger så de är lite småsvårt, men detta vart bättre. fast på min data är texten i skrivstil men inte på curres data, hur går de till :s

2009-03-01 @ 20:20:26
URL: http://msquinn.blogg.se/
Postat av: Therésa

Förstärk färgen på texten gärna :)

2009-03-02 @ 17:40:05
URL: http://storstadslantis.blogg.se/
Postat av: Jessica

Du är för söt! And aj lööv it! :) <3

2009-03-10 @ 22:49:46
URL: http://jexxicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0