Jag tänkte precis ta bort min fejja. Jag o...

Jag tänkte precis ta bort min fejja. Jag orkar liksom inte ha den egentligen. Men de är såpass många som jag bara har kontakt där, så jag är lite kluven. Egentligen vill jag inte ha den kvar, men hur ska man göra? Ja, veliga vågen är återigen igång. Känns så sjukt b att ta bort den bara för ett tag också, som sist när jag tröttnade. Men men. Jag får suga på karamellen tills imorrn.


Kommentarer
Postat av: fruC

Om jag var du skulle jag helt enkelt bara skita i fejjan! Låt den vara kvar, gå in och kika någon gång ibland. De personer som du bara har kontakt med ömdör över, byt nummer så kan ni höras ändå :) Det där med att ta bort tror jag inte på, bättre att bara låta den vara, jag har själv sådana perioder! Ibland en vecka, ibland en månad, det visar sig med tiden. Hur du än gör, gör det som känns bäst i magen, och hjärtat!

2011-07-08 @ 22:57:06
URL: http://familjencasparsson.wordpress.com
Postat av: Therésa

Alltså, håller med ovan kommentar lite... för att man har facebook behöver man ju inte vara råaktiv. Bara läsa andras statusar och bra kika runt, och hålla kontakt med de man vill :) Det finns en gråzon ;)

2011-07-08 @ 23:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0