Tjohoo!

Nu, 25 minuter innan drömmen om ett barn börjar, blir jag inbjuden till barnträff! Hur kul verkar inte de liksom?! Men nu är jag peppad inför veckans gråtning. Är ni?


Kommentarer
Postat av: Elin Algotsson

Åh jag såg dig i programmet och jag kunde inte låta bli att bara googla på era förnamn och hittade då en bild på er med bebis. Blev så glad! Gråter hela tiden när jag ser programmet. Väldigt starkt och bra är det. Att folk får se hur värdefullt ett barn kan vara för somliga, framförallt när man får kämpa så!



Trots att jag bara är 19 år vill jag ha barn tidigt, kanske inte just precis nu, men om några år när livet rättat sig till lite. Svårt att tänka mig att inte ha barn i framtiden. Är moster till världens finaste kille som bara är en vecka yngre än Märta och jag är så stolt över honom och är så glad att få bli fadder till honom! Känns som att vara mamma på halvtid :)



Måste säga att din blogg är riktigt charmig och älskar språket du skriver på, kommer fortsätta läsa!



Sorry för denna långa text men var tvungen att skriva :) Lycka till med Märta och Njut av varje sekund (tvekar dock inte på att ni gör det). Strongt av er att vara så "unga" och redan ha uppfyllt så stora saker i livet! :)

2011-10-28 @ 10:28:27
URL: http://elinalgotsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0