Kanonernas dag!

Idag har varit en kanondag, jag och svärmor har varit i Falun och Blänge och tokshoppat, nu har jag en heöt ny garderob, och dessutom tror jag inte ens jag gjorde av med 10 100 lappar! Rackarns så duktigt av mig, hittade begravningsklänning, skor, linne, leggings, sen tror jag jag handöade nåt mer... Ja! En dödssnygg klänning till midsommar, dersatt från 800 till 200 , så där tjänade jag 600 kronor, men dom brände jag snabbt på annat. Man måste ju passa på när skatten precis kommit!
Nu har jag "En prinsessas dagbok" maraton här hemma, är man ensam kan man lika gärna kolla på tjejfilmer och njuta.
Igår natt hände nåt skitläskigt, helt plötsligt fick hundarna tokspel, alltså, Ingvar han kan skälla om det kommer nån på uppfarten och sådär, men inatt så hängde Lillemor på, helt galna va dom! Jag är helt hundra på att det va någon där, för efter en stund, när jag släkt lamporna igen, då hörde jag nåt på dörren. Jag trode jag skulle dö! Och inte kunde jag ringa grannarna heller då jag tror att dom sov redan, eller redan, det var ju mitt i natten, men ändå!
Svärmor skällde lite på mig för att jag inte ringde henne, men hon har ju en bit att åka, så skulle någon varit här hade den redan hunnit mörda ihjäl mig i småbitar innan hon kom. Men jag ahde sån tur, att jag klarade mig helskinnad från äventyret.
Och ja, jag är medveten om att jag låter paranoid, men jag är lite sån också. Paranoid alltså.
Så idag när Rickard och svärmor åkte, Rickard till jobbet och svärmor hem, då låste jag alla dörrar och släppte ut hundarna genom altanen, som nu är låst och reglad igen. Jag hoppas Rickard har nycklarna med sig hem nu bara, annars dör jag väl av rädsla när han plingar på och vill in imorgon klockan halv 7.
Alltså, jag är ju ett enormt MacGyver fan, varför finns det inte fler än 7 säsonger för?! Snart har jag kollat igenom boxen en andra gång när jag inte kan sova, jag kan, i princip, alla avsnitt utantill, och jag älskar dom fortfarande. MacGyver for president liksom. Hell yeah!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0