Hallonen!


Här är lite bilder på hallen uppe som vi har donat med, nu fattas det bara tak och lister, och den lilla lilla tapetbiten som man ser på mittenbilden snett till höger bakom Lillemor, sen är det klart!
Jag är så sjukt nöjd med hur det blir, bilden längst till vänster är ju då självklart en före bild, inte skitsnyggt direkt.
Det är så fantastiskt roligt att ha haft en bild i huvudet på hur man vill ha det, hur man vill att det ska bli. Och så blir det ännu bättre än man någonsin kunnat förvänta sig, helt galet. Jag är kanske lite duktig på att bestämma ändå.
Idag har jag vart sur mest hela dagen eftersom att Rickard är ute och jobbar, 2 dagar semester fick han! Jag vart så sjukt ledsen och besviken, men men, bara att ta upp mungiporna och le ändå.
Nåt som är bra med när jag blir på det humöret är att jag blir så sjukt kreativ, jag har tvättat, rensat kylskåpet, fixat diskmaskinen och klippt gräs. Det kanske inte låter som så himla mycket, men för mig är det de, speciellt med tandvärk och ont i kroppen. Helt hundra är jag inte än, jag känner det. Men jag tror det är tanden som spökar så febern kommer och går.
Nu ska jag snart ta och skiva upp köttet jag lagt i marinad och sen tills Rickard kommer vid 7 ska jag koka lite färskpotatis och steka dom übertunna skivorna fransyska. Jag hoppas det blir gott, funderar lite på om jag först ska koka potatisen al dente och sen krydda på dom massor och köra in dom i ugnen lite grann? Det är ju också gott och det ska vi äta på bröllopsfesten, hur bra som helst! Jag hoppas att det kommer mycket folk, och känner ni er lite bortglömda, hojta till! Jag vill bjuda ALLA i år!


Kommentarer
Postat av: sofia

ja jag och vincent får ta oss en roadtrip till borlänge någon dag framöver. kanske nån dag nästa vecka om du är ledig ?:)

2010-07-21 @ 19:59:03
URL: http://echoings.blogg.se/
Postat av: hanna

fest? nu tror jag att jag har missat nåt... :(

2010-07-26 @ 20:08:07
Postat av: sanna

Vilken söt hund...

2010-08-31 @ 19:24:33
URL: http://sthlmmamman.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0